För investerare som anser det Bitcoin (BTC) kan röra sig nedåt, det finns ett sätt att tjäna på det: short selling Bitcoin. Men hur kortar man Bitcoin? Det finns många plattformar som erbjuder dig de nödvändiga verktygen för att kort sälja Bitcoin.

I den här guiden delar vi med dig alla detaljer om hur du kan sälja Bitcoin kort. Detta inkluderar bland annat information om de platser som för närvarande är tillgängliga och hur man hanterar en Bitcoin -kort position.

Kom ihåg att detta inte är investeringsråd innan vi börjar med guiden. All information som delas av UseTheBitcoin och dess författare är endast avsedd för utbildningsändamål. Kryptovalutor är mycket volatila och spekulativa tillgångar.

Vad betyder det att korta Bitcoin?

Om du har hört talas om termen “bitcoin short selling” kanske du undrar vad denna term betyder. Och detta är en rättvis fråga. Vi är vana vid att hantera virtuella valutor och Bitcoin genom spotmarknaden.

Spotmarknaden hänvisar till handelsaktiviteter där du köper och säljer tillgången och avvecklingen sker direkt efter att ordern genomförts. Det betyder att om du köp Bitcoin du får dina mynt och säljaren får de pengar du betalar för att utföra handeln. Allt sker sömlöst och avvecklingen sker direkt.

När vi handlar på spotmarknaden vill vi vinna med en prisökning. Vi köper Bitcoin när priset är lågt och vi säljer när priset rör sig högre. Detta är hur handlare tänker och fungerar på marknaden. Dessutom, om du vill handla mot att priset på Bitcoin rör sig högre, bör du använda ett marginalkonto snarare än ett spotkonto på en börs.

Så hur kortar jag Bitcoin?

Vid kortslutning av Bitcoin är målet att sälja BTC till ett högt pris, låt oss säga till $ 50 000 och köpa det igen till ett lägre pris, till exempel till $ 40 000. Som du kan se, för att korta Bitcoin, bör du äga tillgången i förväg. Det är därför det blir svårt för människor att korta Bitcoin om de inte har det tidigare.

Det är därför du kan korta Bitcoin med Bitcoin futures. Bitcoin futures tillåter investerare att spekulera med priset på Bitcoin (och andra virtuella valutor) utan att behöva byta den underliggande tillgången. Användare kan korta Bitcoin med eviga terminsavtal.

De flesta plattformar som finns tillgängliga på marknaden just nu låter dig korta Bitcoin genom att använda hävstångseffekt. På så sätt kan du låna BTC och sälja dem för att göra vinst. Kom ihåg att du också skulle behöva ge pengarna tillbaka plus ränta.

Hur kortar man Bitcoin?

Nu när vi vet vad Bitcoin shorting är kan vi svara på frågan: hur kortar du Bitcoin? Det första du behöver göra är att öppna ett konto i en av börserna som gör att du kan handla och korta Bitcoin. Några av dem inkluderar bland annat Binance, BitMex och Kraken.

Om du har ett konto i någon av dessa börser, blir det lättare för dig att korta Bitcoin. Du kommer att kunna låna pengar från börsen och öppna en Bitcoin kort position. I vissa fall kan du använda hävstångseffekt för att öka din exponering mot en specifik handel, men detta rekommenderas inte för nya handlare eller personer utan erfarenhet.

Låt oss ge ett tydligt exempel på hur man kortar Bitcoin.

Investerare A vill korta Bitcoin eftersom han analyserade marknaden och anser att priset på BTC förväntas korrigera under de närmaste dagarna eller veckorna. Av denna anledning lånade han BTC från en annan handlare (detta kan göras inuti den handelsplattform du använder) och säljer dem på marknaden.

Låt oss anta att Investor A lånade 1 BTC och sålde det för 50 000 dollar. Några dagar senare inser han att hans teori visade sig vara korrekt. Bitcoin sjönk från 50 000 dollar till 40 000 dollar. Med de första $ 50 000 kommer han nu att återköpa BTC för $ 40 000, betala tillbaka långivaren och behålla en vinst på $ 10 000 för honom.

Det är värt att påpeka att han också skulle behöva betala en liten avgift för att hålla positionen öppen i några dagar (som sedan betalas till långivaren).

Vad är marginalhandel?

Marginalhandel är en metod där en investerare använder lånade medel från en annan investerare eller en kryptobörs för att få exponering mot en bestämd tillgång. Marginalen är den säkerhet som investeraren måste sätta in för att begära ett lån för att handla på marknaden.

De lånade medlen kan användas för att öppna en kort position eller för att handla med hävstång. Om investeraren vill korta en kryptovaluta måste den bevisa att den har tillräckligt med pengar för att betala tillbaka lånet om marknaden skulle gå åt motsatt håll.

De flesta kryptovalutautbyten på marknaden tillåter nu användare att handla med marginal. Detta är också en viktig definition för att förstå hur man kortar Bitcoin. I allmänhet bör användare som vill handla med marginal använda sina marginalkonton snarare än spotmarknaden. Det är därför vi gjorde skillnaden mellan spothandel och marginalhandel i början av denna artikel.

När vi pratar om marginalhandel bör du också veta vad isolerad marginal och korsmarginal betyder. Det här är två definitioner som ges till hur du handlar med marginal. Till exempel hänvisar kryssmarginalen till det marginalbalans du har och hur det fungerar och förhindrar att alla öppna positioner likvideras.

Om du istället använder isolerad marginal kommer säkerheten du har endast att användas för att bara hålla en position öppen. Detta skulle inte undvika att andra positioner likvideras om deras säkerhet inte räcker för att hålla den öppen.

Var kan jag korta Bitcoin?

Som vi tidigare nämnde finns det olika sätt att korta Bitcoin. Detta kan göras på ett brett utbud av plattformar som är allmänt tillgängliga för investerare över hela världen. Några av dessa börser har bättre funktioner än andra och några av dem stöder olika betalningsmetoder.

Det är upp till dig att bestämma vilken av dessa börser du använder för att korta Bitcoin. Det finns ingen plattform som beter sig bättre än alla andra. Du måste personligen analysera var och en av dem för att förstå vilken som erbjuder dig de bästa alternativen och lösningarna.

Men var kan du korta Bitcoin? Detta är bara några av de plattformar som möjliggjorde Bitcoin -kortslutning. Om du vill satsa mot att Bitcoin flyttar högre, så är det några av de plattformar du kan börja använda just nu.

Binance

Kan du sälja Bitcoin med Binance -börsen? Jo det kan du. Binance är en av de mest använda kryptovaluta -plattformarna över hela världen. Den har släppts 2017 och sedan dess har den expanderat.

Utbytet har flera funktioner som gör det säkert attraktivt för användare från hela världen. Du kommer inte bara att kunna köpa och sälja Bitcoin utan också handla hundratals par som inkluderar stablecoins, stora kryptovalutor och mindre tokens.

Binance -logotyp och motto BNB -prisprognosalternativ till Binance

Under de senaste åren har Binance lagt till olika lösningar för handlare. En av dessa saker inkluderar kortslutning av Bitcoin. Så om du frågar dig själv ”hur kan jag korta Bitcoin?” Binance har helt klart ett svar.

Att skapa ett konto på Binance tar bara några minuter, inklusive KYC -processen. Numera kräver de flesta plattformar att du klarar KYC -kontroller. Du kan korta Bitcoin på Binance -plattformen med olika alternativ: marginalhandel, terminshandel eller genom Binance -hävstångstoken.

Du kan komma åt alla dessa alternativ via huvudmenyn. Om du planerar att använda Binance bör du veta vad isolerad marginal betyder, vad cross margin -läge är och hur futureshandel fungerar. Var försiktig med den hävstång du använder och var uppmärksam på din säkerhet för att undvika att bli likviderad.

Att använda Binance skulle ge dig en fördel jämfört med andra plattformar, det har några av de mest användbara tjänsterna för krypto -användare. Således kan detta vara ett bra sätt att lära sig att korta Bitcoin.

BitMex

Låt oss nu gå till BitMex, en av de äldsta plattformarna som gjorde det möjligt för handlare att korta Bitcoin. Frågan är: kan du sälja Bitcoin short? Genom BitMex skulle du inte bara kunna korta BTC utan också många andra virtuella valutor. Detta beror på att BitMex är en av de äldsta plattformarna på marknaden och har erbjudit några av de mest avancerade lösningarna till professionella och större handlare.

bitmex -logotyp

Processen för att korta Bitcoin på BitMex liknar ganska processen med att korta Bitcoin på Binance eller andra börser. Du måste öppna ett konto. Detta är inte ett alternativ, eftersom börser kräver att du är inloggad för att fungera.

Då skulle du ha möjlighet att börja korta Bitcoin. Plattformen erbjuder upp till 100x hävstångseffekt med endast Bitcoin som säkerhet. Dessutom arbetar BitMex med eviga kontrakt för att få tillgång till kryptomarknaden.

Jämfört med andra plattformar har BitMex en av de lägsta avgifterna på marknaden, vilket gör det möjligt för skalare att tjäna på intradagsprisfluktuationer. Dessutom innehåller de ett brett utbud av avancerade order för professionella handlare som vill utföra mer exakta handlare.

Slutligen fungerar handelsmotorn mycket bra, i allmänhet. Trots det har det varit några klagomål om denna del av utbytet. Kom ihåg att när du kortar Bitcoin bör du också använda en stop-loss-order för att undvika att förlora stora summor pengar.

Kraken

Kraken är en annan erkänd och användbar plattform som låter oss korta Bitcoin. Om du inte vet hur du kortar Bitcoin skulle Kraken göra det väldigt enkelt för dig tack vare dess tydliga instruktioner och användargränssnitt.

kraken utbyteslogotyp

Om du vill öppna en kort position på marginalen, bör du helt enkelt välja handelsparet och öppna det. Du bör dock också ta hänsyn till att du måste returnera marginalbeloppet till växeln plus avgifter.

Plattformen är mycket intuitiv att använda och den gör det möjligt för handlare att också få tillgång till många virtuella valutor från hela världen. En av de främsta fördelarna med Kraken är relaterat till det stora antalet accepterade betalningsmetoder, vilket visar att plattformen fungerar för att få ombord så många kunder som möjligt.

Om du behöver instruktioner om hur du kortar Bitcoin har Kraken skapat nödvändiga manualer för att du ska kunna kontrollera dem och följa om du behöver hjälp. Dessutom har de ett “chatt” -alternativ aktiverat för kunder som kräver hjälp med att öppna, stänga och förstå korta positioner på denna plattform.

Vad är en Bitcoin Short Squeeze?

När kryptomarknaden nådde miljontals investerare från hela världen blir nya villkor tillgängliga. Några av frågorna som vi fick från användarna inkluderar “hur man kortar Bitcoin?”, Men också “vad är en Bitcoin -kortpress?”

Om du lär dig att korta Bitcoin, bör du också veta vad en Bitcoin kort press är och varför du bör vara uppmärksam på det.

En kort press är en situation där marknaden likviderar korta positioner som öppnades av handlare på grund av en snabb rörelse uppåt. Låt oss använda ett exempel för att hålla sakerna klara.

Låt oss säga att Investor A lånade 1 BTC för 50 000 dollar och öppnade en kort position till detta pris. I stället för att röra sig nedåt börjar priset på den virtuella valutan flytta högre och når $ 60 000. I det här exemplet kunde två saker ha hänt.

Den första: Investor A hade en stop-loss på $ 52.000. I det här fallet skulle investerare A ha förlorat bara $ 2000. Han måste ge tillbaka hela lånade BTC, som nu kostar $ 52.000.

Den andra: Investerare A hade ingen stoppförlust och dess säkerhet var inte tillräckligt för att hålla positionen öppen. Han förlorade 10 000 dollar. I det här exemplet skulle de medel som denna handlare använde som säkerhet ($ 10 000) användas för att återbetala långivaren ($ 50 000 + $ 10 000).

En kort klämning sker vanligtvis när det finns ett stort antal short-säljare på marknaden och tillgången snabbt rör sig uppåt, vilket utlöser stoppförluster och likviderar positioner. Detta är verkligen en negativ sak för investerare som använde hävstång för att handla.Source link