Nyligen lanserad decentraliserad finansieringsplattform (DeFi) Linear Finance har släppt detaljer om sitt belöningsprogram för mainnet.

Enligt Linear Finance i en tjänsteman blogginläggsatsar belöningsprogrammet främst på nya användare och tidiga investerare av protokollet. DeFi-plattformens användare som spelar LINA-tokens, den ursprungliga token för Linear Finance, kommer att få bättre belöningar. De kommer också att kunna starta syntetiska Liquid-projekt på Linjärt ekonomi DeFi-protokollet. Detta kommer i huvudsak att ge DeFi-plattformen bättre säkerhet och ställning i det decentraliserade finansutrymmet.

Mer information om Linear Finance Mainnet Launch

För det första är det viktigt att notera att det ursprungliga mainnet-satsningsprogrammet ska vara i ett år. Därefter kommer den att ersättas av den föreslagna mainnet ETH Buildr dApp. Men nio månader in i det första insatsprogrammet kommer en analys att genomföras. Denna analys kommer att vara en översikt över rådande förhållanden i DeFi utrymmet och protokollets tillstånd vid den tiden. Allt annat lika kommer ett nytt insatsprogram för nästa år att tillkännages.

Intressant är att användare som gick med i pre-staking-programmet flyttas direkt till mainnet. Enligt det officiella blogginlägget kommer detta säkert att hjälpa “att upprätthålla flexibiliteten att anpassa belöningsprogrammet för att bäst tjäna samhällets framtida behov.”

Linear Finance belöningsprogram

Totalt kommer 662 361 578 LINA-token att delas ut som belöningar under 52-veckorsperioden. Tabellen nedan visar en föreslagen kvartalsfördelning av tokens. Observera att ett kvartal är cirka 13 veckor.

Linjärt ekonomibelöningsprogram

Källa: Linjär ekonomiblogg

Insatsbelöningar kommer att delas ut varje vecka, med 8 500 000 LINA-token tilldelas den första veckan. Belöningarna kommer sedan att öka med 1,5% varje vecka de närmaste 52 veckorna.

Behörighetskrav

För att vara berättigade till insatsbelöningen behöver användarna bara ha samlat ℓUSD eller någon annan vätska innan belöningsperioden börjar. En belöningsperiod börjar varje onsdag klockan 8:00:01 (UTC + 8). Varje användares belöning kommer att baseras på deras genomsnittliga totala vätskeprocent i slutet av belöningsperioden. Intressant nog beräknas det med hjälp av två slumpmässiga ögonblicksbilder av en användares flytande värde dividerat med det genomsnittliga totala flytande värdet för alla användare.

Speciellt kommer alla intjänade belöningar att krävas på Linjär ekonomi Buildr dApp under fliken “Gör anspråk”. För att få belöningar måste användarna behålla en P-förhållande som är antingen på eller över 500%.

Intressant, Linear Finance också nyligen samarbetade med Moonbeam Network.

LINA Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var LINA-tokens handel till 0,01286779 dollar, med ett börsvärde på 8 179 461 dollar och en 24-timmars handelsvolym på 1 594 093 dollar.

Ta reda på mer om Linear Finance på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link