Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 25 september 2021,

Spela för att tjäna blockchain-spel fortsätter att ta världen med storm, och Kawaii Islands är redo att kasta hatten i ringen. Efter en försäljningsrunda på 2,4 miljoner dollar kommer det NFT-baserade blockchain-spelet att debutera i september 2021. Som ett förtrollande fantasyspel i molnet kan spelare samtidigt uppleva simuleringsspel, inklusive byggande, tillverkning, jordbruk och sociala nätverk.

Globala investerare har visat ett stort intresse för att spela-att-tjäna blockchain-spelindustrin. Dussintals spelutbud strävar efter att stärka spelare genom att låta dem tjäna saker i spelet och sälja dem för riktiga pengar. Genom aktiva marknadsplatser kan spelutvecklare och utgivare skapa en annan nivå av spelarinteraktion. Kawaii -öarna är ett sådant spel som försöker stärka spelare och ge värde till KWT -token.

Kawaii Islands spelar decentraliserad finans (DeFi) mekanik för att få spelare att kombinera underhållning med att tjäna pengar. Möjligheterna är obegränsade, eftersom spelare kan bygga upp sin verksamhet i kedjan och utöka sin kreativitet. Kawaii Islands integrerar både aktiviteter utanför kedjan som att växa och höja magiska resurser och on-chain-uppgifter som att skapa möbler för heminredning, ge utmaningar för att tjäna valuta i spelet och mer. Dessutom introducerar den sociala aspekten av detta spel för att tjäna ett extra lager av underhållning och konkurrenskraft.

Visionen om Kawaii -ön har väckt uppmärksamhet hos många framstående investerare. Teamet bakom spelet för att tjäna spel tog in 2,4 miljoner dollar i en privat tokensförsäljningsrunda som leds av MapleBlock och Signum. Anmärkningsvärda investerare inkluderar DFG, JSquare, AU21, Rikkei Capital, SL2, Chainboost, Polygon, OKEx Blockdream Ventures, KardiaChain, Polkastarter, etc. Den framgångsrika försäljningsrundan bekräftar lagets vision för spel-att-tjäna spel och giltigheten av dess övergripande modell .

Vijay Garg, VD för Mapleblock Capital, som är den främsta investeraren i projektet, sa: “Kawaii Islands har starka designelement och roliga mekaniker som ärvdes från föregångarens spelserier,” tillade han, “den AI-drivna verifieringen av kedjespel NFT: er, kommer att låsa upp ett djupare lager av engagemang jämfört med traditionellt spel ”

Anime -metaversen som skapades av Kawaii Islands sätter spelaren i full kontroll. Kreativitet kan springa vilt genom hantverks-, dekorations-, stylings- och sociala nätverksaspekter. De med konstnärliga och berättande färdigheter kommer att skapa en Web3-ekonomi i spelet under en “skapa-att-tjäna” -modell. Det är första gången ett blockchain-baserat play-to-earn-spel introducerar sådan funktionalitet i stor skala.

En Alpha -version av Kawaii -öarna kommer att visas live den här månaden, så att spelare kan utforska denna anime -metavers och skräddarsy spelupplevelsen efter deras önskemål. Dessutom kommer alla prestationer och prestationer i spelet att tjäna spelare tokens, som används för att köpa tillgångar i spelet.

Färdplanen för spelet inkluderar olika milstolpar som ska låsas upp, inklusive NFT-jordbruk, KWT-satsning, säsongsevenemang, uthyrning och öppnandet av onlinekedjan online. Kawaii Islands välkomnar alla och alla som gillar att utforska en helt anpassningsbar anime metaverse fylld med mål och sociala aktiviteter!

Om Kawaii Islands

Kawaii Islands är ett spännande NFT play-to-earn-spel som debuterar i september. Spelet skapar ett fantasiuniversum i molnet för flerspelare att uppleva en hel uppsättning simuleringsspel inklusive design, byggande, tillverkning, jordbruk och sociala nätverk. Speciellt, genom att spela flera DeFi -mekanismer, kommer Kawaii Islands att ge spelarna en ny dimension av blandad underhållning och intäkter.

Spelare kommer att behöva tokens för att utföra flera hantverks- och sociala aktiviteter på Kawaii -öarna samtidigt som de tjänar tillbaka tokens för sina prestationer i spelet.

Hemsida | Twitter | Telegram | Disharmoni | Medium | Facebook | Nyhetsbrev | Marknad

Kontakter

Source link