Cryptocurrencies kan bli mycket viktigare i framtiden när COVID-19-krisen når ett slut. Under de senaste åren har digitala tillgångar expanderat och tillhandahållit tjänster till användare och även till handlare. Japanska tjänstemän har pratat och diskuterat hur Bitcoin och cryptocurrencies skulle spela en viktigare roll i framtiden.

Kryptokurser kan bli viktigare

Japanska tjänstemän har pratat om hur digitala tillgångar kan få en framträdande roll i världen efter COVID-19. Den japanska senatorn Otokita Shun, en erkänd medlem av Tokyo Nippon Ishins utskott för finansiella frågor, nämnde att det också kan vara ett bra ögonblick för positiva förbättringar av skatter och andra förordningar.

han skrev på Twitter att digitala tillgångar kommer att vara viktigare för ekonomin. Dessutom kommer blockchain-teknik också att bli viktigare med förbättringar av beskattning och reglering på marknaden. Detta skulle underlätta innovation för företagare och företag som spelar en nyckelroll på marknaden.

Det är värt att nämna att Japan redan har implementerat olika regler för cryptocurrencyindustrin. Dessa åtgärder inkluderar kontroller av krypto-utbyten, licenser till de som erbjuder handelstjänster i rymden och många andra saker. Detta syftade till att minska antalet bedrägerier som ägde rum på marknaden under tjurkörningen 2017 och Initial Coin Offering (ICO) galenskap.

Otokita Shun anser att det finns många hinder i landet relaterade till virtuella valutor och hur de inte kan ha den nödvändiga platsen att växa. Detta inkluderar hur de regleras, de skatter som gäller och mer. Det är värt att ta hänsyn till att under 2017 Japansk ekonomi expanderade 0,3% mer 2017 på grund av tillväxten av kryptokurser.

Detta visar att virtuella valutor kan spela en mycket viktig roll i ekonomin och ekonomin i ett av de mäktigaste länderna i världen. I framtiden verkar avsikten vara att tjäna ännu mer på expansionen av både virtuella valutor och distribution ledger technology (DLT).

Flera länder arbetar under tiden med olika blockchain-lösningar för att spåra expansionen och effekterna av Coronavirus i samhället. Detta kan vara mycket användbart i framtiden för att spåra andra virus och information från medborgarna.

Nu för tiden, Bitcoin och andra virtuella valutor används också i vissa länder för att undkomma valutakontroller och förtryckande regeringar. Några exempel på detta inkluderar argentina och Libanon, två länder som drabbats av en finansiell och ekonomisk kris.

Source link