Icke-fungibla tokens är inte bara begränsade till konst och samlarföremål. De kan appliceras på vad som helst för att göra det unikt, och filmer kan komma nästa på listan.

Den 14 april meddelade skalningsnätverket Polygon Layer 2, tidigare känt som Matic, att filmer snart kan komma till plattformen i form av icke-svampbara tokens.

Den decentraliserade filmfinansieringsplattformen (DeFiFi) Mogul har meddelat sin första filminvestering i ett människohandelsdrama som heter “Bonded”.

Mogul-användare kommer att kunna utnyttja sitt ursprungliga token, STARS, för att lösa in unika priser och belöningar förknippade med det sociala påverkansdramat, tillade det.

Icke-fungibla flikar

Mogul säger att filmen, regisserad och skriven av Mohit Ramchandani, har inspirerats av en sann historia. Filmen följer resan från en tonåring från Mexiko vars drömmar om att bli en fotbollsstjärna krossas när han smugglas över gränsen och säljs till en svettbutik i centrala Los Angeles.

Emmy-nominerad producent David Cormican uppgav att det här var spännande tider i filmbranschen:

“Filmskapande- och producentlagets engagemangsnivå fungerade som en inspiration för Moguls modell att interagera med investerare och publik under manuset för att visa projektresan.”

Mogul stimulerar deltagande och belönar engagemang genom att använda NFT: er, en betalningsapp och verktygstoken, STARS.

“Bonded” görs inte till en NFT direkt. Det finns dock andra som kommer.

‘Killroy Was Here’ att sälja som NFT

Filmskaparen Kevin Smith har meddelat att han släpper sin senaste skräckantologi, “Killroy Was Here”, som en icke-fungibel symbol.

Han uppgav att krypto ger en ny plattform för att berätta en historia. Han tillade att ”tillbaka 1994 tog jag min första film till Sundance för att sälja den. Nu 2021 tar jag min nya film till CRYPTO för att sälja den! ”

Vinnaren av auktionen och eventuell ägare av NFT säkerställer rättigheterna att ställa ut, distribuera och strömma produktionen.

Smith kommer att auktionera ut sitt arbete på sin oberoende studio: Jay och Silent Bob’s Crypto Studio. Studion kommer också att släppa andra NFT för karaktärer i Smiths View Askewniverse-serien.

Tokenizing filmer genom att uppmuntra investeringar och interaktion kommer sannolikt att få en stor dragkraft i år som snabbt utvecklande NFT-scen förvandlas till sitt nästa naturliga tillstånd.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link