Victoria, Seychellerna, 27 oktober 2021,

KuCoin, en global ledande utbyte av kryptovaluta, introducerade flera sociala handelsfunktioner på sin mobilapp för att tillgodose de växande kraven från kryptoanvändare, särskilt nykomlingarna när de först berör den transformativa tillgångsklassen. Dessa funktioner är tillgängliga i ett speciellt utrymme som heter KuCoin S, där inbjudna användare kan uppleva nya funktioner innan deras officiella lansering på KuCoin-appen.

Den första debuten av den sociala handelsfunktionen är i linje med den långsiktiga visionen av KuCoin, som ger krypto till massorna. Under hela utforskningen inom kryptoområdet sedan dess etablering har KuCoin haft en djupgående förståelse för hindren för inträde till kryptoindustrin för människor utanför. Som nämndes av KuCoins VD Johnny LYU, “De flesta utövare inom kryptoindustrin fokuserade på att bygga bättre verktyg för att förbättra interaktionen mellan människor och protokoll. Därför har bristen på interaktioner mellan användare lett till de ökande utbildningskostnaderna och långsamma populariseringstakten för branschen, vilket skapar hinder för massadoption.”

Integreringen av “sociala” och “handels” funktioner kommer att göra kryptohandel lättare på olika nivåer och hjälpa KuCoin att förvandlas till den största sociala handelsplattformen inom kryptoindustrin. I KuCoin S kan användare få det mest uppdaterade kryptonyhetsflödet med AI-baserade algoritmer, upptäcka kryptopärlor, nya listor, lära känna fler investerare både när det gäller bakgrund eller handelspreferenser, interagera med KOL:er eller communityledare , diskutera trendiga kryptoämnen och lär dig av andras handelserfarenheter och strategier.

Förutom de sociala elementen förenklar den nya funktionen också den holistiska processen för en kryptostartare att fatta investeringsbeslut genom att möjliggöra snabba köp, portföljkontroll, kopieringshandel och mer. Det är en bättre handelsplattform för alla klasser av investerare att enkelt komma åt kryptovärlden, med de mest pålitliga kryptoinsikterna för ett mer effektivt handelsbeslut.

Med den här utgåvan uppgraderar KuCoin också det övergripande användargränssnittet för att bättre passa den helt nya sociala funktionen för Generation Z. Plattformen tog inspiration från temat “Futurism” för att uppgradera dess färger, grafik och gränssnittselement. Det integrerar också nodkonceptet med det nya visuella som ett oumbärligt element i blockchain-världen. Eftersom varje nod är oberoende medan den förblir uppkopplad, återspeglar den den sociala funktion som KuCoin introducerar.

För närvarande är sociala handelsfunktioner endast tillgängliga för inbjudna användare, och KuCoin kommer gradvis att skicka ut fler inbjudningskoder. Dessa funktioner kommer att öppnas för alla användare senare i år.

För ytterligare information, vänligen kontakta [email protected]

Om KuCoin

KuCoin lanserades i september 2017 och är en global kryptovalutabörs för över 400 digitala tillgångar. Det tillhandahåller för närvarande spothandel, marginalhandel, P2P fiathandel, terminshandel, staking och utlåning till sina 8 miljoner användare i 207 länder och regioner runt om i världen. Under 2018 säkrade KuCoin $20 miljoner i Round A-finansiering från IDG Capital och Matrix Partners. Enligt CoinMarketCap är KuCoin för närvarande den femte största kryptobörsen. År 2021 utsåg Forbes KuCoin till en av de bästa kryptobörserna för 2021. För mer information, besök www.kucoin.com.

För att ta reda på mer, besök https://www.kucoin.com

KontakterSource link