Linear Finance är ett decentraliserat delta-one-tillgångsprotokollprojekt. Intressant är att projektet är på uppdrag att bygga en kostnadseffektiv, nästan omedelbar och transparent plattform för utbyte av syntetiska tillgångar. Teamet förstår att DeFi (decentraliserad finansiering) erbjuder nya möjligheter att utforska derivatprodukter som syntetiska tillgångar. Linjär är byggd på ett sätt som användare kan göra, hantera och handla olika syntetiska tillgångar. Dessa syntetiska tillgångar innehåller en portfölj med olika underliggande tillgångar som guld, olja, aktier, kryptotillgångar och indexfonder. Således kan användare njuta av ekonomisk exponering för olika tillgångar och utnyttja nya avkastningsmöjligheter.

Utan tvekan utgör Linear Finance hård konkurrens mot Synthetix-projektet. Detta beror på att det försöker ta itu med smärtpunkter som transaktionskostnader, transaktionshastigheter, tvärkedjekompatibilitet och mer. Interoperabilitet är en viktig skillnad för Linear eftersom de andra kedjorna kan hjälpa till med snabba och billiga transaktioner med högre likviditet.

Binance Smart Chain (BSC) Integration och Cross-Chain Compatibility

Eftersom Ethereum-priserna fortsätter att öka, lider DeFi-protokoll som Linear på grund av ökade transaktionskostnader. Effektivt hamnar användarna i värmen av stigande gasavgifter. För att erbjuda en lösning på samma sak började Linear Finance integrera Binance Smart Chain (BSC) som en lager-två-lösning. Den 15 januari 2021 lanserade teamet Linear.Builder Mainnet v2.0. Detta kommer med full BSC-funktion och swap-funktionalitet. Dessutom är BSC den första EVM-kompatibla blockkedjan som har integrerats med Linear.

Vad är Linear.Builder Mainnet v2.0?

Linjär Mainnet Buildr v1.0 kom i drift i december 2020 och är en del av den decentraliserade applikationspaketet. Dessutom används den för att bygga ℓUSD genom att satsa LINA. I grund och botten är ℓUSD basvalutan för Linear Exchange och används för att köpa syntetiska tillgångar på Linear Exchange. Intressant nog fungerade den första versionen av Buildr i Ethereum-nätverket och användarna led på grund av höga transaktionsavgifter. Här kommer Buildr v2.0.

Men den linjära Mainnet Buildr v2.0 som lanserades den 15 januari 2021 kommer att fungera på Binance Smart Chain. Effektivt har alla användares LINA-tillgångar migrerats från ETH Buildr v1.0 till nya BSC Mainnet Buildr v2.0. Alla insatta och låsta LINA migrerades framgångsrikt till BSC.

Eftersom Buildr nu fungerar på BSC måste användarna lägga till BSC Mainnet till Metamask manuellt. Tillsammans med det måste de behålla några BNB-tokens i Metamask för att interagera med Buildr v2.0. Dessutom kommer Buildr v2.0 med en inbyggd swapfunktion. Vi kommer att diskutera swap-funktionaliteten senare i artikeln.

Varför BSC?

Binance Smart Chain eller BSC erbjuder en innovativ konsensusmekanism bekant som bevis för insatt myndighet (PoSA). Imponerande stöder konsensus korta blocktider på nästan 3 sekunder. Dessutom är transaktionsavgiften så låg som en tiondel av Ethereum-nätverket. Tillsammans med det erbjuder BSC högre säkerhet för transaktionerna. Således stöder den fullständiga BSC-funktionen Buildr v2.0 snabbare, billigare och säkrare syntetiska tillgångstransaktioner.

Dessutom är BSC EVM-kompatibel och upprätthåller samma användarupplevelse för Buildr v2.0-användare. Detta säkerställer att Buildr v2.0 kan användas utan någon inlärningskurva.
När migreringen till BSC har slutförts kan linjära användare nu njuta av snabbare och betydligt billigare satsning / borttagning av LINA, ℓUSD-byggnad, ℓUSD-bränning och anspråk på belöningar. Dessutom har teamet behållit tvärkedjekompatibilitet med Ethereum-kedjan med Swap-funktionalitet.

Med den framgångsrika lanseringen av Linear.Buildr Mainnet v2.0 arbetar teamet nu mot lanseringen av Linear.Exchange v1.0. Gemenskapen är glada för lanseringen eftersom börsen lovar snabbare handelsaktivitet och nästan obegränsad likviditet.

Linjär byte – överbryggande Ethereum-kedja och Binance Smart Chain

Mainnet Buildr v2.0 levereras med en spännande Swap-funktionalitet. Eftersom Linear är ett kedjekompatibelt protokoll för syntetiska tillgångar, överbryggar Linear Swap Ethereum och Binance Smart Chain. Effektivt kan Buildr v2.0-användare komma åt DeFi-ekosystemet i både Ethereum och Binance Smart Chain.

Ett enkelt byte

Användarna kan överdriva Linear Swap-funktionen i Buildr v2.0-appen under fliken Swap. Dessutom kan de byta LINA, ℓUSD och vätskor mellan Ethereum och BSC. Användarna måste dock ha både ETH och BNB (BEP-20) för att betala swaptransaktionsavgifterna på båda kedjorna.

Byt som fungerar för spel och bygg också

Utbytesfunktionaliteten har integrerats i Buildr-funktionen. Således, om en användare kommer med en LINA (ERC-20) till Buildr, byter protokollet det automatiskt till LINA (BEP-20) och spelar det. Effektivt kommer ℓUSD att byggas på Binance Smart Chain utan några manuella byten.

LINA Pris

Under de senaste sju dagarna, LINA-priset höjs med över 80%. Vid tidpunkten för pressen handlar LINA-token drygt 0,0239 dollar och klättrar närmare sin rekordhöga nivå på 0,0341 dollar.

Det är därför vi tror att LINA är en riktig altcoin-pärla. För fler kryptouppdateringar, prenumerera på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link