XRP kan stiga kraftigt under de kommande dagarna och veckorna enligt en erkänd kryptovalutaanalytiker. Experten som heter CredibleCrypto på Twitter delade med sig av sina åsikter om den virtuella XRP-valutan och hur denna digitala tillgång kan öka inom en snar framtid. Under de senaste sju dagarna var XRP faktiskt bland de största vinnarna på marknaden med en prisökning på 13,3 %.

Kunde XRP Strat en New Bull Run

Kryptovalutaanalytikern CredibleCrypto med över 250 000 följare på Twitter, delad ett diagram där han skor hur XRP kan nå en topp på över 3,5 USDT i framtiden. Diagrammet visar en bredare stigande kil med fem nyckelvågor genom vilka priset på kryptovalutan kan röra sig.

XRP har faktiskt redan testat fyra av de fem punkter som ritats i diagrammet. Den sista prisnivån som XRP kunde nå är precis över 3,5 USDT, vilket skulle representera en ökning med över 190 % från nuvarande priser.

Analytikern har också delat ett annat diagram från ett annat mynt där den virtuella valutan upplevde samma prisökning som XRP skulle kunna stöta på i framtiden. Fraktalerna är förvånansvärt lika, vilket visar att det är möjligt för XRP att börja röra sig högre och nå sin tidigare rekordnivå.

Tweeten som delas av CredibleCrypto lyder som följer:

“$XRP-diagrammet nedan är från min senaste Youtube-video på XRP som gjordes i augusti. Diagrammet bredvid är ett annat mynt som jag stötte på idag som har samma struktur men som ligger steget före med den 5:e vågen redan på gång. Ser du det nu?”

Även om priset på XRP kan börja röra sig högre under de närmaste dagarna är det värt att ta hänsyn till att kryptomarknaden har varit i en konsolideringsfas i några veckor. Bitcoin återvände från sin rekordhöga nivå över 67 000 $ och den handlas nu mellan 60 500 $ och 62 500 $. Det skulle vara mycket viktigt att följa den allmänna trenden på marknaden under de kommande dagarna.

Trots det är kryptovalutor väldigt spekulativa och volatila tillgångar. Det betyder att det till och med kan vara möjligt att se XRP stiga med hela kryptomarknaden som handlas i sidled. Till exempel nådde Shiba Inu (SHIB) nya toppar på bara några dagar och den nådde topp 10. Samma sak kan hända med XRP som vill bli den tredje största kryptovalutan igen.

Source link