Gibraltar, Gibraltar, 27 september, 2021,

Idexo är stolta över att kunna lansera sitt Community Development Kit (CDK). Verktyget använder idexos API för att underlätta gemenskapens tillväxt på sociala plattformar. Till exempel kan användare mynta NFT genom att twittra eller skicka ett Telegram -meddelande, vilket ger näring åt snabb samhällstillväxt.

Idexo underlättar byggandet av tvärkedjiga NFT- och spel-API-lösningar. Teamet samlade in 2,5 miljoner dollar i finansiering tidigare i september för att hjälpa till att integrera icke-fungibla tokens och NFT i alla applikationer eller spel. Ett tvärkedjigt NFT API tillåter alla att bygga NFT-orienterade marknadsplatser eller icke-svampbara tokens för en mängd olika ändamål.

Att göra NFT mer tilltalande för mainstream kräver användning av innovativa lösningar. Ett API är en mer tillgänglig lösning som har mindre ansvar än att hantera en blockchain -plånbok. Varje transaktion kan ske genom en API -nyckel för att göra dessa alternativ mer tillgängliga och enklare att implementera. Idexo är kompatibelt med Avalanche, Ethereum, Binance Smart Chain, Arweave och Polygon.

Lanseringen av Community Development Kit (CDK) markerar ytterligare en viktig milstolpe för Idexo. Verktygspaketet introducerar lösningar för att planera community-NFT: er, låta användare skapa dem och ansluta icke-fungibla tokens till communitymedlemmar för belöningar och andra innovativa ändamål. Dessutom kan team med hjälp av det inbyggda API utforska olika alternativ för att uppnå snabb samhällstillväxt över Telegram och Twitter. Idexo var den första i världen som möjliggjorde mintning av NFT på Twitter och Telegram – nu kan kunder på CDK erbjuda sina samhällen samma revolutionerande teknik.

Användare kan prägla en NFT genom att helt enkelt skicka en tweet eller ett Telegram -meddelande. Kunder kan basera hela kampanjer kring detta koncept för att engagera communitymedlemmar och utöka deras räckvidd över båda plattformarna.

bloXmove är den första kunden som använder idexo Community Development Kit. BloXmove -projektet syftar till att ansluta det globala mobilsamhället sömlöst. En dedikerad NFT kommer att lanseras för samhällsmedlemmar, som kan präglas på Telegram och Twitter. Varje NFT kommer att tillhandahålla en nyckel till en idexo -värdapp där NFT -innehavare kan slutföra ett KYC -steg för att få tillgång till en speciell privat försäljningsrunda.

Genom idexos inbyggda lösning och CDK kan alla utvecklare integrera NFT för innovativa ändamål. Varje app eller spel kan dra nytta av dessa lösningar eftersom de introducerar ett annat sätt för samhällsengagemang och samhällstillväxt.

Om Idexo

Idexo värdesätter enkelhet och roligt. Vi vill ge kreativa individer möjlighet att bygga bra branschstörande applikationer genom att förenkla komplexiteten inom 2 nyckelområden: (1) leveransprodukt, där vi minskar den tekniska och ekonomiska komplexiteten genom vårt SDK/API och Compute Credit och (2) växande community , genom vårt Community Development Kit (CDK).

KontakterSource link