Kryptovalutamarknaden är fortfarande i en tjurtrend. Detta kan ses i efterfrågan på virtuella valutor som Binance Coin (BNB). Det är dock inte så klart hur man köper BNB-kryptomynt.

I den här guiden förklarar vi för dig hur man köper BNB, var man kan köpa BNB-mynt, hur man gör det och vad denna digitala tillgång handlar om. En av de saker som har lockat investerare mest är BNB-priset som massivt expanderat under de senaste åren.

Vad är Binance?

Vi kan inte förstå vad Binance Coin är utan att ha en uppfattning om vad https://usethebitcoin.com/binance-review/Binance är och vad det har gjort de senaste åren. Det första du behöver veta är att Binance är ett av de största kryptovalutabörserna i världen.

Plattformen grundades 2017 av Changpeng Zhao under tjurkörningen som Bitcoin upplevde vid den tiden. Plattformen började som ett krypto-till-kryptobörs och sedan började det lägga till olika betalningsmetoder för fiatvaluta.

Numera blev det en av de största virtuella valutaväxlingarna i världen med miljontals användare i olika breddgrader och tjänster som går längre än enkla handelslösningar. Till exempel kan avancerade handlare enkelt handla terminskontrakt och andra typer av derivat.

Dessutom försöker Binance lägga till nya tjänster för att tjäna användare. Till exempel har företaget lagt till olika lösningar som bland annat insättning, utlåning och Defi-pooler.

Även innan vi hänvisade till en handelsplattform är Binance nu mer än detta. Det kunde bli ett helt ekosystem av applikationer, blockchain-teknik och tjänster som tjänar miljontals användare.

Vad är Binance Coin (BNB)?

Binance Coin är den virtuella valutan som används i Binance-ekosystemet. På grund av denna anledning blev krypto BNB en av de största och mest värdefulla virtuella valutorna i världen. I skrivande stund är Binance Coin den tredje största på marknaden med en värdering på 88 miljarder dollar.

Den digitala tillgången användes först på Binance-plattformen som ett sätt att betala för avgifter och göra det mer effektivt för handlare som ville få tillgång till marknaden. Det utvidgades dock av teamet bakom Binance till olika plattformar och användningsfall.

Numera konkurrerar Binance Coin inte bara med Ethereum som ett blockchain-nätverk (Binance Smart Chain (BSC) vs Ethereum), utan också som en valuta BNB mot ETH. Kryptovalutan accepteras nu i olika börser och plattformar och kan användas för många saker.

Det maximala utbudet av BNB-tokens är 170 miljoner och det finns för närvarande 153 miljoner BNB i omlopp. Således har nästan alla BNB-tokens släppts på marknaden. Det är också värt att ta hänsyn till att BNB-mynt bränns regelbundet av Binance.

Detta har också en positiv effekt på priset på den virtuella valutan. Om du letade efter svaret på “Vad är BNB Crypto?” nu kan du få en bättre uppfattning om det.

Binance myntanvändningsfall

Det finns flera användningsfall för denna digitala valuta. Det första BNB-myntet användes var att betala avgifter på Binance-plattformen. Detta var dock bara en av de grundläggande funktionerna för BNB: s digitala tillgång.

Med tiden har antalet nya användningsfall faktiskt utökats. Binance gjorde ett fantastiskt jobb för att främja användningen av BNB. Till exempel accepteras nu den virtuella valutan i dussintals nätbutiker som tar emot betalningar i digitala valutor. Den mest populära sajten är kanske trvala.com där användare kan betala för flygbiljetter och hotell med virtuella valutor.

På Binance-plattformen kan användare också hålla BNB inte bara för att betala sina handelsavgifter och få rabatter utan också för att delta i Initial Exchange Erbjudanden (IEO). Dessa IEO: er liknar Inledande mynterbjudanden (ICO) som marknadsförs med hjälp av kryptobörser.

Ett annat användningsfall för Binance Coin är relaterat till Decentralized Finance (DeFi). Den virtuella valutan är nu basvalutan för Binance Smart Chain (BSC). Användare kan använda ett stort antal kryptoprojekt (DeFi) som använder BNB som huvudvaluta. Detta genererar ett starkt köpstryck på BNB.

Dessutom kan BNB användas för att spela och tjäna belöningar på den eller helt enkelt använda den för att odla andra digitala tillgångar på Binance-börsen. Det finns många användningsfall för denna virtuella valuta som driver människor att köpa den digitala tillgången.

BNB-myntpris

Binance Coin har upplevt en enorm prisökning över tiden. Den virtuella valutan var värt bara några dollar och den nådde en heltidshöjd på över $ 635 för några veckor sedan.

Detta visar att det finns investerare från hela världen som förvärvar denna digitala tillgång inte bara för att få tillgång till Binance utan också till många andra lösningar som är länkade eller relaterade till Binance Coin.

Binance Coin kan fortsätta växa i framtiden. Faktum är att flera analytiker anser att den virtuella valutan så småningom skulle kunna konkurrera mot Ethereum (ETH). Numera arbetar BNB på olika DeFi-plattformar som Ethereum på flera andra protokoll.

Hur långt Binance Coin kan fortsätta att röra sig är inte klart. Det finns dock flera chanser för BNB att förbli bland de största virtuella valutorna i världen. Priset på BNB-mynt beror i hög grad på antagandet av Binance-ekosystemet och hur olika projekt driver för större införande av BNB.

Decentraliserad ekonomi kan vara en av de viktigaste katalysatorerna för BNB-massanpassning. Detta är något som liknar vad Ethereum upplevde för några år sedan med utbyggnaden av initiala mynterbjudanden, projekt och kryptotoken.

Var kan jag köpa Binance Coin?

Nu när du har svaret på “Vad är BNB Coin?” vi kan gå vidare med hur vi får tillgång till det. Det enklaste sättet att köpa BNB är genom kryptovalutautbytet Binance. Det finns dock många andra plattformar som vi kommer att dela med dig i nästa avsnitt som stöder BNB: s virtuella valuta.

Binance Cryptocurrency Exchange

Binance är inte bara plattformen som drivs av BNB: s digitala tillgång utan det är också företaget som skapade BNB: s virtuella valuta. Således anser vi att detta är den bästa plattformen inte bara för att köpa BNB utan också för att använda den på olika initiativ och kampanjer.

Börsen har också lägre handelsavgifter för de användare som innehar BNB-tokens. Plattformen är också en av de snabbast växande på kryptovalutamarknaden. Således att ha och hålla BNB i det här utbytet skulle ge dig tillgång till många möjligheter som främjas av Binance-plattformen.

Binance-mynt BNB

Binance har för närvarande 0,10% avgifter och tillverkaravgifter för användare som handlar utan BNB-mynt. Det finns vissa fördelar för användare som spelar BNB och använder det för att betala för avgifter. Om du vill köpa BNB är detta plattformen med det största antalet handelspar och marknader för Binance Coin.

En annan positiv sak med Binance är att den erbjuder flera fiat on-ramp-lösningar för att få tillgång till Binance Coin och andra kryptovalutor, inklusive Bitcoin (BTC). Således är det också lättare att använda denna plattform.

Därför bör du på allvar överväga denna plattform för att köpa BNB.

KuCoin

KuCoin är ett annat börs som ger användarna möjlighet att köpa BNB. Detta är dock inte en plattform som drivs av BNB. Det är därför du inte skulle ha samma fördelar som att använda Binance för att köpa BNB.

KuCoin är ett virtuellt valutaväxling som har arbetat i flera år nu och som fokuserar på att erbjuda användare handelstjänster utan att behöva dela privata data (utan KYC). Även om det idag kräver att användare delar sin information, anses det fortfarande vara ett av de utbyten som bryr sig om användarnas integritet.

Numera finns det ett handelspar på börsen för BNB-kryptovalutan. Om du vill köpa BNB kan detta vara ett alternativ. Ändå bör du också överväga att detta är ett börs som erbjuder begränsade inköpsalternativ för användare jämfört med Binance.

De handelspar som finns tillgängliga på denna börs inkluderar BNB / USDT, BNB / BTC och BNB / KCS. Således kan du se att Binance Coin också handlas mot den valuta som driver denna börs.

Poloniex

Denna plattform var en gång en av de största på kryptovalutamarknaden för användare som ville handla digitala tillgångar. Men under de senaste åren och efter tjurmarknaden 2017 förlorade den sin position på marknaden när det gäller handelsvolym.

Just nu erbjuder Poloniex fyra olika handelspar med BNB: BNB / USDT, BTC / BNB, BNB / TRX och BNB / BUSD. Dessa är mycket användbara par för BNB-kryptovalutan. De kan dock inte jämföras med det stora antalet handelspar som finns tillgängliga på Binance.

poloniex-logotyp

Trots det kan vi vara säkra på att plattformen är en av de mest kända i kryptorummet. Det har varit i drift i flera år och det stöder också dussintals handelspar. Det är därför detta också kan vara en mycket användbar plattform för handel med BNB.

Gate.io

Gate.io är ett stort virtuellt valutaväxling som skapades 2017 och som inte kräver att användare genomgår en KYC-process. Användare som vill köpa och sälja virtuella valutor via denna plattform kan göra det och de är inte skyldiga att tillhandahålla information som i andra börser. Vissa begränsningar kan gälla för användare som hanterar mer än 1 000 USD.

Börsen erbjuder bara två handelspar för Binance Coin: BNB / USDT och BNB / BTC. USDT är det största stabila valutan i världen medan Bitcoin är den största krypto på marknaden. Det är värt att ta hänsyn till att BNB är den tredje mest värdefulla virtuella valutan just nu efter Bitcoin och Ethereum (ETH).

Gate.io har också ett brett utbud av lösningar som erbjuds användarna. Det betyder att plattformen inte bara låter dig köpa BNB utan också andra virtuella valutor.

FTX

FTX är ett kryptovalutautbyte som fokuserar på derivatlösningar för handlare. Det betyder att detta inte är en enkel handelsplattform med spothandel, utan en mer avancerad plattform för användare som vill få tillgång till kryptoderivat.

Några av de positiva sakerna med FTX inkluderar dess fiatvalutastöd, hävstång på upp till 101x på vissa par och omfattande kundsupport. Detta gör det lättare för användare att få sina medel på plattformen för att köpa och sälja virtuella valutor. Dessutom är detta en plattform som också har byggts för institutionell handel.

Börsen erbjuder eviga terminkontrakt på olika digitala tillgångar, inklusive Binance Coin. Det betyder att investerare som vill ha exponering mot Binance Coin och inte vill ha myntet kan köpa permanenta kontrakt på plattformen.

De handelspar som finns tillgängliga på denna plattform inkluderar BNB / USD, BNB / USDT och BNB / BTC. Således kan du till och med få tillgång till BNB med amerikanska dollar.

Decentraliserade finansieringsplattformar (DeFi)

Det finns flera decentraliserade plattformar som har expanderat under de senaste åren. Binance Smart Chain (BSC) har dock sett ett stort antal projekt som gör det möjligt för användare att byta sina valutor (BEP-20-standard).

Nu kan användare börja handla sina mynt på DeFi-plattformar som PancakeSwap eller ApeSwap. På dessa plattformar kan du sätta in valfri BEP-20-token och byta ut den mot BNB-mynt eller WBNB-token (som representerar BNB i Binance Smart Chain).

På bara några få klick och utan att behöva använda marknads- eller begränsningsorder kan investerare byta sina mynt mot BNB och andra tokens. Dessa DeFi-plattformar lockar nu tusentals användare som letar efter nya sätt att hantera sina virtuella valutor.

Medan de första plattformarna som släpptes fanns på Ethereum-plattformen, blir Binance Smart Chain alltmer användbar på grund av dess låga avgifter och det lättanvända gränssnittet. Om du är en avancerad användare och vill köpa BNB kan du göra det via dessa plattformar.

Ändå bör du ta hänsyn till att fiat on-ramp-lösningar för DeFi-plattformar ännu inte är tillgängliga för de flesta användare.Source link