Med den ökande populariteten för kryptokurvor har det skett en snabb tillväxt i produkter som överbryggar klyftan mellan traditionella finansmarknader och digitala tillgångar. Det finns mer än 3000 kryptovalutor tillgängliga på marknaden, värda cirka 2 biljoner dollar, i skrivande stund och med fler mynt som dyker upp varje dag. Varför? De globala ekonomierna sträcks ut, vilket orsakar högre inflation, värdet på traditionella sparkonton har nått en lägsta nivå och Covid-19-pandemin har gjort lite för att hjälpa situationen.

Idag utgör kryptolån ett spännande alternativ till att välja mellan att sälja och spara. Istället kan du välja att använda dina kryptovalutor som säkerhet mot lån. Denna förändring har sett fler och fler människor vända sig bort från traditionella bank-, handelsplattformar och online -plånböcker mot blockchain och kryptoinvesteringar, särskilt till plattformar som gör att de kan använda sin krypto för att låna, byta, tjäna och hålla sina tillgångar säkra och försäkrade .

Sedan plattformar har börjat erbjuda dessa spännande nya tjänster har den globala kryptosäkerhetsmarknaden ökat med 1170% med nästan 30 miljarder dollar som säkerhet. En sådan app som träffar rubrikerna av alla rätt skäl är Nebeus, en europeisk kryptovaluta-app som överbryggar klyftan mellan krypto och kontanter med omedelbara kryptostödda lån och en serie medföljande kryptotjänster.

Sedan lanseringen 2014 (vilket gör det till ett av de längsta befintliga kryptoföretagen) har Nebeus tillåtit sina användare att omedelbart säkra lån med sina kryptovalutor, sömlöst köpa, sälja, byta mynt, tjäna passiva avkastningar och köpa försäkring för sina Bitcoin och Ethereum . Det London- och Barcelona-baserade företaget har växt betydligt under åren och fortsätter att expandera sina produkter, tjänster och funktioner.

Öppning a Nebeus konto

Att öppna ett Nebeus -konto går snabbt och enkelt, och du kan använda skrivbordsplattformen eller ladda ner Nebeus -appen för Android eller iOS. Efter att ha gått igenom några vanliga registreringssteg har du tillgång till Nebeus och du kan börja utforska allt du kan göra.

Du måste sedan genomgå en identitetsverifieringsprocess innan du sätter in pengar på ditt konto. Kontoverifiering är väldigt enkelt och tar vanligtvis några timmar.

Deponera FIAT av krypto till din Nebeus konto

Nebeus erbjuder en mängd olika betalkanaler, mycket mer än många konkurrenskraftiga kryptoappar. Alla kryptoinsättningar är gratis, och Nebeus stöder för närvarande mer än 10 olika valutor. Om du vill sätta in FIAT har du 4 alternativ:

 1. Du kan sätta in direkt från ditt Visa eller Mastercard mot en avgift på 2,90% per transaktion.
 2. Du kan göra en insättning gratis genom att göra en SEPA -euroöverföring.
 3. Du kan också sätta in gratis med en överladdad öppen bankteknologiöverföring. Det bästa är att det här alternativet är omedelbart!
 4. Alternativt kan du göra en insättning på en fysisk butik som kallas en Cash Collection Point mot en avgift på 6,50%.

Få ett kryptolån med lån på Nebeus

Krypto-backade lån blir alltmer populära eftersom de tillåter människor att få pengar utan att behöva sälja sin krypto. Användningsfallen blir också alltmer varierade, med många människor som får pengar för att betala för utgifter och andra använder sina lån för att återinvestera i andra tillgångar.

Nebeus erbjuder för närvarande två lånealternativ:

 1. Nebeus Snabblån

Snabblån är snabblån som du kan säkra med några knapptryckningar. De är fastställda till 50% lån-till-värde (LTV) och har en gräns på upp till 500 FIAT-valuta eller Stablecoins. Det bästa är att de har 0% ränta och alltid är låsta till tremånadersperioder. Den enda kostnaden är en 2,5% låneavgiftsavgift, vilket gör detta lånealternativ till vinnaren för alla som vill utnyttja sin krypto för snabba pengar.

 1. Nebeus Flexibla lån

Nebeus flexibla lån erbjuder en av de mest avancerade kryptotryggade lånetjänsterna i branschen. För att göra beskrivningen av denna produkt lättare att förstå, låt mig dela upp allt i punktpunkter:

 1. Anpassningsbar LTV från 50% till 80%
 2. Lånetiden är från 1 månad och upp till 36 månader.
 3. Räntorna ligger mellan 6% och 13,5%.
 4. Du kan låna FIAT eller Stablecoins.
 5. Du kan låna upp till 250 000.
 6. Gratis försäkring på 100 miljoner dollar för din säkerhet från Lloyd’s of London.
 7. Överskott av säkerhetsalternativ (alternativ för överskott av säkerhet som frigörs om kryptopriserna stiger).
 8. Automatisk marginalhantering (Nebeus övervakar automatiskt volatiliteten och lägger till säkerhet från ditt huvudkonto om/när du närmar dig ett marginalsamtal).
 9. Noll risklån: Nebeus ger dig 10 dagar på dig att spara din krypto och ditt lån vid marginalanrop.

I kombination ger alla dessa alternativ dig en unik kryptotryggad lånestjänst, vilket förklarar Nebeus ökade popularitet.

Tjäna på Nebeus med kryptohyrning

Om du inte vill använda Nebeus för kryptostödda lån men är intresserad av att tjäna en passiv inkomst på dina kryptoinvesteringar, så är kryptohyrning det du letar efter. När du öppnar ett kryptohyrningsprogram hyr du din krypto direkt till Nebeus, som betalar dig månatliga eller dagliga utbetalningar i FIAT eller Stablecoins för användning av dina mynt.

Nebeus accepterar för närvarande Bitcoin och Ethereum för sina kryptohyrningsprogram, som erbjuder avkastning på upp till 6,75% per år. På den stabila mynthyresidan accepterar Nebeus USDT och USDC och erbjuder en enorm 12,85% årlig avkastning på sina program. Spärrperioderna för dessa program är högst 4 månader, och du kommer att kunna ta ut dina pengar när som helst efter slutet av låsningstiden.

Köpa, sälja och byta krypto på Nebeus

De flesta kryptovalutautbyten är svåra att använda, som Binance eller Kukoin, eller har extremt höga avgifter, ibland varierar de 2,5% per handel som på Coinbase. Nebeus löser båda dessa problem genom att erbjuda en lättanvänd utbyte på sin app, med avgifter som alltid är fastställda till 0,35% per handel. Du kan för närvarande handla BTC, ETH, LTC, DASH, XRP, XLM, BCH, USDT, USDC och 3 FIAT -valutor: EUR, GBP och USD.

Kryptovalutaförsäkring

Har du någonsin hört talas om försäkring som du kan köpa för din krypto? Förmodligen inte, och det beror på att sådan försäkring alltid har reserverats för institutioner. Men Nebeus har ändrat allt detta genom att erbjuda dig att köpa en prenumeration på ett försäkrat valv, där du kan sätta in din Bitcoin och Ethereum, för att få dem säkert förvarade i kylförvaring och täcks av en försäkring på 100 miljoner dollar från Lloyds of London.

Nebeus erbjuder för närvarande två försäkrade valvalternativ:

 1. Enskilt försäkring för 4 € per månad för en av dina kryptovalutor (BTC eller ETH).
 2. Full försäkring till 6,90 € per månad för ditt helvalv och både BTC och ETH.

Nebeus licenser

Nebeus regleras av Bank of Spain och är registrerat hos “Sepblac”: Bank of Spanias tillsynsmyndighet mot penningtvätt. Nebeus är också medlem i Spanish Association of Fintech & Insurtech, vilket innebär att Nebeus får regelbundet stöd från det spanska Fintech -ekosystemet.

Så vad är Nebeus?

Lån med kryptostöd, handel, intäkter, försäkringar och en extremt väldesignad och lättanvänd plånbok: det är sammanfattningsvis Nebeus-appen. Istället för att ge en längre sammanfattning säger jag bara: ladda ner den, prova och se själv.Source link