Victoria, Seychellerna, 29 september, 2021,

KuCoin, en global ledare krypto utbyte, är glada över att meddela lanseringen av KuCoin Crypto Friday, som är Black Friday för kryptovalutahållare. Evenemanget är planerat från 29 september till 10 oktober, och det kommer att ge bort en total prispott på 1 000 000 USDT.

KuCoin Crypto Friday föddes för att ytterligare marknadsföra och popularisera kryptovaluta på ett intressant och fördelaktigt sätt. Det syftar till att erbjuda användarna en förbättrad upplevelse när de handlar med digitala tillgångar. Användare kan köpa sina föredragna digitala valutor till konkurrenskraftiga priser, särskilt Bitcoin (BTC), genom att delta i olika aktiviteter. Det kommer att finnas särskilda rabatter, bidrag och erbjudanden om försäljning / före försäljning.

KuCoin välkomnade sin 4 -årsdag i september. Under de senaste fyra åren har KuCoin kontinuerligt utforskats och utvidgats utanför gränserna för kryptoindustrin och är dedikerad till att sänka tröskeln för varje användare att komma in i kryptoindustrin. Huvudmålet med detta evenemang är att ge en engagerande upplevelse. Detta kommer att stödjas genom att låta människor delta i en mängd olika spel som att samla mynt, dra ut priser med skärvor, blixtförsäljning av rabattkuponger och rött kuvertregn för att öka interaktiviteten mellan användare och KuCoin -plattformen.

Detta introducerar ett blockchain-branschinitiativ för att köpa virtuella valutor via uppgiftsbaserade och gamifierade aktiviteter Det finns en prispott med totalt 1 miljon Tether (USDT) som täcker icke-handels- och handelsaktiviteter så att det är möjligt att nå ut till investerare med olika profiler.

“KuCoin Crypto Friday är en exklusiv händelse designad av KuCoin som gör det möjligt för användare runt om i världen att engagera sig med krypto på olika underhållande och interaktiva sätt”, säger Johnny Lyu, VD för KuCoin, “Med den oundvikliga trenden mot kryptoindustrins exponentiella tillväxt, Vi tror att social interaktion är nyckeln till att stärka branschens utveckling. Detta är vad KuCoin fokuserar på att gå vidare, för att förvandlas till den första och den största sociala handelsplattformen. Lanseringen av KuCoin Crypto Friday är ett viktigt steg i denna resa. ”

Händelsen öppnar den 29 september klockan 0:00 UTC. Användare kan samla skärvor av 4 olika typer (ABCD) av guldmynt genom att utföra flera olika uppgifter. När användaren förvärvat ett komplett guldmynt blir han/hon berättigad till en andel i 100 000 USDT -belöningen med andra. Varje användare kan generera maximalt 100 guldmynt. Prispotten dras sedan den 9 oktober 2021 klockan 14.00 UTC.

Dessutom kan användarna använda 5 identiska skärvor för att få en chans till en lottdragning. I priserna ingår rabattkuponger för BTC/ETH/LTC/KCS/VRA, 0 räntekuponger för marginalhandel och avgiftsavdrag för terminshandel mm, med en prispott på 150 000 USDT.

Det finns också en 90% rabattkanal som kommer att öppna från 8 oktober 12.00 till slutet av dagen. Användare kan använda 90% rabattkuponger för att köpa BTC/ETH/LTH/KCS/VRA. Du kan också klicka “KuCoin Crypto Friday” för att lära dig mer event d etails.

Om KuCoin

KuCoin lanserades i september 2017 och är ett globalt kryptovalutautbyte för över 400 digitala tillgångar. Det tillhandahåller för närvarande Spot trading, Margin trading, P2P fiat trading, Futures trading, Staking och Lending till sina 8 miljoner användare i 207 länder och regioner runt om i världen. År 2018 säkrade KuCoin 20 miljoner dollar i Round A -finansiering från IDG Capital och Matrix Partners. Enligt CoinMarketCap är KuCoin för närvarande den femte största kryptobörsen. År 2021 utsåg Forbes KuCoin till en av de bästa kryptoväxlarna 2021. Mer information finns på http://www.kucoin.com

KontakterSource link