Innehavare av Kyber Network Crystal (KNC), ERC-20-symbolet för Kyber Network, kan nu delta i KyberDAO för att tjäna Ethereum (ETH). Allt de behöver göra är att delegera sin röststyrka till StakeWith.Us, en tredje part som stakes pool.

Kyber Network hade nyligen utökat sin mekanism för att satsa, rösta och kräva belöningar efter det Uppgradering av Katalyst-protokollet.

StakeWith.Us tillhandahåller säkra satsningstjänster över blockchainprojekt samt tillhandahåller icke-förvaringslösningar med vita etiketter till institutioner. Det stöds av SG Innovate, Singapore Government Deep-tech-fonden och LuneX Ventures, Golden Gate Ventures blockchain-arm.

StakeWith.Us arbetar också med ett separat företag i år Unagii.com. Detta företag är en plattform för avkastningshantering med flera kedjor som samlar olika öppna finansieringstjänster. En av produkterna inkluderar insatser av KNC för sina användare.

Hur detta kommer att fungera

Med detta partnerskap har KNC-innehavarna möjlighet att delegera sina symboler och rösträtt till ATLAS. Det är staking platform av StakeWith.Us. Med detta kommer StakeWith.Us att kunna delta i alla KyberDAO-röster för KNC-innehavarna.

Delegatorerna kommer att kunna dra tillbaka sin KNC eller om delegera när som helst de vill. StakeWith.US lovar fullständig öppenhet när det gäller deras röstbeslut. Tredjepartsgruppen kommer också att ge delegationerna resonemanget bakom hur det har röstat.

Detta partnerskap överensstämmer också med Kybers Katalyst-uppgradering som kommer att gå live i slutet av andra kvartalet i år. Denna uppgradering inkluderar en ny insatsmekanism samt lanseringen av KyberDAO.

Som ett resultat kommer KNC-innehavare att kunna stake KNC att rösta och i utbyte få ETH från nätavgifter. KNC kommer då att formalisera sig själv som det första deflationsstocken som faktiskt använder nätverksanvändning och DeFi-tillväxt kommer att bestämma tokenbränning och belöningar.

Vad parterna hade att säga

Michael Ng, medgrundare av StakeWith.Us sade påpekade skillnaden med andra Ethereum-baserade insatsprotokoll inklusive Livepeer och Synthetix. De har vanligtvis belöningsutbetalningar i sina inhemska symboler. I motsats till detta skulle Kyber vara det enda protokollet med ett deflationsstocktecken med nätverksavgifter som betalats ut i ETH.

Talare för tillfället, VD för Kyber Network, Loi Luu, påpekade fördelarna med Kyber-insatser som inte krävde något minimibelopp, lockups eller slashing. Han sade, ”KyberDAO och styrningsprocessen var utformade för att stärka vårt samhälle och samtidigt säkra nätverkets säkerhet och stabilitet. Nu med StakeWith.Us kommer KNC-innehavare att ha ännu större flexibilitet att delta i styrning i nätverket. ”

I andra nyheter, Kyber Network nyligen samarbetade med HTC Exodus för att förse användare med krypto-till-kryptohandel. Förra året hade det decentraliserade krypto-utbytet gått ihop med Unibright för att gå med Vågläger, ett virtuellt startcamp för startups för att bygga appar på Libra blockchain.Source link