Att köpa Bitcoin (BTC) utan ID är inte en lätt uppgift nuförtiden. De som vill köpa Bitcoin utan ID måste söka efter icke-traditionella metoder för att göra det.

Börser och kryptoplattformar har anpassats till regler som fastställts av länder över hela världen. Om du vill hantera Bitcoin via traditionella plattformar måste du dela ditt ID och din privata information.

Detta är en del av KYC- och AML-förfarandena som har implementerats i olika jurisdiktioner. Om du vill veta hur man köper Bitcoin utan ID delar vi all information du borde ha.

Var kan jag köpa Bitcoin utan ID?

Det finns många plattformar och sätt att köpa Bitcoin utan ID-verifiering. Det handlar bara om att hitta rätt sätt att göra det. Även om det kan vara på något sätt komplicerat första gången, borde det inte vara så svårt om du gör det regelbundet.

När du söker efter börser som passar dina behov av att köpa digitala tillgångar bör du göra detsamma om du vill köpa och skicka bitcoin utan ID-verifiering. Detta gör att du kan hitta rätt plattform för att köpa bitcoin utan id.

Det finns några plattformar och sätt att köpa Bitcoin utan ID-verifiering. Men kanske inte alla är tillgängliga för dig. Detta beror i hög grad på regionen där du befinner dig.

Så var ska man då köpa Bitcoin utan ID? Det finns några P2P-plattformar som för närvarande tillåter användare att få tillgång till BTC utan att dela privat information. Dessa P2P-plattformar kan vara ett bra sätt att få tillgång till kryptovalutamarknaden.

P2P-utbyten utan KYC-verifiering

Det här är listan över P2P-plattformar som svarar på din fråga var du kan köpa Bitcoin utan id.

P2P-utbyten utan KYC-verifiering

HodlHodl är den första plattformen som du bör tänka på om du vill undvika KYC-verifiering. Plattformen rymmer inte dina medel, användare kan registrera sig och bara börja handla. De arbetar med deponeringsadresser och kontrakt. Användare kontrollerar sin information och sina medel.

Wall of Coins

Wall of Coins är en decentraliserad P2P-utbytesplattform för kryptovaluta. Användare kan köpa och sälja Bitcoin utan ID. Företaget har arbetat sedan 2017. Köpare och säljare är anslutna till varandra och de behöver inte tillhandahålla KYC-data. Under senare år har denna plattform blivit en av de mest populära på marknaden. Användare kan köpa Bitcoin utan ID på bara några sekunder och använda ett användarvänligt gränssnitt.

BitQuick

BitQuick kan vara ett av de enklaste och snabbaste sätten att köpa Bitcoin. Du kan välja de medel du vill köpa i orderboken. Du måste sedan betala summan som visas kontant med fysiska räkningar till mottagarens konto. Du måste bara gå till någon filial på säljarens bank och fylla i en insättningsavgift. När du har gjort det måste du ladda upp kvittot till länken som du får via e-post. Så enkelt köper du Bitcoin utan verifiering med BitQuick. Tänk på att det finns en köpgräns på $ 400,00 utan ID.

Andra metoder för att köpa Bitcoin utan KYC-information

Bitcoin-bankomater

Bitcoin-bankomater är också ett bra sätt att köpa Bitcoin utan ID. Men inte alla är tillgängliga för användare att köpa BTC utan ID. Vissa av dem har identitetsverifiering. Dessutom kanske detta inte tillåter dig att köpa bitcoin med kreditkort utan id. Du bör använda kontanter i de flesta av dessa bankomater. I den här länken hittar du platserna för Bitcoin-bankomater runt världen.

Bisq

Bisq är också en bra lösning om du vill få tillgång till Bitcoin utan att tillhandahålla privat information. På den här plattformen kan du ansluta dig till köpare och säljare utan att dela privat information.

Totalcoin

Totalcoin fungerar inte bara som en plats att köpa och sälja Bitcoin utan också som en plånbok för kryptovaluta. Du kan ladda ner den till din smartphone eller använda webbversionen. På den här plattformen kan du bara använda ditt e-postkonto för att köpa eller sälja BTC med deras tjänster.

Hur köper jag Bitcoin utan ID?

Som du kan se finns det olika sätt att förvärva Bitcoin utan KYC. Men inte alla kommer att finnas tillgängliga där du befinner dig. Om du vill köpa Bitcoin med kreditkort utan id i Tyskland kanske du inte har samma plattformar som en person i Colombia.

Du kan också köpa kryptovalutor från kupongleverantörer och lösa in pengarna online. Detta kan vara ett alternativ om ovannämnda plattformar inte är tillgängliga i din region.

Nu när du vet var du ska köpa bitcoin utan id behöver du bara lära dig att använda dessa plattformar. Var och en av dem kommer att arbeta på ett annat sätt. Detta liknar att använda ett bankkonto från olika banker. Varje plattform har olika egenskaper och erbjuder olika lösningar för användarna.

Vissa av dem kan tillåta dig att köpa och skicka Bitcoin utan ID-verifiering med bankkonton. Andra lösningar skulle bara ha tillgång till debet- eller kreditkortsalternativet. Bitcoin-bankomater skulle till exempel bara hantera kontanter. Detta kommer att göra det mycket enkelt för användare utan teknisk kunskap att få tillgång till Bitcoin.

Om du vill skydda din integritet ytterligare kan du alltid köpa Bitcoin från personer du känner. Detta kommer att skydda din data och integritet mycket bättre än någon av de plattformar som nämnts tidigare. Vi vet dock att det på något sätt kan vara svårt att göra det. Det är därför det alltid är bra att ha kontakter som är redo att köpa eller sälja BTC.

Hur köper jag Bitcoin online utan ID?

Lösningarna för att köpa Bitcoin online utan ID har nämnts i föregående avsnitt. Det är därför du bör undvika P2P-nätverk som föreslår att du träffas personligen. Dessutom, om du vill köpa Bitcoin online utan ID, vill du definitivt utesluta Bitcoin-bankomater från dina lösningar.

Onlinelösningar är de plattformar som är anslutna till internet och där du inte behöver flytta fysiskt. I allmänhet tenderar dessa onlinelösningar att vara mer bekväma och ge bättre priser än personköp.

Ändå är det värt att notera att det i vissa regioner inte finns några online-plattformar tillgängliga för att köpa Bitcoin. Det är därför Bitcoin-bankomater eller lokala kupongleverantörer expanderade runt om i världen.

Om du vill köpa Bitcoin online och utan ID, bör du definitivt kontrollera om det finns tjänster tillgängliga i din region. Om inte, måste du välja bland de lösningar som gör att du kan köpa Bitcoin kontant eller personligen.

Var kan jag köpa Bitcoin utan ID?

Det finns olika sätt att köpa Bitcoin utan ID. Du kan använda online- och offline-lösningar. Allt beror på tillgängligheten i din region och de lösningar du känner dig bekvämare att använda.

Orange Bitcoin-bankomat med Bitcoin-logotypen

Följande är några av de mest populära platserna att köpa Bitcoin utan ID.

 • Utbyte av kryptovaluta utan KYC
 • P2P-plattformar online
 • P2P-plattformar offline
 • Bitcoin-bankomater
 • Lokala leverantörer
 • Genom kuponger
 • Decentraliserade utbyten

Dessa gör det möjligt för användare att få tillgång till den mest värdefulla virtuella valutan i världen. Några av de ovannämnda lösningarna kommer att ha olika avgifter och provisioner. Det är därför du bör söka efter den som passar dig bäst.

Dessutom finns det andra saker som du måste ta hänsyn till. Vissa plattformar kräver till exempel att du använder ett e-postkonto. Vissa andra skulle inte ens be dig att öppna ett konto. Ändå fungerar inte alla på samma sätt och betalningsalternativen kommer också att vara olika.

Medan vissa lösningar inte tillåter dig att använda kredit- eller betalkort, skulle andra definitivt erbjuda dig denna möjlighet. Om du vill använda kontanter är det bästa att använda offlinelösningar, inklusive bankomater eller kuponger.

Decentraliserade börser (DEX) är också ett utmärkt sätt att handla bitcoin utan ID. Den decentraliserade finansmarknaden (DeFi) erbjuder olika möjligheter för handlare och privatpersoner. DEX kräver inte att du registrerar dig för att börja handla. Du kan börja använda din plånbok och byta ut dina virtuella valutor.

Om du har Ethereum (ETH) eller andra ERC-20-valutor kan du kanske byta dem mot Wrapped BTC (wBTC). Detta är en virtuell valuta som låter dig exponera för Bitcoin utan att hålla den. För varje wBTC på marknaden finns det en BTC som stöder den.

Huvudskillnaden är att Bitcoin inte kan användas i DEX eftersom de flesta kör på toppen av Ethereum. Dessutom kräver DEX inte att du registrerar, delar din privata information eller skickar KYC-regler. Det är därför detta kan vara ett av de bästa sätten att köpa Bitcoin utan ID-verifiering.

Hur kan jag förbättra integriteten när du hanterar kryptovalutor?

Det finns olika sätt på vilka du kan förbättra din integritet när du hanterar kryptovalutor. Även om du inte har tillgång till de tidigare nämnda plattformarna, finns det några saker du bör veta för att skydda din integritet.

Om du vill köpa och skicka Bitcoin utan ID-verifiering kan du använda några av de metoder vi beskrev. Men att skydda vår integritet på marknaden är verkligen mycket viktigt. Även om vi köper Bitcoin med traditionella börser eller plattformar, bör vi skydda vår data och information.

En av de saker du kan göra är att ändra den BTC-adress du använder. Detta gör att du kan minska din exponering för skadliga enheter som vill spåra din aktivitet. BTC- och kryptotransaktioner är offentliga. Alla kan se och analysera dem. Det är anledningen till att du kan byta plånbok varje gång du gör en överföring.

Dessutom kan du använda kryptovalutor som Monero (XMR) som skyddar din information. Även om BTC-information alltid är tillgänglig tillåter Monero inte privat data att delas med tredje part. Du kan ha samma fördelar som om du köper och skickar Bitcoin utan ID-verifiering.

Fördelar och nackdelar med att köpa Bitcoin utan ID

Det finns positiva och negativa saker om du köper Bitcoin utan ID. Att analysera för- och nackdelar ger oss en bättre uppfattning om det är värt att köpa Bitcoin utan ID. Att använda dessa fördelar och nackdelar skulle också hjälpa dig att förstå var är det bästa stället att köpa Bitcoin.

Fördelar

 • Det är mer privat än att använda traditionella börser
 • Några av plattformarna fungerar på ett mycket effektivt sätt
 • Minskar din exponering för dataläckage
 • Det låter dig samarbeta med Bitcoin-communityn på ett annat sätt
 • De erbjuder dig möjligheten att köpa Bitcoin offline

Nackdelar

 • Plattformens gränssnitt kanske inte är så användarvänligt
 • Avgifter och provisioner är vanligtvis högre
 • De har svagare kundsupport
 • Dessa plattformar kanske inte är tillgängliga i alla regioner

Naturligtvis finns det andra saker som du kan ta hänsyn till. Allt beror på vad du letar efter. Om du vill köpa Bitcoin utan ID är det definitivt viktigt att analysera dessa saker.

Att köpa Bitcoin utan ID slutlig dom

Den goda nyheten är att det finns olika sätt att få tillgång till Bitcoin utan ID. Detta kommer att hjälpa de användare som verkligen vill skydda sin integritet när de använder internet. Våra uppgifter exponeras, används, säljs och utnyttjas för närvarande.

Både privata och offentliga företag utnyttjar sina positioner för att kontrollera människor mer. Om du vill ha tillgång till Bitcoin är det verkligen bra att veta att vi kan göra det utan att ge ID. Även om det finns några KYC-regler på plats, hjälper vissa plattformar oss att köpa Bitcoin utan ID.

Efter fördelarna och nackdelarna som delas i den här artikeln får du också en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig om du letar efter platser att köpa Bitcoin. Med detta sagt ökar regeringarna sitt tryck på marknaden. De vill ha utbyten och plattformar för att få användarnas data. 2021 blir ett viktigt år för att förstå hur marknaden kommer att utvecklas.Source link