Hanoi, Vietnam, 3 december 2021, Chainwire

KingSpeed, ett helt nytt blockchain-baserat racingspel, har fångat hela branschens uppmärksamhet med sitt unika spel och speciellt modellen Free-to-play och Play-to-earn. KingSpeed ​​lanserade precis sin IDO på Krystal Go den 30 november och på Game Station den 1 december, följt av den sista omgången på Oxbull från 2 till 3 december.

Den 3 december kommer KSC att be listad på PancakeSwap – en av de mest pålitliga och populära decentraliserade börserna i världen, med handelsparet: $KSC/$BUSD.

Kommande ny NFT-släpp
Inspirerad av idén om Apokalypsen, när vädret blir svårare i framtiden med extrema fenomen som jordbävningar, tsunamier, vulkanutbrott som ofta inträffar. King Speeds racerturneringar hålls för att hitta de bästa och mest bränslesnåla bilarna som tål olika väder och terräng.

Spelare använder NFT-bilar och utrustning för att utmana andra spelare i en enorm och ständigt växande racingvärld som vi skapat. I Kingspeed kan användare samla sällsynta virtuella föremål, inklusive bilar, karaktärer, redskap och racerbanor. Spelaren kan använda sina samlarföremål för att gå med i loppet, tävla och tjäna belöningar och kommer att kunna göra anspråk på en gratis gemensam bil för att börja spela spelet.

De kommer att tillkännage en supersällsynt NFT-kollektion av bilar under de kommande dagarna i december. Dessa samlarbilar markerar den första NFT-släppet från KingSpeed, och de förväntas vara en häpnadsväckande faktor i spelet. Konceptet som KingSpeed ​​syftar till att simulera framtida bilmodeller med imponerande kubisk design och enastående egenskaper som andra NFT-bilar på marknaden inte har, vilket gör det möjligt för spelare att använda dem för racing och handel för bästa möjliga version för att vinna lopp.

KingSpeeds token

  • Namntoken: KingSpeed ​​Crystal
  • Symbol: KSC
  • Blockchain: Binance Smart Chain (BSC).
  • Totalt utbud: 200.000.000 KSC
  • Börsvärde på TGE: $225 000
  • Tokenkontrakt: 0x3ac0f8cecc1fb0ee6c2017a072d52e85b00c6694
  • Tokentyp: Styrning.

Om KingSpeed

KingSpeed ​​syftar till att kombinera både Free-to-play- och Play-and-earn-modeller in i vårt spelsystem, vilket gör att alla kan börja spela Kingspeed-spelet utan att behöva betala en stor summa pengar för att skaffa NFTs i början. Vi ger alla användare möjligheten att göra anspråk på och använda en enkel och generisk NFT-bil med samma grundläggande statistik. Vi förser spelare med 4 olika lägen att välja, inklusive Time Trial, Multiplayer Race, 1-1 Race Mode och Daily quest. Baserat på sina preferenser kan de ta sig an utmaningar från 4 spellägen för att erövra. Spelare kan förutsäga mot en annan spelare innan loppet genom vår Förutsägelsesystem. När loppet är slut kommer spelaren som korrekt förutspådde den vinnande bilen att vinna alla tokens.

Ägare av NFTs kan lägga sina oanvända tillgångar för hyra att skapa passivt intresse. Spelare som vill uppleva nya, sällsynta eller starka NFTs men inte kan köpa det kan hyra NFTs under en period.

KingSpeed ​​Team & Partner

KingSpeeds kärnteam är fullt av ansikten inom spel-, blockkedje-, konstdesign-, krypto- och marknadsföringsindustrin som tillsammans har många års erfarenhet och får sällskap av visionen att förvandla KingSpeed ​​till en livsstil för dem som brinner för blockkedjespel och naturligtvis racing.
För närvarande stöds de av välrenommerade partners på marknaden idag och har bekräftats av några stora namn som: Dext Force Ventures, Basic Capital, ZBS, Kyber Alumi Fund, Au21, Maven Capital, Kyros… och mer.

Följ och följ med KingSpeed ​​genom deras mediekanaler:

Hemsida | Twitter | Medium | Facebook | Telegram officiella grupp | Telegrammeddelande | Youtube

Kontakter

CMO

Source link