Chainlink’s decentraliserade orakelnätverk ger tillförlitliga, manipuleringssäkra ingångar och utgångar för komplexa smarta kontrakt på alla blockchain.

Chainlink låter dig använda decentralisering, betrodda noder, premiumdata och kryptografiska bevis. Detta hjälper oss att ansluta mycket noggranna och tillgängliga data / API: er till alla smarta kontrakt. Du kan bygga på ett flexibelt ramverk som kan hämta data från vilket API som helst, ansluta till dina befintliga system och integrera med vilken blockchain som helst, nu och i framtiden. Dessa funktioner har återspeglats i LINK-priset som växte från några cent till $ 30.

Orakel

Med Chainlink kan du integrera stridshärdade och tidstestade orakellösningar som säkerställer miljarder dollar i värde för marknadsledande blockchain-projekt. Du kan självständigt övervaka och verifiera Chainlinks öppen källkod, prestanda för sina orakelnätverk och kvaliteten på enskilda nodoperatörer.

länk

Chainlink utökar kraftigt kapaciteten hos smarta kontrakt genom att möjliggöra åtkomst till verkliga data, händelser, betalningar och mer utan att offra säkerhets- och tillförlitlighetsgarantierna som är inneboende i blockchain-tekniken.

Låt oss granska LINK-priset

LINK / USD Pris förutsägelse

LINK

LÄNK handlar nära motståndet på 34,39 dollar. Om det kan rensa detta motstånd och vända det för att stödja, kan vi börja se ett steg uppåt. Nästa mål skulle vara $ 36,99, $ 39,76, $ 43,71, $ 48,75, $ 63,28 och $ 86,79. LINK är i en uppåtgående trend och ser bra ut för att rensa motståndet på 34,39 dollar. Vänta tills LINK stängs ovanför detta motstånd för att öppna en lång position. Om LINK inte bryter motståndet kan vi se en nedgång mot $ 25,23 och $ 20,11.

LÄNK handlas för närvarande till $ 30,11 med ett börsvärde på $ 12,459,684,437. Dess 24-timmars marknadsvärde var 2 582 641 737 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link