Victoria, Seychellerna, 2 november 2021,

KuCoin, en global ledande kryptovaluta utbyte, tillkännagav lanseringen av KuCoin Fiat-konto, vilket ger globala användare tillgång till att sätta in US Dollar (USD) till KuCoin med en kredit- eller debetkredit och köpa större kryptotillgångar, inklusive BTC, ETH, USDT, etc.

Den snabba expansionen av kryptoindustrin lockar ett växande antal nykomlingar, medan det första hindret de kan stöta på är omvandlingen av fiat till krypto. För att bygga en fiat-kanal som är säkrare och användarvänlig med lägre avgifter, har Fiat Account-funktionen lanserats på KuCoin för att komplettera sina befintliga fiat-relaterade tjänster som P2P Fiat Trade och tredjeparts fiat-resor som Simplex, Banxa och BTC Direkt.

Johnny LYU, VD på KuCoin Global, sa: “Som “People’s Exchange” fortsätter KuCoin att förbättra upplevelsen för alla klasser av kryptoinvesterare genom att introducera avancerade produkter med mindre komplexitet och lägre avgifter. KuCoin Fiat-kontot kommer att hjälpa till att få fler intressenter ombord, vilket bidrar till massantagandet av krypto framöver.”

KuCoin Fiat-kontot stöder först USD. Visa- eller Mastercard-innehavare kan sätta in USD direkt till KuCoin innan de konverterar det till stödda kryptotillgångar via Snabbköp. KuCoin kommer att stödja 50 fler fiat-valutor som EUR, AUD, GBP och RUB inom en snar framtid.

För att fira denna lansering kommer KuCoin att hålla en kampanj för att belöna användare. Varje dag från 18:00 den 2 november 2021 till 18:00 den 5 november 2021 (UTC) kan de första 100 användarna som köper USDT via KuCoin Fiat-konto med Visa, Mastercard eller Balance få 50 % rabatt på sina köp.

Om KuCoin

KuCoin lanserades i september 2017 och är en global kryptovalutabörs för över 400 digitala tillgångar. Det tillhandahåller för närvarande spothandel, marginalhandel, P2P fiathandel, terminshandel, staking och utlåning till sina 8 miljoner användare i 207 länder och regioner runt om i världen. Under 2018 säkrade KuCoin $20 miljoner i Round A-finansiering från IDG Capital och Matrix Partners. Enligt CoinMarketCap är KuCoin för närvarande den femte största kryptobörsen. År 2021 utsåg Forbes KuCoin till en av de bästa kryptobörserna för 2021. För mer information, besök www.kucoin.com.

För att ta reda på mer, besök https://www.kucoin.com.

KontakterSource link