KuCoin är en Seycheller-baserad utbyte av kryptovaluta som kallar sig “The People’s Exchange.” Deras mål är att tillhandahålla ett enkelt och säkert sätt att köpa och handla olika kryptovalutor. De har ökat sin användarbas till nästan 8 miljoner på bara fyra år, och servar var fjärde kryptoinnehavare globalt.

KuCoin är nu en av världens största kryptovalutabörser, tack vare dess omfattande funktioner och tjänster. KuCoin erbjuder flera fördelar jämfört med andra kryptobörser. Om du har tittat på de bästa kryptobörserna vet du att valen är många och svåra att begränsa. Men KuCoin sticker ut av många anledningar.

Över 250 olika kryptovalutor: KuCoin har ett av de bredaste valen av kryptovalutor som finns på marknadens bästa kryptobörser. Varje dag lägger KuCoin till nya kryptovalutor till sin webbplats, vilket gör att du kan vara bland de första att köpa den senaste krypton. Utöver det tillåter det också användare att göra marginal-, spot- och till och med terminshandel.

Kryptoutbyte

Kryptovalutautbyten tillåter användare att handla kryptovalutor mot andra tillgångar, såsom digitala eller fiat-fonder. Kryptovalutabörser tjänar pengar genom att ta ut provisioner och transaktionsavgifter från köpare och säljare.

Kryptovaluta är attraktivt när det gäller kortsiktiga vinster men också volatil och riskabel. Den är byggd på en distribuerad reskontra som registrerar varje transaktion. Om du vill handla eller investera i krypto behöver du en kryptoutbyte. Transaktioner är krypterade och investerare måste skapa ett konto och handla på onlinebörser.

En typisk kryptobörs fungerar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Deras anonymitet är en av deras överklaganden. Ingen vet vem som köper och säljer kryptovaluta. Moderna tekniska lösningar som kryptering (kryptering) säkerställer ultrasäkra transaktioner.

En kryptovalutabörs är en onlinetjänst som växlar pengar och digitala valutor. Det kan också vara ett fysiskt skyltfönster som växlar digitala valutor och tar emot pengar.

Att notera på en kryptovalutabörs är en komplex process som kräver omfattande forskning. Att skapa en gemenskap av supportrar och ett supportnätverk är också avgörande för att bilda rätt team och uppnå önskade erbjudanden. Till exempel granskas vitboken, investeraravtalet (om det finns) och juridiskt yttrande som säger att token är ett nyttosymbol med detaljerade resonemang under due diligence.

Utbyten fungerar som mellanhand mellan köpare och säljare. Centraliserade utbyten är mer tillförlitliga eftersom ett företag hanterar dem. Nästan alla kryptovalutatransaktioner sker via centraliserade börser.

Decentraliserade kryptovalutabörser (DEX) gör det möjligt för användare att handla direkt utan en tredje part. Vissa användare väljer decentraliserade växlar på grund av problem med centraliserade växlar. Decentraliserade utbyten tillåter dock inte utbyte av fiat mot krypto.

Hur upptäcker man handel och marginalhandel i KuCoin?

Marginalhandel

Tvärtemot vad många tror är handel med kryptomarginaler enkel. Kryptovalutamarknaden är känd för sin extrema prisvolatilitet, vilket kan hjälpa investerare att få vinster. Men volatiliteten gör det svårt för handlare att tjäna snabba vinster. Prissvängningar erbjuder en utmärkt chans för handlare att tjäna via marginalhandel.

Den här funktionen kom i november 2019, och den tillåter handlare och investerare att använda andra användares pengar på Kucoin för att öka sitt kapital. Dessutom ger detta dem inflytande. KuCoin-marginalhandel stöder 15 kryptovalutor, inklusive KCS, ETH och BTC.

De tillhandahåller både korta och långa handelstjänster. Kom ihåg att att låna pengar kan öka din inkomst. Ändå kan de ådra sig en betydande förlust i förhållande till sin ursprungliga investering. Ett 10X hävstångspar är tillgängligt på KuCoin. För både långa och korta affärer ger detta KuCoin-verktyg upp till 10x hävstångseffekt.

Efter att ha aktiverat marginalhandel måste du känna till fyra procedurer för att utföra en marginalhandel:

1) Överför kapitalbelopp till marginalkonto

2) Låna medel från Funding Market

3) Marginalhandel (köp/sälj)

4) Återbetala lån

Spothandel

Spothandel gör det möjligt för användare att köpa och sälja kryptovalutor till en fast växelkurs.

Spot Trading är den mest populära funktionen, och KuCoin tar inte betalt för mottagare och tillverkare separat. Istället tar kryptobörsen en “fast avgift” på 0,1 procent för varje KuCoin Spot Trading-transaktion, lägre än det världsomspännande kryptobranschens genomsnitt.

Den fasta handelskostnaden på 0,1 procent för tillverkare eller mottagare är en av anledningarna till att använda KuCoin. Jämfört med EOS och Binance är den låg. De låga avgifterna beror sannolikt på 30-dagars handelsvolym och KuCoin Share-ägande (endast 0,1 procent).

Det här är stegen som ingår:

Välj först “handel” från “handel”-menyn

Detta alternativ lanserar handelsmarknaden. Detta område erbjuder betydande USDT-, BTS-, ALTS- och KCS-möjligheter. Andra kryptomarknadsplatser har olika handelspar, och priserna varierar beroende på marknad. Till exempel, för att köpa KuCoin-aktier KCS med BTC, måste handlaren välja BTC-marknaden och använda sökfliken.

Avgift för spothandel

KuCoin har en handelsavgift på 0,1 procent. Noterbart är att avgifterna reduceras beroende på den 30-dagars handelsvolymen av KCS-tillgångar på användarkontot.

Handlare bör vara medvetna om att 0,1 procents producent- och tagareavgifter kanske inte gäller för alla handelspar. Till exempel reduceras handelsavgifter baserat på handelsvolym och ägande av KuCoins inhemska token, KCS, under de föregående 30 dagarna.

Att öka din handelsvolym under 30 dagar minskar kostnaden. Alternativt, håll KCS-mynt i minst 30 dagar för att minska avgifterna. Andra handelskostnader, såsom institutionella investerarprogram, diskonteras också beroende på faktorerna.

Marginalhandelsavgift

Handlare måste inkludera ränta vid återbetalning av lånade medel. Tänk därför på räntan innan du lånar pengar.

Fördelar

 • Få betalt för att hålla krypto
 • Service till kunder
 • Över 8 miljoner användare globalt
 • Mindre handelsavgifter plus 20 % rabatt om du betalar med KCS
 • App för iOS och Android
 • Kryptoutlåning, handelsbots, hävstångshandel och terminshandel
 • Låga avgifter för handel och uttag
 • Gott om säkerhetsfunktioner inklusive 2-faktorsautentisering och e-postvarningar
 • Avancerade diagram och orderböcker
 • Gratis insättning
 • Ett stort antal omsättbara tillgångar
 • KYC är valfritt (obligatoriskt för uttag)

Nackdelar

 • Inga bankinsättningar accepteras.
 • Vissa trafikrelaterade problem
 • Fiats köp av krypto
 • Handelskostnader för fiat-crypto
 • Ingen amerikansk licens.
 • Inget uttag av fiat-valuta
 • På grund av den höga graden av komplexitet kan nya användare ha problem med att engagera sig i specifika funktioner.

Sammanfattning

Med hänsyn till allt är KuCoin en välkänd kryptovalutabörs som erbjuder billiga handelsavgifter för Spot, Futures och uttag. Dessutom är kryptoutbytesplattformens kostnadsstruktur tydlig och transparent, vilket gör det möjligt för handlare att snabbt förstå installationen.

Kunder som äger KuCoins inbyggda verktygstoken, KCS, kan också få extra besparingar genom att betala sina handelskostnader med KCS.

KuCoin är en globalt populär kryptovalutabörs och mycket reglerad plattform. Handlare måste först följa sin jurisdiktions kryptovalutaregler innan de använder KuCoin-webbplatsen eller KuCoin-mobilappen.

KuCoin är en utbytesplattform för kryptovaluta för handlare och investerare med olika kompetensnivåer och riskaptit. Kryptoutbytesplattformens användargränssnitt är enkelt att använda på PC, Android och iOS. KuCoin erbjuder också grundläggande inställningar och gamifierade appar som Futures Brawl för att hjälpa användare att förstå de olika instrumenten. Sammantaget är det en solid plattform för handlare som söker unika handelsobjekt som inte är tillgängliga på andra kryptobörser.

KuCoin är en fantastisk kryptobörs att använda om du vill kolla in det stora utbudet av valutor som är tillgängliga idag. De som är intresserade av att handla med hävstång kan också göra det här. Plattformen fungerar effektivt och ger investerare och handlare tillgång till praktiskt taget alla tänkbara instrument för att växa sina innehav. Användargränssnittet är användarvänligt på både mobil och dator men det kan ta lite tid för nykomlingar på finansmarknaderna att vänja sig. Sammantaget är KuCoin en pålitlig kryptovalutabörs som vänder sig till både nya och erfarna investerare och gör rättvisa åt taggen att vara en av de bästa kryptobörserna på kryptomarknaden.Source link