Med expansionen av kryptovalutamarknaden undrar många investerare hur man köper Polygon (MATIC). Det är därför vi har beslutat att skapa en komplett guide som kommer att dela med dig all information om hur du köper Polygon (MATIC).

En annan sak som vi skulle vilja påpeka är att vi inte bara kommer att dela med dig av hur du köper Polygon (MATIC) utan vi kommer också att dela med dig av värdefull information om detta projekt. Till exempel kommer vi att berätta vad Polygon (MATIC) är, hur det presterade på kryptovalutamarknaden och varför det är ett viktigt projekt att följa.

Vad är Polygon (MATIC)?

Polygon (MATIC) är en av de största kryptovalutorna i världen. Polygonen nätverk anses vara en av huvudkonkurrenterna till Ethereum (ETH). Målet är att erbjuda bättre och mer avancerade skalningslösningar till kryptovalutamarknaden.

Låt oss inte glömma att Ethereum-nätverket blev överbelastat med expansionen av decentraliserade finansieringslösningar (DeFi) och Non-Fungible tokens (NFT). Detta har skapat en situation där det var svårt att hantera betalningar och interaktioner ovanpå Ethereum.

I grund och botten, tack vare Polygon, är det möjligt för Ethereum att bli snabbare och enklare att använda utan problemen med överbelastning. Detta kryptovaluta- och blockkedjeprojekt vill göra det enklare för investerare att få tillgång till skalbara och decentraliserade lösningar som bygger på blockkedjeteknologi.

Med enkla ord kombinerar Polygon den bästa delen av Ethereums blockchain-nätverk till ett fullfjädrat flerkedjigt ekosystem. På så sätt är det möjligt att minska höga gasavgifter och göra transaktioner snabbare. Användare skulle kunna njuta av en av de bästa upplevelserna de kan hitta på kryptovalutamarknaden om de måste skicka och ta emot betalningar eller interagera med olika blockchain-protokoll.

Med Polygon kan utvecklare bygga och ansluta olika Ethereum-kompatibla blockchain-nätverk. Med bara några enkla steg kan användare enkelt distribuera förinställda blockchain-nätverk, växa och utveckla anpassade nätverk och skapa interoperabilitetsprotokoll för utbyte av godtyckliga meddelanden med Ethereum.

För närvarande finns det mer än 3k decentraliserade applikationer som använder Polygons Proof of Stake-nätverk (PoS) och antalet fortsätter att växa. Under de senaste månaderna har ett stort antal projekt faktiskt beslutat att flytta från blockkedjenätverket Ethereum och distribuera sina lösningar ovanpå Polygon.

Skalbarhetslösningarna som erbjuds av detta blockkedjenätverk blev mycket viktiga för flera blockkedjelösningar och projekt för att nå ett större antal användare och erbjuda bättre tjänster. I framtiden kan nya plattformar distribueras ovanpå Polygon. Detta skulle inte bara hjälpa hela kryptomarknaden att expandera, utan det skulle också vara mycket viktigt för Ethereum och andra blockkedjenätverk att minska sin överbelastning.

Polygon (MATIC) på kryptovalutamarknaden

Låt oss nu ta en titt på Polygons prestanda på kryptovalutamarknaden. Om du vill veta hur man köper Polygon är det mycket viktigt att se hur det har fungerat under de senaste åren. Detta skulle låta oss förstå vilka som kan vara bra ögonblick att komma in på marknaden.

Som vi kan se, mellan 2019 och januari 2021, handlades Polygon (MATIC) mellan $0,10 och $0,25, med några korta tidsperioder som bröt ut från dessa prisnivåer. Det första och ett halvt året för Polygon var relativt stabila jämfört med andra virtuella valutor som upplevde massiva prisstegringar men också stora fall över tiden.

Saker och ting blev väldigt intressanta för MATIC 2021. Låt oss inte glömma att hela kryptovalutaindustrin rörde sig högre i början av 2021 och slutet av 2020. Speciellt Bitcoin (BTC), som nådde en all-time high på över $63 000 under första halvåret 2021.

Mellan januari 2021 och april ökade denna virtuella valuta med 300 % från 0,10 USD till över 0,40 USD. Men detta var inte allt för 2021. Det var faktiskt bara början. Saker och ting blev mycket mer intressanta några månader senare.

I maj kunde Polygon nå en all-time high på $2,45 per mynt. Detta motsvarar en prisökning på över 500 % på bara en månad. Detta gick snabbt och det representerade en mycket stor prisökning. Vid den tiden började ett stort antal investerare och användare att flytta till Polygon för att engagera sig i olika DeFi-protokoll.

MATIC Polygon Pris

Mellan maj och december började en ackumuleringsperiod för MATIC. Priset på denna virtuella valuta sjönk till $0,69 i juli (när marknaden också rörde sig lägre och Bitcoin nådde $30 000). Men saker och ting återhämtade sig snabbt. Från juli och fram till nu är Polygon (MATIC) i en tjurtrend (stigande kanal) som gjorde att myntet nådde nya all-time highs för några dagar sedan.

Vi ser nu den virtuella valutan över $2,60 och en tjurmarknad i kryptoindustrin. Efter flera veckor då digitala tillgångar har rört sig lägre, reagerar nu marknaden och börjar gå högre igen. Detta kan vara mycket positivt för Polygon-investerare och de användare som vill köpa MATIC för framtiden.

Det är dock mycket viktigt att veta att om du vill veta hur man köper Polygon, måste du analysera inte bara priset utan också grunderna i detta blockchain-nätverk. Med detta sagt är det också väldigt viktigt att följa hur hela kryptomarknaden rör sig. Det kan vara svårt för Polygon att flytta sig högre om hela kryptoutrymmet börjar röra sig lägre. Bitcoin spelar en nyckelroll när det gäller att definiera trenden på kryptomarknaden.

Hur köper man polygon (MATIC)?

Det är nu dags att veta hur man köper Polygon med bara några enkla steg. Vad du bör veta är att du kan köpa denna kryptovaluta med hjälp av ett brett utbud av kryptovalutabörser. Dessa är plattformar som låter användare köpa och sälja virtuella valutor.

De följande stegen är endast beskrivande. Generellt sett är det här standardstegen som du kan följa i de flesta kryptobörser om du vill köpa Polygon. Det kan finnas vissa skillnader mellan plattformar beroende på deras tjänster.

Steg 1- Öppna ett Cryptocurrency Exchange-konto

Det första du bör veta om att köpa Polygon är att du bör öppna ett kryptovalutakonto. Vi kommer att berätta detaljerna om vilka kryptovalutabörser du kan använda för att köpa Polygon i de kommande avsnitten av den här artikeln.

Detta skulle kräva att du delar med kryptovalutabörsen ett e-postkonto och ett lösenord. I vissa fall, om du vill sätta in en större summa pengar, måste du dela en selfie av dig själv och en giltig ID-handling. Detta för att vara kompatibel med alla KYC- och AML-regler som gäller för utbyten.

Att söka efter en kryptovalutabörs och skapa ett konto är det första steget som du bör följa om du vill köpa Polygon.

Steg 2- Sätt in pengar på ditt konto

Efter att ha öppnat ett utbyteskonto för kryptovaluta bör användare sätta in pengar på börsen. Det här är väldigt viktigt. Utan medel skulle det vara omöjligt att få tillgång till Polygon. Det finns olika betalningsmetoder som du kan använda för att sätta in pengar.

Till exempel kan du sätta in pengar med hjälp av EUR, USD och andra fiat-valutor om plattformen stöder dessa valutor. Dessutom kan du också använda olika insättningsmetoder, till exempel banköverföringar, kredit- eller betalkort och andra tredjepartslösningar. Detta skulle i hög grad bero på kryptovalutabörsen och de partnerskap som de har med olika betalningsmetoder.

Steg 3- Köp Polygon

Slutligen är målet att köpa Polygon. Nu när vi har pengar som har satts in på vårt konto kan vi enkelt köpa MATIC. Det skulle vara möjligt att göra det genom att använda det traditionella utbytet eller ett förenklat köpalternativ. Det bästa man kan göra är att använda utbytesplattformen, eftersom den har optimerats för att ge användarna bästa möjliga pris.

Du kan köpa Polygon med en marknadsorder eller med en limitorder. Begränsade beställningar låter dig välja vilket pris du vill köpa MATIC till. Istället skulle marknadsorder låta dig köpa MATIC utan att behöva vänta på ett specifikt pris. Faktum är att marknadsorder exekveras direkt till bästa tillgängliga pris vid tidpunkten för exekveringen.

Var kan man köpa Polygon (MATIC)?

Nu när du vet hur du köper Polygon och hur denna virtuella valuta är, måste vi berätta var du kan köpa denna digitala tillgång. Det finns olika plattformar nuförtiden som låter dig köpa och sälja Polygon.

Du kan använda lokala börser eller större plattformar som är verksamma över hela världen. Vanligtvis är det bästa att använda de plattformar som har funnits på marknaden i flera år och som låter investerare få tillgång till ett brett utbud av andra tjänster.

Några av börserna som redan låter användare köpa Polygon (MATIC) inkluderar Binance, OKEx, Coinbase Exchange, KuCoin, FTX, Huobi Global, Uniswap, Gate.io, Kraken, Crypto.com. Bitfinex och Coinex, bland andra. Antalet tillgängliga utbyten är stort, därför är vi säkra på att du kommer att hitta den plattform som uppfyller dina behov.

Binance

När denna artikel skrivs är Binance den kryptovalutabörs som hanterar den största handelsvolymen för MATIC på kryptovalutamarknaden. De hanterar för närvarande mer än 20 % av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta runt om i världen. Dessutom har Binance ett stort antal handelspar för denna digitala tillgång: MATIC/USDT, MATIC/BUSD, MATIC/BTC, MATIC/TRY, MATIC/EUR, MATIC/BNB, MATIC/ETH, MATIC/AUD, MATIC/GBP , MATIC/BIDR, MATIC/BRL och MATIC/RUB.

Binance logotyp och motto BNB pris förutsägelse alternativ till Binance

Som du kan se har Binance redan lagt till olika fiat-par till sin plattform. På så sätt kan användare köpa Polygon med sin lokala fiat-valuta som RUB, BRL, GBP AUD eller EUR, bland annat. Det är också värt att beakta att Binance också erbjuder ett stort antal andra tjänster som gör hela kryptoupplevelsen ännu bättre för användarna. Om du ville veta hur man köper Polygon kan Binance vara en av de bästa plattformarna.

Binance är redan ett mycket viktigt ekosystem på kryptovalutamarknaden. Man har släppt en virtuell valuta som heter Binance Coin (BNB) och man har även arbetat på sitt blockchain-nätverk som heter Binance Smart Chain (BSC), en av de största på kryptovalutamarknaden just nu.

Coinbase Exchange

Coinbase är en av de äldsta kryptovalutabörserna i världen. Denna plattform har funnits i flera år på marknaden och det är en av de mest populära börserna för nykomlingar på kryptovalutamarknaden. Jämfört med Binance erbjuder denna börs fyra olika handelspar: MATIC/USD, MATIC/EUR, MATIC/GBP och MATIC/BTC.

I skrivande stund hanterade denna börs över 7,25 % av den totala handelsvolymen för denna virtuella valuta under de senaste 24 timmarna. Detta visar att denna kryptovalutabörs är bland de största när det kommer till MATIC-handel. Dessutom erbjuder det också många andra kryptorelaterade tjänster som skulle göra hela handelsupplevelsen ännu bättre för användare från hela världen.

Coinex

Denna kryptovalutabörs är relativt liten jämfört med de tidigare. Det har dock växt under de senaste åren som ett alternativ till de största börserna. Denna plattform erbjuder bara ett handelspar: MATIC/USDT med en total handelsvolym på 0,11%.

Denna börs har försökt bli en alternativ plattform genom att erbjuda olika tokens och digitala tillgångar till investerare. Dessutom, efter att ha arbetat i flera år, är denna börs nu ett av de första alternativen förutom de största plattformarna. Numera erbjuder Coinex även andra lösningar som utlåning och marginalhandel, vilket gör hela handelsupplevelsen ännu bättre.

Coinex har också lanserat ett nytt blockchain-nätverk som gör att det kan arbeta med decentraliserade ekonomilösningar och erbjuda unika och avancerade tjänster till sina kunder.

Slutord

Polygon (MATIC) är en snabbväxande virtuell valuta som har funnits på en tjurmarknad sedan början av 2021 och som har lockat ett stort antal investerare från hela världen. Nuförtiden finns det flera användare som skulle vilja veta hur man köper Polygon (MATIC) på grund av den snabba prisökning som den upplevt under de senaste månaderna.

Det finns flera virtuella valutaväxlingar som redan är tillgängliga för användare som vill köpa och sälja MATIC. Dessa börser skulle också erbjuda andra tjänster, vilket gör hela handelsupplevelsen ännu bättre. Att välja en kryptovalutabörs eller annan skulle i hög grad bero på dina behov. Vanligtvis är de börser med den största handelsvolymen de som ska beaktas.Source link