LionTree, det populära amerikanska investeringsbolaget, kan börja acceptera betalningar i kryptovaluta inom en snar framtid. Enligt dess ordförande och VD Ayreh Bourkoff är han förvånad över potentialen hos denna nya Bitcoin (BTC) och kryptoekonomi. Vidare har han i ett årsbokslutsbrev uppgav att de även utökar olika sätt att börja acceptera kryptovalutor som betalningsmedel för sina tjänster.

LionTree kunde börja acceptera kryptovalutor

LionTree kan börja acceptera kryptovalutor inom en snar framtid. Detta enligt VD och ordförande för företaget Ayreh Bourkoff som förklarade i sitt bokslutsbrev att de undersöker sätt att börja acceptera krypto som betalning för sina tjänster.

Dessutom sa han att det kanske är möjligt att börja acceptera virtuella valutor inom en snar framtid eftersom deras ekosystem fortsätter att växa och deras relationer mognar. I framtiden kan det också vara möjligt för företaget att skapa sin egen LionTree-förtroende.

Samtidigt pratade han om hur kryptovalutor förändrar det sätt på vilket regeringar reglerar marknaderna. Trots att regeringar vill kontrollera medborgarna med hjälp av centraliserade valutor, blir det allt svårare för dem att väga sin önskan att attrahera entreprenörer samtidigt som de skapar nya regler.

Om det sa Bourkoff:

“Globalt kommer länder att behöva balansera reglering och innovation, och väga sin önskan att attrahera nästa generation entreprenörer mot deras behov av kontroll genom centraliserade valutor.”

Låt oss inte glömma att kryptovalutor har vuxit enormt under de senaste åren. Till exempel, 2021 nådde Bitcoin (BTC) och andra digitala tillgångar som Ethereum (ETH) nya all-time highs. Bitcoin, till exempel, slog $69 000 för första gången i historien. Dessutom blev El Salvador det första landet i världen att göra Bitcoin lagligt betalningsmedel.

Denna expansion av kryptovalutor har lockat ett stort antal investerare till marknaden. Faktum är att ett stort antal företag redan har investerat i Bitcoin och digitala valutor. Detta har drivit andra företag att göra samma sak och inte lämnas på efterkälken. Det kommer bara att finnas 21 miljoner Bitcoin, vilket är något som flera regeringar och företag känner till.

LionTree visar att de inte vill bli lämnade. De arbetar för att bli ett ledande företag i branschen och stödja expansionen av BTC och andra digitala tillgångar. I grund och botten vill de hjälpa hela kryptoekosystemet att gå framåt inom en snar framtid.Source link