Singapore, Singapore, 22 november 2021,

SYN CITY är Mafia Metaverse byggd för kryptoeran.

Medgrundat av Roy Liu, fd affärs- och marknadsföringschef för TRON, och Mihai Pohontu, fd VP för Samsung och Disney, projektet innehåller ett team av spel- och teknikveteraner från Disney, Ubisoft, Roblox, EA, Gameloft, Google och Twitter, förstärkta av en investering på 8 miljoner USD som leds av Twitchs grundare Justin Kan och Zynga Kinas medgrundare Robin Chans Goat Capital, A&T Capital, Alex Packs Hack VC, Animoca Brands, Spartan Group, Project Galaxy, iAngels, Superpower och många andra superänglar inklusive Synthetix Jordan Momtazi, Terras Do Kwon, CMC:s Luke Wagman, Superfarms Elliot Wainman, Alex Becker, Coinlists Paul Menchov, Illuviums Kieran Warwick, Santiago R Santos och många fler.

“Maffia- och undervärldssyndikat är en av få vintergröna genrer bland alla underhållningsprodukter världen över. I startupvärlden kallar vi oss också vilken maffia eller syndikat som helst för att visa att vi är en nära grupp förespråkare med stark konsensus. Efter att ha tillbringat över 10 år i spel och över 3 år i krypto, är det en självklarhet för mig att kombinera kunskapen om de två och börja min metaversa karriär med att bygga en maffiametavers.” säger Roy Liu.

SYN CITY introducerar det unika styrsystemet Mafia-as-a-DAO eller MaaD. Användare kan bilda sina egna syndikat för att spela tillsammans och tjäna ihop, genom att tjäna pengar genom evenemang, investera i verksamheten och ekosystemet eller delta i styrningen.

Den nya maffia-metaversen kommer också att vara gratis att spela för alla. “Det är inte rättvist att be folk att betala $1000 surt intjänade pengar innan de kan spela eller tjäna på spelet. Det här är kryptoeran och vi vill att alla ska ha lika rätt att kunna spela och tjäna.” säger Roy Liu. “Om Call Of Duty kan bli F2P, varför kan inte kryptospel.”

“Vi tycker att metaversen som SYN CITY bygger är superspännande.” säger Robin Chan, General Partner för Goat Capital. “När jag var GM i Asien på Zynga, bevittnade vi det globala fenomenet maffiakrig som påverkade hela generationen. SYN CITY är här för att leda paradigmskiftet för maffiametaversen”.

För att fira uppkomstens lansering av communityn, de första 10 000 SYN CITY-medlemmarna på discord-servern (discord.gg/syncity) kan delta i en enorm Mystery Mafia giveaway som arrangeras av välkända kändisar.

Om SYN CITY

SYN CITY är Mafia Metaverse med en banbrytande spelmotor som överbryggar klyftan mellan verkliga NFT-verktyg och DeFi-funktioner. SYN CITY visar en stiliserad version av moderna syndikatvärlden och tar detta koncept ett steg längre genom att göra spelet Free to Play — Spela för att tjäna, och verkligen göra Metaverse mer tillgängligt genom att introducera den revolutionerande MAFIA som ett DAO (MaaD)-system . Spelare kan grinda i dagliga evenemang, PvE, PvP och Syndicate-evenemang som turneringar med flera kedjor. Spelet är utvecklat av ett team av branschexperter från Disney, Ubisoft, Roblox, EA, Gameloft, Google, Yahoo och Twitter.

Hemsida: https://syn.city

Disharmoni: discord.gg/syncity

Telegram: /t.me/SynCityHQ
Twitter: twitter.com/SynCityHQ

Kontakter

Source link