På grund av den stora expansionen av kryptovaluta marknad skulle investerare vilja veta hur man köper FTT -kryptomynt. Detta är en av de mest populära virtuella valutorna på senare tid och det kan vara ett bra sätt att diversifiera användarnas portföljer.

Det har varit en hype kring denna virtuella valuta och av en anledning. I den här guiden delar vi med dig hur du köper FTT -kryptomynt, vilka är handelsplattformarna där du kan få tillgång till det och hur FTX -handelsplattformen fungerar.

Vad är FTX -handelsplattformen?

För att förstå hur man köper FTT -kryptomynt måste vi veta vad FTX -handelsplattformen är och varför den blev så populär de senaste månaderna. Som Bitcoin (BTC) och andra virtuella valutor nådde nya all-time highs 2021, nya plattformar släpptes och fick dragkraft i krypto-utrymmet. FTX är ett av dessa företag som blev populärt 2021 med den hausseartade handling som digitala tillgångar upplever.

Enligt FTX officiell hemsida, detta är en kryptovaluta -derivatutbyte som har byggts av handlare och endast och uteslutande för handlare. Den viktigaste försäljningsargumentet för denna plattform är relaterat till dess innovativa produkter som industri-första derivat, optioner och volatilitetsprodukter.

Samtidigt erbjuder denna plattform också hävstångstoken för avancerade handlare som har diversifierade portföljer och som skulle vilja få tillgång till några av de mest unika lösningarna på kryptomarknaden. Dessutom syftar plattformen till att utveckla en plattform som skulle göra det möjligt för handelsföretag att få tillgång till de tjänster de behöver.

Teamet bakom denna plattform kommer från några av de ledande kvantföretagen och teknikföretagen på Wall Street. VD och grundare av FTX-handelsplattformen är Sam Bankman-Fried och han arbetade som handlare på Jane Street Capitals internationella ETF-skrivbord.

Andra teammedlemmar och experter inkluderar Gary Wang, CTO och grundare, Nishad Singh, teknikchef, Dan Friedberg, chefsjurist och många andra. Expertteamet arbetar dagligen för att göra detta utbyte till ett av de mest avancerade inom kryptoindustrin.

Partners och de senaste nyheterna

Om du vill veta hur du köper FTT -kryptomynt beror det på att du nyligen har hört talas om denna kryptovaluta och plattform. FTX har samarbetat med flera företag och kryptoföretag i branschen som Binance, Circle, Alameda Research, Paxos, Bitfinex och många andra. På detta sätt blir företaget en av de snabbast växande kryptobörserna i branschen.

Samtidigt kunde FTX -kryptobörsen ta in 900 miljoner dollar i en finansieringsrunda med en marknadsvärdering på 18 miljarder dollar. Vidare blev börsen en av plattformarna med den största volymen i kryptoutrymmet och överträffade många av de äldre börserna som har fungerat i åratal.

Vad är FTT -mynt?

På grund av alla dessa skäl bör vi också fokusera på FTT -myntet. Många användare och investerare skulle vilja veta hur man köper FTT -kryptomynt. FTX -token (FTT) är den digitala tillgången för FTX -kryptokursutbytet.

Denna kryptovalutautbyte och därmed dess token stöds av ett av de ledande företagen på kryptovalutamarknaden: Alameda Research. Token fungerar i FTT -växeln som en token som syftar till att öka nätverkseffekter. Målet är att öka efterfrågan på FTT när nya tjänster och lösningar släpps ut på marknaden. Dessutom är det också möjligt för den virtuella valutan att minska sitt cirkulerande utbud på lång sikt.

För närvarande släpps 94 miljoner tokens till marknaden och det totala utbudet är 345 miljoner FTT -tokens. Den digitala tillgången fungerar ovanpå Ethereum (ETH) -nätverket som en ERC-20-token. Det finns flera plånböcker och börser som redan stöder denna digitala tillgång och projekt.

FTT -myntpris

FTT -myntet har varit en av de hetaste virtuella valutorna de senaste månaderna. 2021 var ett av de bästa åren för kryptovalutamarknaden och detta kunde ses i priset på FTT -token.

Priset på FTT -token har varit stabilt under 2019 och i slutet av 2020. Det upplevde dock en 3x ökning under den perioden. Om detta redan var positivt så var prisutvidgningen 2021 mer än otrolig.

Priset på FTT -kryptomyntet flyttade från 4,5 USDT i december 2020 till över 60 USDT i juli 2021. Denna massiva prishöjning med över 1 200% visar de möjligheter som denna virtuella valuta erbjuder under de senaste månaderna.

Numera har priset på FTT -myntet stabiliserats nära 30 USDT per mynt. Under de kommande åren kan den virtuella valutan fortsätta växa vid sidan av denna kryptovalutautbyte.

Detta liknar expansionen av Binance Coin (BNB) virtuell valuta. Det har ökat på grund av den tillväxt som det homonyma utbytet genomgick. Binance Coin används också för att betala för avgifter på Binance Smart Chain (BSC) -nätverket och på Binance -växeln.

Slutligen är token nu den 31: e största i världen mätt med sin marknadsvärdering. I skrivande stund har den en marknadsvärdering på 2,83 miljarder dollar.

Hur köper jag FTT Crypto Coin?

Nu när vi vet vad FTT -kryptomyntet är och hur det fungerar på FTX -kryptokursutbytet kan vi förklara för dig hur du köper FTT -kryptomynt. Det är inte svårt om du har grundläggande kunskaper om kryptobyte eller om du tidigare hanterat digitala tillgångar.

Istället kanske du måste förstå digitala tillgångar bättre om det är första gången du köper virtuella valutor. Ändå är de flesta byten nu mycket enkla att använda och de guidar de flesta användare genom hela köpprocessen.

FTX

Den mest populära börsen för att köpa FTT är FTX -börsen. Denna plattform är börsen som stöder den virtuella FTT -valutan och som integrerade den för att användare ska kunna njuta av några av de bästa tjänsterna på FTX -plattformen.

Börsen är också den med den största volymen för den virtuella FTT -valutan. Under de senaste 24 timmarna hanterade plattformen mer än 26,5 miljoner dollar i affärer. Detta motsvarar 42,39% av den totala handelsvolymen för den virtuella FTX -valutan.

Om du vill veta hur du köper FTT -kryptomynt, bör du definitivt överväga denna plattform i första hand. Du skulle kunna njuta av de flesta av de lösningar som erbjuds av FTX och de flesta av dess tjänster. Det finns ingen annan börs i världen med en liknande integration till denna virtuella valuta.

Detta liknar hur Binance integrerade den virtuella BNB -valutan. I framtiden, om nya lösningar implementeras på FTX -kryptobörsen, kan du kanske få tillgång till dem så länge du använder denna plattform och virtuella valuta. Så småningom, om du köper FTT i en annan börs, kan du skicka mynten till FTX och börja använda alla lösningar som finns på denna handelsplattform.

De handelspar som för närvarande finns tillgängliga på FTX inkluderar FTT/USDT, FTT/USDT och FTT/BTC. Tillsammans representerar de 50,83% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta runt om i världen.

Binance

Detta är en annan populär kryptovalutautbyte som du kan använda om du vill veta hur du köper FTT -kryptomynt. Binance släpptes 2017 och erbjuder nu några av de mest avancerade handelslösningarna för användare på marknaden. Dessutom blev Binance en av de största börserna när det gäller handelsvolym under de senaste åren.

Binance -logotyp och motto BNB -prisprognosalternativ till Binance

Du kan köpa FTT med denna börs och skicka pengarna till FTX -plattformen om du vill få tillgång till de flesta av de lösningar som har implementerats för FTT -token. Dessutom skulle Binance tillåta dig att använda de flesta av sina tjänster, till exempel system för avgiftspengar, terminshandel och satsning.

18,54% av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta hanteras för närvarande av Binance -handelspar. Dessa handelspar inkluderar FTT/USDT, FTT/BTC, FTT/BUSD och FTT/BNB. Om handelsvolymerna växer kan det vara möjligt för Binance att lägga till nya handelspar. Dessa är dock tillräckligt för att hjälpa börsen att bli en av de största när det gäller handelsvolymen för denna virtuella valuta.

Huobi Global

Låt oss nu fokusera på Huobi Global, en kryptovalutautbyte som är tillgänglig över hela världen och som ger användarna möjlighet att handla ett stort antal kryptovalutor. Huobi Global -börsen har följande handelspar:

FTT/USD

FTT/BTC

FTT/HT

Dessa handelspar representerar 6,86% av den totala handelsvolymen runt om i världen av FTT -token. Om du vill veta hur du köper FTT -kryptomynt kan du enkelt öppna ett konto på Huobi Global -börsen och börja handla den här virtuella valutan på några sekunder.

huobi -logotyp

Istället erbjuder Huobi Korea FTT/BTC och FTT/USDT, men denna plattform har nästan ingen handelsvolym för denna virtuella valuta. Om du vill byta denna digitala tillgång är det bästa att alltid söka efter de mest likvida börserna och plattformarna med den största volymen på marknaden.

Plattformen har också vuxit under de senaste åren och den blev en konkurrent till andra börser som Binance. Om du är ny på kryptovalutamarknaden kan detta vara en bra plattform att använda på grund av det stora antalet betalningsmetoder som börsen stöder.

Ta bort

Uniswap är en annan börs jämfört med Binance, Huobi Global, Coinbase eller FTX. Denna plattform är en decentraliserad växel (DEX) som ger användarna möjlighet att byta virtuella valutor utan att behöva en centraliserad part som en centraliserad växel.

Crypto swapping blev populärt under det senaste året. Uniswap är en av de största decentraliserade börserna i världen och expanderade som en automatiserad market maker (AMM). Dessa automatiserade marknadsförare gör det möjligt att handla digitala tillgångar utan att behöva använda likviditetspooler.

För att kunna handla med FTT-kryptomyntet måste användarna ha en ERC-20-kompatibel plånbok som Metmask. Men om du är en nykomling i kryptoindustrin eller om du bara vill behålla och handla FTT är det bästa alternativet att använda en centraliserad handelsplattform.

En av fördelarna med att använda denna plattform är relaterat till det faktum att du inte behöver ge dina virtuella valutor till en tredje part. Du kontrollerar dina medel hela tiden. Du bör dock ta hänsyn till att alla transaktioner för närvarande hanteras av smarta kontrakt. Således, om det finns en bugg eller en hackare utnyttjar ett smart kontrakt, kan dina medel vara i fara.

Bitfinex

Den sista börsen som för närvarande erbjuder FTT -token är Bitfinex. Denna plattform har inte handelsvolymen som andra plattformar men den har två olika handelspar: FTT/USDT och FTT/UST. Den totala handelsvolymen för dessa två handelspar var lika med bara 0,07% av den totala handelsvolymen för FTT -kryptomyntet.

BITFINEX -logotyp

Bitfinex är en av de äldsta börserna på marknaden. Jämfört med andra plattformar har Bitfinex god kontakt med tillsynsmyndigheter och har erbjudit handelstjänster i flera år nu. Denna börs har också några av de mest attraktiva avgifterna för användare som vill köpa och sälja virtuella valutor.

Handlare på denna plattform kan också njuta av avancerade handelslösningar som derivat (terminer). Bitfinex har också olika betalningsalternativ som stöds, vilket skulle göra det lättare för dig att få tillgång till de flesta virtuella valutor som för närvarande är tillgängliga på marknaden.

Slutliga ord

Detta är bara några av de bästa börserna för hur man köper FTT -kryptomynt. Det finns dock många andra börser som för närvarande stöder FTT -kryptomyntet. Allt beror på de tjänster du behöver och på de lösningar du söker.

Om du vill få snabb och enkel åtkomst till FTT kan centraliserade börser vara det bästa alternativet. Om du istället är en erfaren handlare och du känner dig bekväm att hantera även andra handelsplattformar som Uniswap, kanske du föredrar dessa webbplatser.Source link