Palm Beach Research Group har lanserat en ny marknadsföringskampanj för sitt finansiella e-nyhetsbrev, The Palm Beach Letter. Marknadsföringskampanjen beskriver en ”årtiondsinvestering” som Teeka Tiwari har sett.

I “Investeringen av årtiondet”Rapport, Teeka listar tre blockchain-teknikföretag som förväntas fånga en bit av blockchain-industrin när den växer med 295 000% under de kommande åren.

Vad är den så kallade ”decenniets investering”? Bara veckor före det ökända Jetinar kommer att äga rum, Teeka Tiwaris investering av årtiondet skapar surr i cryptocurrency- och blockchain-världen på grund av hans tidigare resultat med bevisad framgång när han valt vinnare som fortsatte att posta exceptionella vinster. Fortsätt läsa när vi förklarar allt du behöver veta om Palm Beach Research Groups nya rapport om investeringar på årtionden.

Vad är årets investering?

Palm Beach Research Group har publicerat en ny rapport online som heter The Investment of the Decade.

Om du prenumererar på The Palm Beach Letter idag, kommer du att få en gratis kopia av rapporten – såväl som flera andra bonusrapporter som t.ex. Kryptoinkomst kvartalsvis.

Investeringen av årtiondet är faktiskt tre investeringar: rapporten beskriver tre “måste-egna aktier” som förväntas se enorma vinster under de kommande åren.

Alla tre aktierna som listas i The Investment of the Decade är kopplade till en bransch som Teeka kallar ”Genesis”. Teeka räknar med att denna bransch ska växa 295 000% under de kommande åren:

“Uppfinningen som jag kommer att dela med dig idag – som jag kallar” Genesis “, av en anledning som kommer att bli klar inom kort – kommer att växa 32 gånger mer än 5G.”

Teeka hävdar att några av USA: s största företag har investerat i denna “Genesis” -teknologi. Han beskriver hur Warren Buffett är en av världens främsta stödare av Genesis, och att Apple nyligen fick två patent för Genesis.

I rapporten lär du dig att denna mystiska “Genesis” -teknologi helt enkelt är blockchain. Teeka Tiwari är en stor troende på bitcoin och blockchain. Han förväntar sig att tekniken kommer att växa enormt under de kommande åren.

I investeringen av årtiondet, Teeka delar sina tre största blockchain-teknikföretag. Varje företag förväntas fånga en stor del av blockchainmarknaden under de kommande åren. Enligt Teeka är det att investera i dessa företag idag som att köpa Amazon eller Google innan Dot Com-boom.

Varför förväntar Teeka en enorm tillväxt i Blockchain?

tion-of-the-decennium-blockchain-lager

Blockchain är inte en hemlig teknik. Vi har hört talas om blockchain och bitcoin i flera år. Så varför tror Teeka att branschen har mycket mer utrymme att växa?

Teeka Tiwari anser att blockchain har “brett och varierat” bruk inom flera branscher. Några av de specifika områden där blockchain kan förbättras inkluderar:

 • Modernisering av 217 biljoner dollar fastighetsbranschen
 • Bekämpa 1,7 biljoner dollar i förfalskade varor som säljs varje år
 • Förbättring av valröstningssystemet
 • Minska sjukvårdskostnaderna
 • Säkerställa matförsörjningen

Livsmedelsföretag använder blockchain för att spåra mat från ursprung till slutdestination, till exempel för att hjälpa dem att spåra ingredienser hela vägen till den färdiga produkten. Återförsäljare använder blockchain för att separera verkliga och förfalskade varor.

Teeka beskriver också hur stora finansiella branscher är “hela blockchain”. Han beskriver hur Depository Trust Clearing Corporation (DTCC) till exempel just flyttade 10 biljoner dollar till blockchainen.

Det är uppenbart att Teeka tror att det finns en enorm potential inom blockchain-tekniken.

Om du registrerar dig för Teeka Tiwaris e-postnyhetsbrev, The Palm Beach Letter, idag, då får du en gratis kopia av The Decade Investment.

Vad är The Palm Beach Letter?

Palm Beach Letter är ett alternativt finansiellt nyhetsbrev publicerat av Palm Beach Research Group.

Nyhetsbrevet marknadsförs online med enorma påståenden om intjäningspotentialen för investerare. Om du snabbt vill bli rik med minimal risk kan Palm Beach Research Group ha de investeringsråd du behöver.

Palm Beach Research Group hävdar att deras modellportfölj har utvecklats mycket bra under de senaste åren:

“Sedan 2011 har Palm Beach Brevs modellportfölj presterat oöverträffad … i genomsnitt 89% per år.”

Tiwari hävdar också att avkastningen har blivit ännu bättre sedan han tog över portföljen 2016, i genomsnitt 154% per år.

Förbi prenumererar på The Palm Beach Letterfår du tillgång till den här modellportföljen. Du kommer också att få regelbundna nyhetsbrev via e-post med den senaste ekonomiska rådgivningen, marknadsrörelser och tips på aktier.

Vem är Teeka Tiwari?

investering-of-the-decennium-genesis-teknologi

Teeka Tiwari är en finansanalytiker som för närvarande arbetar för Palm Beach Research Group. Han har en bakgrund inom bank.

Tiwari fungerar som redaktör för The Palm Beach Letter. Han publicerar också Palm Beach Confidential, som är ett krypto-fokuserat nyhetsbrev.

Tiwari gjorde rubriker över bitcoin-communityn för sin “5 mynt till $ 5 miljoner” förutsägelse. Som ni ser i rapporten The Investment of the Decade är Tiwari en stor troende på krypto- och blockchain-teknik.

Vad ingår i The Palm Beach Letter?

Som en del av den nya kampanjen kommer ditt prenumeration på The Palm Beach Letter med en handfull bonusrapporter – inklusive blockchain-rapporten, The Investment of the Decade. Här är vad som ingår i den nya prenumerationen:

 • Ett års prenumeration på The Palm Beach Letter
 • Bonusrapport nr 1: Investeringen av årtiondet: Tre måste-äga aktier som kommer att driva Blockchains 295 000% -revolution
 • Bonusrapport nr 2: Blockchain “Moonshots”: Tre chanser att förvandla $ 1000 till $ 1,6 miljoner
 • Bonusrapport nr 3: Davos-manifestet
 • Bonusrapport 4: Bibeln om privata erbjudanden: Hur man får stora vinster från små investeringar
 • Bonusrapport 5: Hur man äger en flotta klassiska bilar för så lite som $ 50 vardera

Klicka här nu för att se Teeka Tiwaris investering i årtiondet om Genesis Technology och Blockchain Stocks rapport från Palm Beach Letter.

Palm Beach-bokstavsprissättning

Ett års prenumeration på The Palm Beach Letter prissätts till 49 dollar.

Om du köper The Palm Beach Letter för $ 49 idag, kommer du automatiskt att ingå i det automatiska förnyelsessystemet. Ditt kreditkort debiteras 129 USD ett år från idag, och du fortsätter att prenumerera på The Palm Beach Letter tills du avbokar.

Policy för återbetalning av Palm Beach-brev

Alla inköp har en 60-dagars återbetalningsgaranti. Du kan få en fullständig återbetalning på ditt köp inom 60 dagar.

Om du begär återbetalning får du fortfarande behålla gratisrapporterna, även om du inte längre kommer att prenumerera på The Palm Beach Letter.

Slutord

Teeka Tiwari har publicerat en rapport som heter The Invest of the Decade. I rapporten delar Teeka sina tre bästa blockchain-aktier. Teeka tror att dessa bestånd kommer att växa markant under de kommande åren när blockchain fortsätter att växa.

För att få tillgång till Genesis Technology investeringsinsikter och The Investment of the Decade-rapportenmåste du prenumerera på Teeka Tiwaris nyhetsbrev om e-postmeddelanden om Palm Beach Letter.

Source link