Kryptovaluta betalkort blev ett av de enklaste sätten för kryptoanvändare att spendera sina digitala tillgångar på ett snabbt och enkelt sätt. Dessutom erbjuder olika tjänsteleverantörer och företag ytterligare fördelar till användare som bestämmer sig för att spendera sina virtuella valutor med dessa betalkort. Men vilka är fördelarna med att använda krypto-betalkort för att göra betalningar? Vi berättar detta och mer i nästa avsnitt.

Fördelar med att använda betalkort i kryptovaluta

Det finns många fördelar med att använda olika betalkort i kryptovaluta som Clubswan. Dessa kort har byggts exklusivt för individer som vill hantera digitala tillgångar med lätthet var som helst i världen. Men låt oss fokusera på fördelarna med att använda Clubswan crypto betalkort när du gör betalningar.

Snabba kryptobetalningar

Användare kan njuta av snabbt och pålitligt betalningar i kryptovaluta tack vare att du använder krypto-betalkort. Detta kan göras på några sekunder och utan att behöva vara orolig för att skicka pengarna till rätt kryptoadress.

Betalningen behandlas som med alla andra betalkort på marknaden (för fiat-valutor). Det finns ingen anledning att vänta på transaktionstider och pengarna överförs direkt till handlaren. Istället för att söka efter platser som accepterar digitala valutor för betalningar, med ett betalkort kan du helt enkelt gå till en butik, köpa vad du vill och betala med krypto.

Bra lojalitetsbelöningar

En annan sak som du kan ta hänsyn till när du väljer krypto-betalkort är lojalitetsbelöningarna som de erbjuder. Vanligtvis finns det cashback-erbjudanden som gäller för användare. På detta sätt skulle du inte bara spendera digitala valutor utan du kommer också att spara på varje enskilt köp du gör.

Beroende på betalkortsleverantör varierar återbetalningsgraden mellan 0,5 % och 2,5 %. Det finns några andra lojalitetsbelöningar som gäller för användare av kryptobetalkort, såsom rabatter på olika tjänster eller till och med gratis Flygplatslounge biljetter.

Lätt att hantera

En annan sak som du bör tänka på med förbetalda kryptovalutakort är att de är väldigt lätta att hantera. Du sätter bara in de digitala valutor du vill ha och du kan spendera dem hos miljontals återförsäljare över hela världen. Det finns inga gränser för allt du kan göra med dessa kort.

Istället för att vara orolig för de kryptovalutor som de accepterar, med ett kryptobankkort kan du betala i vilken butik som helst som stöder kortbetalningar. Det är allt du behöver veta. Dessutom skulle betalkortsleverantörer också erbjuda dig en app som du kan ladda ner till din smartphone och kontrollera all information om betalningar och digitala valutor som du har.

Slutligen erbjuder vissa krypto-betalkort också användare att ta ut pengar från bankomater och göra betalningar i andra valutor som GBP, EUR och USD, bland annat. Målet är att erbjuda höga gränser och ett användarvänligt gränssnitt för individer att hantera digitala valutor runt om i världen.Source link