Injective Protocol, en Layer 2-decentraliserad utbytesplattform, har meddelat ett strategiskt partnerskap med DeFi Web 3.0-datamarknadsplatsen Big Data Protocol (BDP) för att skapa och starta strukturerad datatokenprodukter.

Injective Protocol tillkännagav det nya samarbetet via sitt officiella Twitter-konto, att partnerskapet snart kommer att ge användarna möjlighet att skapa och handla dataderivat baserat på BDP-datamarknaden.

Enligt meddelande, den nya produkten är i linje med Injective’s uppdrag att tillhandahålla en helt decentraliserad handelstjänst som gör det möjligt för användare att handla på alla derivatmarknader.

Injective förklarade att partnerskapet skulle göra det möjligt för användare att skapa en datamarknad med endast prisflöden från Balancer med möjlighet att distribuera den till det större Injective-ekosystemet. Den noterade också att detta kan leda till att helt nya decentraliserade finansmarknader upprättas.

Särskilt strukturerade datatokenprodukter finns i olika distinkta former, varav tokeniserade dataterminer. Med tokeniserade dataterminer kommer Injective-användare att kunna handla datatoken (baserat på bALPHA- och BDP-datamarknadens datatoken) med hävstång.

Som ett resultat av Injective Chains EVM-kompatibla exekveringsmiljö för DeFi-applikationer kommer Injective också att kunna skapa både eviga och giltiga terminskontrakt.

Förutom att lansera en strukturerad datatokenprodukt har decentraliserat utbyte meddelade att samarbetet med Big Data Protocol (BDP) också kommer att stärka dess oracle-ekosystem, som inkluderar ledande blockchain-nätverk som Chainlink, Band Protocol och DIA.

Injektiv Protokoll Partners Band Protokoll

I en liknande utveckling har Band Protocol expanderat samarbetet med Injective Protocol, vilket gör att båda nätverken kan använda valideringsnoder på varandras nätverk.

Som ett resultat av partnerskapet har Band Protocol-teamet redan skapat en nod och deltar i Equinox Staking on Injective.

Injektiv VD Eric Chen uttryckte sin spänning med partnerskapet och sa att Band Protocol har varit en tidig anhängare av Injective-projektet och tillade att samarbetet “kommer att säkra ett robust orakel och derivat primitiva vid sidan av Bandprotokollet redan från början!”

På samma sätt sa medgrundare och koncernchef för Band Protocol Soravis Srinawakoon att båda plattformarna, i samarbete med Terra och Mirror Protocol, lanserade världens första decentraliserade börshandel.

“Vi är stolta över att bli en genesisvalidator på Injective inför deras Mainnet och vice versa, få deras team att driva en BandChain-nod för att främja båda lags intressen”, tillade han.

INJ-pris

Vid tidpunkten för publicering, Injective token (INJ) sjönk med 6,7% under det senaste dygnet. Det handlades till 12,42 $, med en 24-timmars handelsvolym på $34 352 000 och ett marknadsvärde på $166,130,257. INJ har för närvarande en tillgång på 13,5 miljoner mynt och en maximal tillgång på hundra miljoner mynt.

Samtidigt har Big Data-protokollet (BDP) token-priset har stigit med 4,1% under det senaste dygnet och handlades för närvarande till $ 2,95.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link