Om du har varit på kryptomarknaden ett tag kommer du säkert att vilja veta hur du köper 1-tums kryptomynt. Denna virtuella valuta har uppmärksammats av tusentals investerare från hela världen. Det är därför vi vill se till att du vet hur du köper 1-tums kryptomynt.

Flera börser gör det för närvarande möjligt för dig att få tillgång till denna virtuella valuta. Även om inte alla kommer att passa dina behov, skulle de låta dig köpa 1-tums kryptomynt. Samtidigt kommer vi också att berätta vad det handlar om denna virtuella valuta och hur priset har utvecklats under de senaste månaderna.

Vad är 1-tums kryptomynt?

Innan vi går till hur vi köper 1-tums kryptomynt måste vi veta vad det här projektet handlar om. 1inch är en kryptovalutautbyte som är decentraliserad och som består av 5 olika komponenter. Dessa komponenter inkluderar 1-tums aggregeringsprotokoll, 1-tums likviditetsprotokoll, 1-tums decentraliserad autonom organisation (DAO), 1-tums stiftelse och slutligen 1-tums laboratorier.

Detta liknar hur andra kryptovaluta och blockchain-projekt fungerar på marknaden, till exempel Cardano (ADA), med en tydlig ansvarsfördelning mellan olika grenar.

Användare från hela världen kan använda var och en av dessa interoperabla komponenter för att få tillgång till Decentralized Finance (DeFi) -lösningar. Samtidigt erbjuder 1inch lättanvända lösningar som är intuitiva och som syftar till att expandera DeFi-marknaden över hela världen.

Dessutom fungerar 1-tums nätverket med 1-tums kryptomynt.

1 tums aggregeringsprotokoll

1-tums aggregeringsprotokollet är det mest populära i hela 1-tums ekosystemet. Det gör det möjligt för användare att göra transaktioner med olika decentraliserade börser (DEX). På detta sätt behöver de inte kontrollera var och en av plattformarna själva. Som namnet antyder samlar det olika decentraliserade plattformar för användare att söka och byta ut de mynt de letar efter.

1 tums likviditetsprotokoll

1-tums likviditetsprotokollet är en av de viktigaste lösningarna som erbjuds av detta nätverk. Det är en automatiserad marknadsförare (AMM) som hjälper användare att köpa och sälja de mynt de vill ha (ERC-20-tokens) utan att behöva oroa sig för glidning och andra problem.

På grund av ett stort antal användare och bearbetade transaktioner blev 1-tums likviditetsprotokoll snabbt ett av de största i Ethereum-nätverket.

Decentraliserad autonom organisation

Med utbyggnaden av blockchain-teknik blev decentraliserade autonoma organisationer (DAO) mycket populära och 1 tum har sin egen DAO. 1-tums DAO fungerar genom att låta medlemmar rösta på ett brett utbud av förslag relaterade till 1-tumsprotokollet.

På detta sätt är det möjligt för samhället att behålla kontrollen över hela nätverket. Så här fungerar en decentraliserad organisation. Om du vill rösta om olika förslag bör du veta hur man köper 1-tums kryptomynt.

1 tums grund

Det finns en annan organisation bakom 1inch-projektet: 1inch Foundation. Stiftelsen fungerar som en ideell organisation som skapar och släpper 1-tums tokens till marknaden. Målet är att utöka användningsfallet för nätverket, främja olika initiativ och gynna hela 1-tums ekosystemet.

1 tums laboratorier

Dessutom fungerar 1-tums labbet som utvecklingsgrenen för nätverket. Huvudmålet är att arbeta med olika protokoll och stärka hela projektet genom den decentraliserade autonoma organisationen.

1-tums Crypto-mynt på Cryptocurrency Market

1inch har expanderat på kryptovalutamarknaden på grund av den massiva pristillväxt som den upplevde under 2021. Vi vet att hela kryptomarknaden har varit i en tjurtrend under första delen av 2021.

Trots den senaste baishandlingen som de flesta av de digitala tillgångarna upplevde, hade 1 tum ett mycket positivt år. Myntet flyttade från 0,83 USDT per mynt i början av 2021 till över 7 USDT i maj. Detta visar hur snabbt priset på den digitala tillgången expanderade. Dessutom var den redan i februari över 6 USDT.

Numera är den virtuella valutan i en konsolideringsfas. Priset har handlats mellan 2,3 USDT och 3,6 USDT. Detta intervall är lika med $ 30 000 och $ 35 000 för Bitcoin (BTC). Ingen vet vad som kan hända i framtiden eller 1 tums prisförutsägelse.

Om hela marknaden för decentraliserad ekonomi fortsätter att växa är det mycket möjligt för 1 tum att följa denna trend. Trots det är mindre mynt som 1 tum mycket beroende av vad de största spelarna gör (Bitcoin, Ethereum).

Den prisutvidgning som detta mynt upplevt har lockat många investerare som ville bli exponerade för denna kryptovaluta. Om du vill veta hur du köper 1 tums kryptomynt finns det flera alternativ att göra det. Vi delar dem med dig i nästa avsnitt.

Hur köper jag 1-tums kryptomynt?

Det finns flera alternativ för de användare som vill veta hur man köper 1-tums kryptomynt. Marknaden har expanderat under de senaste månaderna och det finns flera börser som redan stöder 1 tum.

Ett av dessa alternativ är att använda 1-tums likviditetsprotokollet. Detta är dock inte det enda sättet att få tillgång till denna virtuella valuta. Användare som inte har avancerade handelsfärdigheter kan enkelt använda några av de mest populära börserna som Binance, OKEX eller Huobi, bland andra.

Det är upp till dig att välja den plattform du gillar mest. Det finns inget alternativ som erbjuder bättre lösningar än andra. Allt beror på hur du känner dig på dessa plattformar och vilken som har bättre tjänster för dig.

1 tums likviditetsprotokoll

1-tums likviditetsprotokollet är det vanliga sättet att köpa 1-tums. Varför? Därför är den inhemska metoden som plattformen erbjuder för att köpa denna virtuella valuta. Som vi förklarade tidigare är 1-tums likviditetsprotokollet en AMM som gör det enkelt för användare att köpa och sälja ERC-20-tokens.

Du kan köpa 1 tum med denna plattform på bara några sekunder. Du skulle kunna byta dina tokens mot 1 tum och vice versa. Plattformen erbjuder avancerade lösningar som skulle minska effekten av glidning på dina affärer och också göra det möjligt för användare att undvika eventuella front-running attacker.

Om du har erfarenhet av att hantera DeFi-plattformar och du vill veta hur man köper 1-tums kryptomynt, är 1-tums likviditetsprotokoll rätt sätt att göra det. Men kom ihåg att om du är en näringsidkare eller om du vill ha tillgång till andra tjänster, skulle andra plattformar som traditionella börser fungera bättre för dig.

1-tums likviditetsprotokollet är plattformen med den största volymen för 1-tums handelspar eftersom den kontrollerar 67,42% av 1-tums handelsvolym runt om i världen.

Cryptocurrency Exchange

Cryptocurrency exchange är det enklaste och snabbaste sättet att köpa 1 tum. De erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder för användare och de har mycket intuitiva användargränssnitt. Beroende på börsen du handlar skulle likviditeten också vara större eller mindre.

I allmänhet har kryptobörser gjort ett bra jobb med att överbrygga klyftan mellan traditionell ekonomi och kryptovalutor. De flesta börser som för närvarande finns på marknaden erbjuder inte bara kryptohandel utan också ett brett utbud av andra lösningar.

Du kommer att kunna köpa 1-tums kryptomynt med flera börser. De flesta av dem kommer att finnas tillgängliga i din region. Om du vill veta hur du köper 1-tums kryptomynt, skulle dessa börser vara några av de bästa resurserna du kan ha.

Binance

Binance är ett av de största och mest populära börserna som du kan använda om du vill veta hur man köper 1-tums kryptomynt. Denna plattform har expanderat sedan 2017 och är nu en av de största börserna om vi tar hänsyn till handelsvolymen.

Denna plattform har erbjudit många handelspar för att locka investerare från hela världen. Dessutom har det erbjudit många andra tjänster förutom handel. Binance är nu också börsen med den största likviditeten för 1 tum.

Handelsparen på plattformen inkluderar 1INCH / BUSD, 1INCH / BTC och 1INCH / USDT. Volymmässigt de senaste 24 timmarna stod börsen för 6,52% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta.

Om du vill handla 1-tums kryptomynt och också få tillgång till andra kryptotjänster är Binance en av de bästa plattformarna du kan använda. Dessutom skulle kryptoplattformen göra det enkelt för dig att engagera dig i andra DeFi-protokoll och njuta av några av de mest moderna lösningarna på kryptomarknaden.

Okex

OKEx är en annan populär utbytesplattform för kryptovaluta som stöder 1 tum. OKEx har två 1-tums handelspar: 1INCH / ETH och 1INCH / USDT. På detta sätt kan handlare få tillgång till ett av de mest populära DeFi-mynt som för närvarande finns på marknaden.

okex-logotyp

OKEx har också goda likviditetsnivåer, vilket rapporterats av CoinMarketCap. Dessutom står det för 2,23% av den totala handelsvolymen för 1INCH-kryptovalutan under det senaste dygnet. Detta är den andra börsen efter Binance som hanterar den största handelsvolymen för 1INCH-kryptomyntet.

Om du inte är en 1-tums likviditetsprotokollanvändare kan Binance eller OKEx vara mycket användbara plattformar för dig att handla den här virtuella valutan. Dessutom får du också tillgång till hundratals andra handelspar på denna plattform. Det betyder att du inte bara har chansen att handla 1INCH utan också många andra kryptovalutor.

OKEx har arbetat för att göra sina lösningar säkrare och mer användarvänliga. Plattformen innehöll flera betalningsmetoder och den har försökt förbli en av de mest populära börserna för handel med digitala tillgångar i världen.

Huobi Global

Detta är en ledande kryptovalutahandelsplattform som släpptes 2013 för att kunna erbjuda handelslösningar till kryptovalutainvesterare. Under de senaste åren har företaget lagt till ett brett utbud av digitala tillgångar för att locka så många investerare som möjligt.

huobi-logotyp

Numera är Huobi Global en av de mest erkända plattformarna för användare att handla ett brett spektrum av virtuella valutor. En av de positiva sakerna med detta utbyte är relaterat till det faktum att det har lagt till stöd till relativt nya kryptovalutor, inklusive 1INCH-token.

Om du vill veta hur man köper 1INCH-kryptomynt kan den här plattformen vara en bra lösning. Dessutom arbetar Huobi Global i olika jurisdiktioner över hela världen, vilket gör det möjligt för användare att köpa och sälja de mynt de vill ha.

Börsen används mest av asiatiska handlare och det har ökat genom åren. Samtidigt kan avancerade användare också få tillgång till marginalhandel, terminer och optioner kopplade till virtuella valutor.

Slutligen är börsen också känt för sin kundsupport som alltid är redo att hjälpa investerare att hantera sina virtuella valutor och konton.

Coinbase-utbyte

Coinbase är bland de mest erkända kryptovalutabörserna i världen. Det är därför, om du vill få tillgång till 1INCH, kan detta vara en bra lösning. Coinbase fokuserar på lättanvända tjänster, särskilt för nykomlingar i kryptobranschen. Om du nyligen har hört talas om 1INCH och vill köpa den, kan Coinbase vara rätt plattform för dig.

Coinbase utbyter kryptovalutor

Börsen har varit i drift i flera år och det har lagt till många tjänster och digitala tillgångar för att erbjuda några av de bästa tjänsterna i kryptobranschen. Dessutom kan erfarna användare som vill handla med indikatorer och bättre diagram också göra det med Coinbase.

Coinbase har också ett brett utbud av betalningsmetoder för olika regioner och jurisdiktioner. På detta sätt ser börsen till att investerare kan få tillgång till virtuella valutor med olika betalningsalternativ.

För användare som vill göra mer än att handla har Coinbase lagt till nya lösningar som hjälper dem att få tillgång till unika och revolutionerande kryptotjänster. Till exempel kan vissa digitala tillgångar placeras med Coinbase-utbytet utan att ha tidigare kunskap om hur man spelar virtuella valutor.

Slutligen är Coinbase en reglerad plattform i flera jurisdiktioner jämfört med andra börser. Om du vill vara säker på att du använder en reglerad börs kan Coinbase vara ett bra alternativ för dig.Source link