Med expansionen av virtuella valutor frågar folk nu “hur man köper Bitcoin med iTunes -presentkort? ’Tyvärr finns det inget enkelt sätt att göra det utan att förlita sig på traditionella kryptovalutautbyten. Det finns dock ett sätt att göra det med Paxful och välja iTunes -presentkort som betalningsmetod.

I den här guiden kommer vi att ge dig svaret på ‘hur man köper Bitcoin med iTunes -presentkort?’ Vad Bitcoin är och mer. Allt kommer att förklaras i nästa avsnitt och vi kommer att använda olika exempel så att du kan vara säker på att du har all nödvändig information för att hantera dina virtuella valutor.

Vad är ett iTunes -presentkort?

iTunes -presentkort är bokstavligen kort som belastas med medel som kan användas för att köpa varor och tjänster i App Store, iTunes Store, Apple Music, Apple Books eller iCloud -lagring. Du kan dock så småningom sälja ditt iTunes -presentkort för att köpa andra typer av varor och tjänster.

De flesta butikerna accepterar dock inte iTunes -presentkort som betalningsmedel. Av denna anledning skulle det vara svårt att köpa Bitcoin med iTunes -presentkort. De investerare som vill veta hur man köper Bitcoin med iTunes -presentkort kan det vara svårt. Dessutom, om de hittar möjligheten att göra det, kan det finnas en mycket hög premie att betala för det.

Ett iTunes -presentkort används mestadels som en present till andra människor eller vänner, inte för att betala för saker. Dessutom, om du har kontanter och vill köpa något från Apples ekosystem kan du göra det genom att köpa ett iTunes -presentkort i vilken lokal butik som säljer dem.

Med ett iTunes-presentkort har du en 16-siffrig kod som börjar med ett X. Du kan öppna Apples lösningar och sedan kan du förvärva de tjänster du letade efter. Ett iTunes -presentkort är vanligtvis bättre än ett Apple Store -presentkort eftersom du kan använda det för att köpa fler saker.

Vad är Bitcoin (BTC)?

Bitcoin (BTC) är den största kryptovalutan i världen. Den har expanderat som en knapp och decentraliserad virtuell valuta som inte kräver en centraliserad myndighet för att fungera. Det betyder att du kan ta emot och skicka pengar var som helst i världen utan en centraliserad organisation, till exempel en bank, för att godkänna transaktionerna.

Bitcoin blev mycket populärt på grund av dess begränsade utbud (det finns bara 21 miljoner Bitcoin -mynt som kommer att brytas) och det faktum att det är decentraliserat. En av de främsta fördelarna med Bitcoin är relaterat till dess tillståndslösa sätt att arbeta.

På grund av dessa skäl kunde Bitcoin nå ett massivt högt pris på över 64 000 dollar 2021. Med detta sagt är detta en mycket flyktig kryptovaluta. Dess pris varierar dagligen och det har inte skapats för alla (vissa människor gillar inte volatilitet).

Tack vare sin infrastruktur kan den enkelt användas endast med en smartphone och utan att behöva lita på en centraliserad part. Därför kan dina transaktioner inte blockeras och du litar inte på system som kan avvisa din överföring. Med Bitcoin kan du vara säker på att din transaktion kommer att behandlas.

Numera finns det många andra virtuella valutor som fungerar sida vid sida med Bitcoin. Denna expansion av kryptomarknaden började med att Bitcoin erbjuder snabba, lättanvända och billiga transaktioner.

Om du vill veta hur du köper Bitcoin med iTunes -presentkort, är du på rätt ställe. Vi kommer att informera dig om hur du får tillgång till denna virtuella valuta och hur du kan köpa den på bara några minuter med ett iTunes -presentkort.

Hur köper jag Bitcoin med Itunes presentkort?

Om du vill veta hur du köper bitcoin med iTunes -presentkort, låt oss veta att detta inte är den vanligaste metoden för att köpa Bitcoin. Om du vill köpa Bitcoin föreslår vi att du använder andra typer av lösningar, t.ex. kryptovalutaväxlingar, fiatvalutor (USD, ERU, JPY) och provar traditionella betalningsmetoder.

Det finns dock ett sätt att köpa Bitcoin med iTunes presentkort: Paxful.

Paxfull

Paxful är en peer-to-peer finansiell plattform som tillåter användare att köpa Bitcoin (BTC) med olika betalningsmetoder. Genom denna plattform som fungerar över hela världen bestämmer användarna vilka betalningsmetoder som används för att köpa och sälja Bitcoin.

Även om Paxful har expanderat runt om i världen, är det mest populära och snabbaste sättet att köpa Bitcoin ett kryptovalutautbyte. Paxful, i stället, tillåter användare från länder utan tillgång till respekterade kryptobörser att köpa Bitcoin med olika betalningsmetoder.

Köp Bitcoin på Paxful

Om du vill köpa Bitcoin med iTunes -presentkort ska du gå till Paxful och öppna ett konto på denna plattform. Detta är det första steget du måste följa för att köpa Bitcoin med iTunes -presentkort.

Sedan bör du välja alternativet “Köp Bitcoin” och välja alternativet iTunes presentkort som skulle finnas på sidan. Tänk på att beroende på den region du befinner dig i kanske det inte finns Bitcoin -säljare som är redo att sälja sina mynt för ett iTunes -presentkort. Det kan dock finnas en chans att köpa Bitcoin men betala ett premiumpris för det.

När du väl valt betalningsmetod måste säljaren släppa mynten och du måste dela med dig ditt iTunes -presentkort. Denna process kan ta några minuter innan den accepteras.

Efter detta får du de medel på ditt konto som du skulle kunna ta ut till din plånbok. Som vi nämnde tidigare finns det låg likviditet för iTunes -presentkort. Om du vill köpa Bitcoin med dem, bör du söka efter effektivare alternativ och använda iTunes -presentkort för deras verkliga användning.

Hur köper jag Itunes presentkort med Bitcoin (BTC)?

Nu när du vet hur du köper Bitcoin med iTunes -presentkort, låt oss se hur du köper iTunes -presentkort med Bitcoin. Detta är tvärtom. Som vi nämnde tidigare kan du sälja din Bitcoin med Paxful.

Samma process skulle se ut för säljare. Du kan skapa en försäljningsorder i Paxful av din Bitcoin och vänta tills någon bestämmer sig för att köpa dem. Det är vanligtvis en låg efterfrågan på Bitcoin med iTunes, så om du vill köpa iTunes -presentkort med Bitcoin finns det andra sätt att göra det på ett snabbare och enklare sätt.

Kryptorefyllningar

Cryptorefills är en plattform som gör det möjligt för användare att köpa iTunes -presentkort för Bitcoin och få tillgång till Apples tjänster med ett iTunes -presentkort. Detta är ett av de enklaste sätten att spendera din BTC om du vill ha tillgång till Apples lösningar. Apple stöder inte bitcoin för köp.

CryptoRefills

För att köpa iTunes -presentkort med Bitcoin måste du gå till Kryptorefyllningar och välj landet från vilket du är verksam. Kom ihåg att iTunes -presentkort bara kan användas i det land där de köptes. Var medveten om detta problem.

Det finns olika paket du kan välja mellan beroende på dina intressen. Några av dem inkluderar EUR, GBP eller USD värde från 5 till 100 i nominellt värde. En av de positiva sakerna med Cryptorefills är att du kan köpa iTunes -presentkort med Bitcoin eller till och med med Litecoin (LTC), en av de största virtuella valutorna på marknaden.

När du har slutfört köpet kommer du att kunna lösa in din kupong på ditt e -postkonto. Kupongen är klar att användas. Detta är det sätt på vilket du får tillgång till ett iTunes -presentkort med Bitcoin eller Litecoin.

Hur köper jag Bitcoin (BTC)?

Det finns olika sätt att få tillgång till Bitcoin. Allt beror på vilken typ av plattform du använder. Processen bör vara ganska enkel i de flesta fall. Nu när du vet hur du köper Bitcoin med iTunes -presentkort kan du enkelt börja använda andra typer av plattformar för att delta i andra handelsaktiviteter.

Det enklaste sättet att köpa Bitcoin är genom att använda en kryptobyte. Men om du nu vet hur du köper Bitcoin med iTunes -presentkort, borde andra metoder inte vara svåra för dig. Om du redan har använt Paxful eller LocalBitcoins har du redan provat en Peer-to-Peer (P2P) plattform.

I nästa avsnitt delar vi med dig av några av de möjligheter du har för att få tillgång till Bitcoin och andra virtuella valutor.

Utbyten

Om du vet hur du köper Bitcoin med iTunes -presentkort, skulle det vara ganska enkelt att använda byten. Börser är det enklaste och snabbaste sättet att köpa, hantera, hålla och byta virtuella valutor. Detta kan göras med flera utbyten på olika platser beroende på var du befinner dig.

Utbyten är vanligtvis mycket användbara för användare eftersom de har olika betalningsmetoder. Du kan köpa Bitcoin (BTC) och andra digitala tillgångar med fiatvalutor och ett brett utbud av betalningsmetoder.

Vanligtvis kan du skicka pengar till börsen och köpa de flesta virtuella valutor du vill ha. I allmänhet kan du köpa de mest populära och största virtuella valutorna. På vissa plattformar finns också mindre tokens.

Ändå är det svårt (eller omöjligt) att köpa Bitcoin med iTunes -presentkort på börser. Denna möjlighet är nu tillgänglig med Paxful, vilket gör det lättare för användare att sälja sina iTunes -presentkort för Bitcoin.

P2P

P2P eller (peer-to-peer) plattformar är de börser som gör det möjligt för dig att delta i handelsaktiviteter med andra människor. Istället för att använda en orderbok, kommer du att köpa och sälja BTC eller någon annan virtuell valuta från andra människor.

hand skakar efter att ha lärt sig hur man konverterar bitcoin till kontanter

Paxful är en av de mest populära P2P -plattformarna som finns tillgängliga just nu på marknaden. Varför? Eftersom det för närvarande är verksamt i ett stort antal jurisdiktioner och det är också bland de plattformar med den största volymen i P2P -termer.

Vi borde också prata om LocalBitcoins. Denna plattform har vuxit under de senaste åren och den nådde ett stort antal användare. P2P -plattformar finns vanligtvis i regioner och jurisdiktioner där kryptobörser som Binance, Coinbase eller KuCoin inte fungerar.

Det är därför länder med större handelsrestriktioner har P2P -plattformar som gör att de kan köpa och få exponering för Bitcoin och andra virtuella valutor. Dessutom innehåller P2P -plattformar olika betalningsmetoder.

Som vi har sett i detta hur man köper Bitcoin med iTunes -presentkort stöder Paxful inte bara iTunes -presentkort, fiatvalutor och banköverföringar, men de accepterar också inte så traditionella betalningsmetoder. På detta sätt ökar Bitcoin -marknaden sin likviditet och erbjuder större möjligheter för användare att köpa Bitcoin.

Bitcoin -bankomater

Om du trodde att alla dessa alternativ var tillgängliga för dig att köpa Bitcoin, då hade du fel. Du kan också köpa Bitcoin med bankomater som stöder virtuella valutor. Dessa bankomater ser mycket ut som traditionella bankomater, men de tillåter dig inte att köpa Bitcoin med iTunes -presentkort.

Dessa bankomater finns på olika platser i de flesta av de största städerna i världen. Köpcentrum eller gallerior är vanligtvis de bästa platserna att hitta dessa bankomater. CoinATMRadar är en av de mest populära webbplatserna för att hitta information om Bitcoin -bankomater runt om i världen.

Orange Bitcoin -bankomat med Bitcoin -logotypen, kanske inte det billigaste sättet att köpa bitcoin och ett bra verktyg för användare som vill veta hur man konverterar bitcoin till kontanter

De flesta Bitcoin -bankomater stöder andra virtuella valutor. Du kan vanligtvis köpa dem med din lokala valuta och pengarna skickas till din plånbok. I de flesta fall måste du betala för ett premiumpris för den virtuella valutan du köper. Oftast är spridningen stor och detta skulle skapa en del ineffektivitet.

Ändå kan Bitcoin -bankomater vara ett av de bästa sätten att få tillgång till digitala valutor utan att behöva gå igenom traditionella börser eller andra P2P -plattformar.

Slutliga ord

Som vi har sett, för att köpa Bitcoin med iTunes -presentkort, bör du använda Paxful eller liknande plattformar som stöder denna typ av betalningsmetod för kryptokurvor. Låt oss inte glömma att när du använder iTunes -presentkort för att köpa Bitcoin måste du betala ett högre pris för din Bitcoin. Således är det bättre att använda andra typer av betalningsmetoder för att få tillgång till virtuella valutor.

Om du vill köpa Bitcoin kan du också använda traditionella börser, P2P -plattformar och även Bitcoin -bankomater. Du kan också sälja din BTC för iTunes -presentkort, men det kan vara bättre att sälja din BTC för kontanter eller annan typ av digital valuta och sedan få tillgång till iTunes -presentkort.Source link