Hallå! Som alltid är vi mycket glada över att ge dig fler möjligheter att leva dina drömmars liv. Frihet är den ultimata makten. Kryptovaluta handlar om att ge makt till folket på samma sätt som Prometheus förde eld från gudarna till jorden. På Nominex, vi har tagit allt som är fel med världen så som vi känner den och gjort alla nackdelar till ett proffs.

Varför är Nominex bättre?

Även om Nominex härrör från “nom”, kommer vi inte att bita. I själva verket, till skillnad från bankerna som tar en bit av dina pengar varje dag, har vi motsatt effekt. Att hantera oss är bättre på nästan alla sätt.

  1. Du kan inte nekas åtkomst eftersom någon på kontoret inte gillar dig.
  2. Du kommer inte att förlora dina pengar eftersom din bank befinner sig mitt i en miljardskandal.
  3. Du kan börja göra affärer med oss ​​på 20 sekunder.
  4. Du behöver inte klara okända krav för att banken ska lysa dig.
  5. Du behöver inte ha tusentals på ditt konto för att gå med i en elitklubb eller vara amerikaner (om du är en “olaglig utomjording”, ja, det är bara tuff tur vad bankerna gäller).
  6. I delar av världen där det inte finns några banker i miles, behöver du inte gå runt i timmar bara för att vändas ner.
  7. Om du är smart om att använda rätt programvara, kan du komma åt webben från alla hörn av jorden, och om du är verkligen smart kan du vara helt anonym medan du tjänar och tar emot pengar.
  8. Det finns inga inträdesbarriärer.

Ingångshinder? Vad?

Det finns helt enkelt inga hinder för inträde, vilket är hur Satoshi tänkte krypto vara. Kraft till alla och alla. Nu, efter att Satoshi försvann, började andra arbeta med hans kod, vilket nu betyder att det finns cirka 5% kvar i Bitcoin. Så föreställ dig i princip din läckra kopp te utspädd med 19 koppar varmt vatten. Hmmm, kanske inte (speciellt om du är brittisk).

Det ursprungliga arvet urvattnades. Som, verkligen urvattnat. Och det är faktiskt inte roligt. Eftersom mindre än hälften av dessa 95% handlar om att göra rätt. Vi ser resultaten överallt.

Det vanliga händer med krypto som händer med alla bra saker som introducerades för mänskligheten under historiens gång. De rika blir rikare. Resten är kvar med resten.

Gruvarbetare som har råd med massor av dyr utrustning får miljoner. Banker som får dig att betala dem för att de håller dina pengar använder pengarna för att bli ännu rikare. Tillgången till möjligheter är mycket begränsad, och i stort sett om du föddes utan pengar i ett missgynnat område kommer du att dö på samma sätt.

Tja, inte mer.

Nominex kommer inte att förråda Satoshis vision och göra krypto till ännu ett offerlamm på altaret av företagens krönism, girighet och skamlösa manipulationer som ägde rum under bankkrisen 2008 (se The Big Short).

Hur länge ska banker och centraliserade börser (läs: banker men utan bankers säkerhet, tillförlitlighet och betalningsskydd) komma undan med att koncentrera rikedom i en källa där alla slags synder lurar under ytan?

De rika har inte bara alla andras pengar. De gör också olycksbådande saker med det. Danske Bank fastnar mitt i världens största finansiella skandal (200 miljarder euro). Wells Fargo $ 2,7 miljarder bedrägerirätt. HSBC … ja, HSBC är HSBC.

”Med HSBC innebar Mexikos engagemang att tillhandahålla penningtvättstjänster till olika narkotikakarteller, inklusive bulkrörelser av kontanter från bankens mexikanska enhet till USA, med liten eller ingen tillsyn över transaktionerna. Det genomförde också transaktioner med Iran och tog bort referenser till landet i ett försök att dölja dem. Brist i dessa fall är en företagskultur som prisar integritet. Att möjliggöra narkotikaföretag och statligt sponsrad terrorism i strävan efter vinst leder till allvarliga samhällskonsekvenser. ”- Investopedia.

Ska du ge upp dina pengar till en bank (om du accepteras) så att de kan sponsra mexikanska narkotikakarteller? Den andra sannolikheten är ännu mindre inspirerande. 500 banker har gått i konkurs sedan 200 enligt FDIC.

Eller kanske kan du prova ett annat alternativ.

Nominex lägger vikt vid att fortsätta det arbete Satoshi startade. Det börjar med en otroligt effektiv säkerhetslicens från världens cybersäkerhetshuvudstad, Estland, och en specifik designfunktion som gör att vem som helst kan tjäna pengar utan att spioneras på och utan inträdeskapital.

Nominexs turneringar är utformade för att inkludera absolut alla i processen så att alla kan få en chans att handla och vinna. Det enda kravet är att vara en bra handlare. Men hej, om du inte vinner idag finns det alltid nästa turnering. Och nästa. Och nästa.

Nominex tilldelar de lyckliga vinnarna med betydande summor riktiga pengar som de kan ta ut till alla destinationer och använda som de vill.

Vi är förälskade i idén att föra krypto till massorna. Bara för att vi vet att om vi förändrar världen till det bättre kommer vi och våra barn att leva på ett bättre ställe. Och kärlek handlar om att ge. Så här är villkoren för engagemang.

Berätta för ingen förresten. Den exklusiva tekniken som tillhandahålls av Nominex kommer att vara vår hemlighet. Handla?

Hur man deltar i våra turneringar

Om du känner till ett bättre sätt att få tusentals procent av värdet ur handeln, låt oss veta. Men vi garanterar dig att, precis som Bitcoin, är Nominex hemligheten till storhet.

Bekämpa handlare runt om i världen på samma arena! Idag, imorgon eller vilken dag som helst! Varje dag går många fler handlare med i turneringar.

Handla nu, vinn, ta riktiga 100 USDT till vilken plånbok du gillar varje dag!

Source link