Området för kryptovalutor har expanderat kraftigt de senaste två åren. Det finns en växande lista med nya projekt som kommer in i rymden varje dag, och alla försöker bli uppmärksammade av investerare och allmänheten.

Att starta din egen ICO och få marknadsigenkänning kan vara svårt i denna konkurrensutsatta miljö, så marknadsföringskampanjer är nödvändiga. I dagens artikel kommer vi att presentera vår lista som innehåller några av de bästa tillgängliga marknadsföringsbyråerna för kryptovaluta.

1. Coinzilla

Coinzilla är ett reklamenätverk och byrå som hjälper startups från krypto- och blockchain-industrin att få exponering för sina ICO: er och projekt genom att marknadsföra och rikta annonser till relevanta utgivare från kryptobranschen.

Företaget grundades för två år sedan, och den här tiden lyckades det framgångsrikt annonskampanjer för över 1 500 annonsörer och 4 000 utgivare.

Coinzillas huvudtjänster har bannerannonsering, riktad marknadsföring, API-utveckling för kampanjannonser, budgetbegränsning och många andra verktyg som hjälper till att marknadsföra ett projekt.

2. Myntbunden

Coinbound är en fullservice, kryptofokuserad digital marknadsföringsbyrå baserad i NYC och LA. Företaget har arbetat med några av de största namnen i utrymmet, inklusive OKEx, ShapeShift och eToro. Företaget har en lång lista med framgångsrika kampanjer och gav otroliga resultat för sina kunder. Några av dessa inkluderar en 5x ROAS från PPC, en 600% ökning av organisk trafik genom SEO och influencerkampanjer så framgångsrika att kunderna fick stoppa registreringar. Dessutom är Coinbound ett av de enda företagen på listan som erbjuder organisk tillväxt genom forum som 4chan och Reddit. Antalet kampanjalternativ du kan välja mellan och en lång historia av framgång gör Coinbound till en av de bästa byråerna på vår lista.

3. Prioritetstoken

Denna plattform handlar inte bara om marknadsföring utan hanterar hela ICO: s konsultations-, investerings- och reklamprocess. Prioritetstoken låter också investerare mildra risker genom att investera genom dem, eftersom de ger återbetalning på alla ICO-köp när som helst före den tillkännagivna deadline.

De erbjuder verktyg som remissprojekt, bounty (multi-token) -program, ICO-hantering, gruppköp, utsläpp av token i realtid och andra sorter av marknadsföringskampanjer. Deras team består av några branschexperter och rådgivare som har många års teknisk expertis inom kryptovalutainvesteringar.

4. Crynet

Crynet började ursprungligen som en digital marknadsföringsbyrå men sedan dess har den utvecklats till en fullservicebyrå. Byrån erbjuder ett brett urval av marknadsföringstjänster för ICO och blockchain-relaterade företag. Dessa inkluderar videodemonstrationer, blockchain-utveckling och teknisk support, blockchain HR, rådgivarsupport, SMM i alla sociala medier och telegram, mobil- och webbkampanjer, sökannonser och PR.

Crynet kan nå kryptosamhällena i Asien, eftersom det har täckning även i Japan, Korea och Kina.

5. WeRaise

WeRaise är en marknadsföringsbyrå som har aktiverat inom den digitala reklambranschen i mer än 15 år. Med två års erfarenhet av blockchain-lösningar är de bland de första plattformarna som bedriver ICO-marknadsföring.

De ger sina kunder mycket effektiv exponering genom att använda bannerannons, pressmeddelanden, copywriting-tjänster, annonsskrivning, kampanjanalys och spårning dygnet runt, samt riktad PR-placering över ett brett spektrum av webbplatser inklusive Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, Merkle, CoinDesk, Bitcoinist och många andra.

6. Byzantium

Byzantium leds av ett team bestående av individer med expertis inom blockchain-teknik, investeringar, PR och marknadsföring. Deras fokus är att hjälpa nystartade företag att hitta sin målgrupp och samla in sina investeringsfonder så snabbt som möjligt.

De bedömer projekt för att hitta sina starka och svaga punkter, hjälpa till med skrivning av vitbok, utveckla lanseringsstrategier för ICO och distributionsmodeller, beräkna budgetar och utveckla projektkartor.

Byzantium

Källa: bzntm.com

7. Elementgrupp

Element Group ser sig mer än bara en marknadsföringsbyrå som representerar sig själv som ett digitalt token-försäljningsföretag. Företaget levererar konsultation, ICO-marknadsföringsstrategi, kapital- och kapitalförvaltning, marknadsundersökningar, teknik och kapitalförvaltningstjänster.

8. Crowdcreate

Crowdcreate är en Los Angeles-baserad marknadsföringsbyrå som hanterar kryptomarknadsföringskanaler. De fokuserar på branding, design och videoproduktion, mediahantering, influencer marketing och PR-uppsökande.

Deras tjänster är högt rankade, eftersom de framgångsrikt har hjälpt över 40 crowdfunding-kampanjer med att samla in mer än 10 miljoner dollar på tre år genom att implementera en datadriven strategi för varje kampanj.crowdcreate

Källa: crowdcreate.us

9. TSM Global

TSM Global har lyckats samla in nästan $ 300 miljoner USD för sina kunder och nu tillgodoser de investerare som letar efter hög avkastning men också säkerhet. TSM fokuserar inte bara på ICO: er utan också på STO: er (säkerhetstokenerbjudanden) och DSO: er (rabatterade tjänsteerbjudanden).

Detta London-registrerade företag erbjuder konsultation, utveckling av termblad, skapande av innehåll, community management, reklamhantering, viral marknadsföring, sociala medier och chattstöd, PR-krypto och konventionell, remissmarknadsföring bland andra tjänster. TSM Global är verkligen global och kan stödja kunder som talar engelska, japanska, kinesiska, koran, ryska, tyska och andra språk.

10. Sökande

Tillämpad har en massa reklamstrategier som har visat att de är effektiva i ICO-marknadsföringskampanjer. Denna blockchain-utvecklingsbyrå hjälper projekt från kryptoindustrin genom att granska deras affärsmodeller och justera dem inom det ständigt föränderliga blockchain-ekosystemet.

Applicature sysselsätter experter som tillhandahåller teknisk rådgivning och konsulttjänster avseende massförsäljning. De erbjuder sina kunder ett brett urval av anpassade blockeringsutvecklingstjänster förutom community management och social media marketing, som inkluderar massmedia, videoskapande och marknadsföring, möten, webbseminarier, trafikgenerering etc.

applikation

Källa: applicature.com

11. Sparkchain

Sparkchain är en byrå som hjälper nystartade företag och teknikföretag att bygga sitt varumärke genom PR och integrerade marknadsföringsprogram. Byrån har en bred uppsättning tjänster som inkluderar innehåll och social utveckling, programmatisk distribution och andra metoder för betalmedia, samt datadrivna insikter som används i strategisk planering. Plattformen har hjälpt både nya projekt och etablerade företag genom att använda omfattande strategisk kommunikation och marknadsföringstjänster.

Plattformen har framgångsrikt hanterat företag i sin pre- och post-ICO-fas, vilket har hjälpt dem att växa och uppnå marknadsigenkänning för sitt varumärke. På grund av sina resultat har de blivit den partner som valts för många projekt och företag i sina marknadsföringskampanjer.

Dom

Med detta avslutar vi vår lista över de bästa marknadsföringsbyråerna som fokuserar på kryptoföretag och startups. Om du är ett företag som förbereder sig för att starta sin ICO, eller om du vill få mer exponering för ditt kryptoprojekt eller token, kommer det att vara till stor hjälp för dig att välja tjänster från en av dessa byråer.Source link