Crypto-plånboksleverantören Instadapp har tagit ett steg närmare full Layer 2-integration med lanseringen av en bro för migrering av skuldpositioner.

I en tweet den 21 april uppgav leverantören av DeFi-plånboken att den hade lanserat en “refinansieringsbro” mellan lager 1 och lager 2.

Det nya systemet gör det möjligt för användare att migrera sina L1-skuldpositioner till Aave på det snabba Polygon-nätverket (tidigare Matic) med ett enda klick.

”Med Instadapp Protocol underlättar vi migrering av komplexa DeFi-positioner. Vi strävar efter att hjälpa till att överbrygga likviditet genom att aggregera olika utlåningsprotokoll och enkelt överföra till L2. ”

Tillkännagivandet tillade att den första versionen är en enkelriktad bro. Kommande uppgraderingar gör det dock möjligt för användare att flytta tillgångar åt andra håll mellan olika Layer 2-protokoll.

Det erkände de olika fragmenteringsfrågorna kring Skikt 2, och i en tidigare blogginlägg, uppgav att det avser att hjälpa till att lösa dessa problem genom att låta användare smidigt migrera sina tillgångar och använda L2 på samma gränssnitt men med mycket lägre gas.

Rusar mot L2

Den 6 april, Instadapp meddelat att det skulle lansera ett nytt INST-styrningstoken när det migrerar till fullständiga Layer 2-funktioner. Den ursprungliga leveransen av INST-tokens kommer att vara 100 miljoner vid början. Det kommer att genomföras en stegvis styrning med teamet och investerare som får den första omgången av de nya tokens.

Förutom den nya styrningstoken kommer en uppgradering från det befintliga DeFi Smart Account-systemet (DSA) till ett nytt som heter DeFi Smart Layer (DSL). Tillkännagivandet tillade också att de nya Instadapp DSL-kontona är mer modulära. Denna modulära ökning möjliggör L2-komposibilitet, ökad flash-lånekapacitet och automatisk avkastning från lediga tillgångar.

Instadapp siktar på att bli ett DeFi-infrastrukturlager för alla protokoll och dApps.

“Vårt långsiktiga mål är att frontend-utvecklare ska använda DSL som mellanprogram för alla deras DeFi-behov, och att de flesta användare använder DSL från dessa appar.”

Den 4 februari lanserade DeFi-plånboksleverantören en tjänst som heter Instadapp Actions. Den här tjänsten gör det möjligt för användare att få tillgång till automatisk skuldfinansiering mellan olika DeFi-utlåningsprotokoll för att förhindra kostsamma säkerheter.

Instadapp TVL träffar ATH

Enligt DeFi Pulse, är det nuvarande totala värdet låst på Instadapp på en toppnivå på 2,9 miljarder dollar och rankas på sjunde plats i TVL-diagrammet över protokoll som listas.

Sedan början av 2021 har säkerheten i protokollet ökat med över 500%.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link