Decentraliserat börs Loopring utökar sina handelspar och likviditetspooler, vilket är goda nyheter för dem som vill undvika de tunga gasavgifterna och tjäna några tokens.

Det senaste tillskottet till den ständigt växande listan med tokens Slingring är Celsius CEL-symbol. En CEL / ETH-pool har aktiverats för likviditetsleverantörer att sätta in de två tillgångarna för att tjäna en 0,15% avgift på alla affärer som är proportionella mot deras andel av poolen.

Tillägget berömdes av Celsius Network-grundaren Alex Mashinsky, som noterade att Loopring var mycket billigare än “någonting annat.”

Celsius är en centraliserad plattform som lånar från en uppsättning kunder och utfärdar kryptosäkerhetsstödda lån till institutionella kunder samtidigt som skillnaden i ränta samlas in. Åttio procent av avkastningen genereras till medlemmar och samhället, medan 20% går till Celsius.

Loopring L2 Liquidity Mining Senaste

I skrivande stund, som är några dagar efter att poolen lanserades, har den ackumulerat bara 80 000 CEL (cirka 380 000 $ i nuvarande priser) och 290 ETH, så det är inte det mest populära av likviditetsgårdar på Loopring. Den totala likviditeten för poolen var enligt $ 765 000 Loopring-statistik.

Som jämförelse hade LRC / ETH-poolen med Looprings inhemska token 14 miljoner LRC (cirka 6,2 miljoner USD i löpande priser) och 4727 ETH. Det är den mest populära poolen när det gäller den dagliga volymen, som är över 1 miljon dollar, och likviditeten, som är över 12 miljoner dollar.

ETH / USDT-poolen med över 60% per år var den näst mest populära med liknande volymer och 8,7 miljoner dollar i likviditet. Belöningar i LRC distribueras också till dessa pooler förutom wBTC / ETH-poolen och ett par mindre.

Likviditetsbrytning startade den 7 januari och löper i 14-dagars cykler. Loopring har ännu inte meddelat vilka pooler som fortsätter att tjäna när den första omgången av incitament löper ut den 21 januari.

LRC och CEL prisuppdateringar

Looprings ursprungliga LRC-token har exploderat i pris sedan dess likviditetsbrytning började i början av januari. För närvarande är LRC handel upp 13,2% på dagen till 0,464749 $ och upp 40% under de senaste sju dagarna. Dess ATH kom under kryptobubblan 2017/18 när priserna steg över $ 2,40, så det finns en lång väg att gå från nuvarande nivåer.

Celsius-token, CEL, har inte presterat så bra, med bara 1,6% högre för dagen till nå $ 4,69. CEL är för närvarande i reträtt från en 4 januari-rekordhög nivå på $ 6,50. Det har dock gjort monumentala 3300% under de senaste 12 månaderna.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link