Populariteten för kryptovalutor växer för varje år, trots negativa prognoser om att snart “bubblan” av dessa kryptovalutor kommer att spricka och investerare kommer att lämnas med ingenting. Orealiserbarheten av dessa prognoser påverkade också delvis uppkomsten av nya investerare i elektronisk valuta. Olika kryptovalutabörser har dykt upp som tävlar med varandra för att erbjuda sina tjänster till nya användare och lovar fördelar. Fundera på vilka utbyten nybörjare bör välja 2021.

Binance

En av de yngsta börserna dök upp 2017 och började snabbt vinna popularitet, som ett resultat av att befinna sig i toppositionerna på världsbörsrankningen. Gemenskapen av handlare och investerare i kryptovaluta gillade den milda provisionspolicyn och det stora urvalet av handelsverktyg.

Förmågor

På denna kryptovalutabörs är spothandel av valutapar, terminer och marginal möjlig. När du handlar med terminer kan du välja 125x hävstång. Efter registrering får användaren VIP 0-status, den högsta statusen är VIP 9. Handelskommissionens nivå beror på status – ju högre status, desto lägre provision. Den minsta provisionen för transaktioner med interna tokens av börsen är Binance Coin.

För att fylla på ditt saldo måste du gå igenom kontoverifiering. Det kan fyllas på med ett bankkort eller bitcoins. Användaren väljer ett av kontona för påfyllning och krediterar pengar där. Det finns flera konton: huvudkonto, inlåningskonto, terminer, P2P, poolkonto och andra.

Fördelar:

 • Lönsamt remisssystem.
 • Dess egen blockchain och kryptovalutaakademi.
 • Ett antal projekt för att hjälpa användare att utvecklas.
 • Turneringar och prisdragningar.
 • Nybörjarguider.

Binance-börsen är intresserad av att användare stannar på plattformen, vilket ger fördelar för sig själva och börsen. Därför utvecklar han projekt som gör att de får erfarenhet.

Exmo

Den största kryptovalutabörsen där du också kan handla fiat. De flesta av utbytesanvändarna är från Ryssland och OSS-länderna. Börsen utför transaktioner med dollar, rubel, euro, polska zloty och andra länders valutor.

Förmågor

Exmo-börsen bryr sig om säkerheten för sina kunders pengar, därför måste du vid registrering gå igenom en flerstegsverifiering genom att ladda upp ett skannat pass och en selfie med det till systemet. Det är möjligt att logga in på ditt konto efter tvåfaktorsautentisering och göra bitcoin till theta konvertering.

Fördelar:

 • Handel från Android- och IOS-enheter är möjligt.
 • Professionella handelsverktyg.
 • Remissprogram och
 • 24-timmars teknisk support på ryska.

Exmo-börsen håller jämna steg med sina konkurrenter och skapar produkter för att förbättra tjänstens användbarhet och tjäna pengar.

Huobi

Huobi kryptovalutabörs skapades i Kina, där den först var populär, sedan spreds dess popularitet över hela världen. Den skapades 2013 och stängdes flera gånger av olika anledningar, men idag intar den höga placeringar på världsrankingen när det gäller handelsvolym.

Förmågor

Efter registrering och verifiering kommer användaren att ha tillgång till alla instrument med valutaverksamhet: börs, marginalhandel och andra. Handelsapplikationen innehåller många indikatorer, verktyg för teknisk analys av kryptovalutamarknaden, valutadiagrammet kan visas i form av japanska ljus och staplar. Verktyg för att placera limit- och marknadsorder finns tillgängliga.

Fördelar:

 1. Du kan handla utan att verifiera ditt konto.
 2. Handla med över 200 typer av kryptovalutor.
 3. Handelsplattform med alla verktyg.
 4. Cashback och remissprogram.Source link