Gainesville, USA / FL, 12 november 2021, Chainwire

Blå monsterspel, spelstudion bakom den icke-fungibla token (NFT) driven Kart Racing League, har meddelat den offentliga försäljningen av deras mycket efterlängtade $KRL-styrningstoken startar fredagen den 12 november klockan 14:00 UTC.

Kart Racing League kommer att vara bland de första 3D NFT-baserade spelen som kommer att marknadsföras i år, och kombinerar funktionerna för att spela för att tjäna och utveckla Axie Infinity, med det beroendeframkallande spelandet av titlar som Rocket League.

$KRL , styrelsesymbolen bakom Kart Racing League, kommer att finnas att köpa på CopperLaunchs auktion som kommer att pågå från 12 november till 15 november.

Medgrundare och VD för Blå monsterspel, Joseph Rubin, säger, “Vi är glada över att meddela att vår offentliga försäljning kommer att starta fredagen den 12 november. Att ta ut ett projekt av den här storleken på marknaden bryter en hel del mark inom NFT-spelområdet och det kommer att vända många huvuden. Att ge vårt samhälle chansen att direkt köpa in sig i projektet och att forma sitt eget universum, är framtiden för spel.”

Blue Monster Games fokuserar sina ansträngningar på den framväxande play-to-earn NFT-spelindustrin, ett segment som förväntas se en enorm tillväxt.

Rubin säger, “Tillväxten av play-to-earn och NFT-drivna spel som Kart Racing League är något som inte kommer att ignoreras länge. Megaspelsstudior försöker fortfarande komma runt det här utrymmet Innehavare av $KRL-styrningstoken ha en biljett för att stå först i kön. Jag är inte bara glad för oss som företag, utan jag är också glad över att se vårt samhälle direkt dra nytta av detta.”

Kart Racing League kommer att lanseras den 19 november 2021. The $KRL-styrningstoken kommer till försäljning den 12 november och kan köpas direkt på vår CopperLaunch sida.

För mer information och vanliga frågor kan enskilda besöka Kart Racing League Medium.

Om Blue Monster Games

Blue Monster Games Inc. är ett Florida-baserat företag dedikerat till utvecklingen av videospel som använder NFT-teknik. Dessa spelprojekt är baserade på en play-to-earn-modell, vilket innebär att spelare har möjlighet att tjäna pengar i spelet.

Blue Monster är tillverkaren av Kart Racing League, som har 3D NFT-karaktärer som kan användas för att spela ett Sonic-inspirerat kartracingspel, och tjänar belöningar för varje lopp de vinner. Teamet arbetar också med flera olika projekt som kommer att tillkännages under de kommande månaderna.

Hemsida – https://www.bluemonstergames.com/

Twitter – @bluemonsternft

Om Kart Racing League

Kart Racing League är ett Sonic-inspirerat universum där vem som helst kan tjäna tokens genom skickligt spel och bidrag till ekosystemet. Spelare kan tävla mot varandra i ett online multiplayer-format, samla, byta och utveckla sina spelbara NFT-karaktärer.

Genom att kombinera de bästa delarna av elektrifierande arkadracing och fartfylld tävlingsstil, låter Kart Racing League spelare möta online i intensiv multiplayer-racing, över briljanta banor, och samla power-ups och farthöjningar längs vägen.

Den viktigaste skillnaden mellan KRL och ett traditionellt kartracingspel är att Blockchain ekonomisk design används för att belöna våra spelare för deras bidrag till ekosystemet. Den här nya spelmodellen har kallats “spela för att tjäna.”

Hemsida – www.kartracingleague.com

Twitter – @KartRacingNFT

oenighet – https://discord.gg/jukKKamX

Instagram – @KartRacingNFT

Facebook – /KartRacingNFT

Telegram – https://t.me/kartracingleague

Medium – @KartRacingNFT

Kontakter

Chief Operating Officer

Source link