Flare-nätverket meddelade att de kommer att integrera smarta Litecoin-kontrakt genom sin plattform. Detta förväntas möjliggöra LTC-kryptovalutan med tillförlitlighet på Flare med hjälp av smarta kontrakt i Ethereum-stil. Litecoins smarta kontrakt ger Litecoin interoperabilitet och komposibilitet.

Litecoin smarta avtal genom Flare-nätverket

Flare-nätverket meddelat för några timmar sedan att de kommer att integrera Litecoin inför lanseringen av Flare-nätverket under andra kvartalet i år. Utöver det informerade Flare-stiftelsen att de kommer att minska sin tokenallokering med 5 miljarder för att distribuera FLR till LTC-deltagare.

Även om Flare Networks inte släppte ytterligare information om medlen som distribuerades till LTC-användare, kunde vi förvänta oss en liknande sak som Flare Networks gjorde med XRP-innehavare i december 2020. Förra året togs en ögonblicksbild av XRP-innehavare som kopplade sina plånböcker. till Flare-nätverket.

Användare som hade XRP i vissa börser och plånböcker valdes för att ta emot Spark (FLR) tokens. Även om dessa mynt ännu inte släpptes på marknaden kommer de att delas med XRP-innehavare som deltog i Snapshot. Flare Network arbetar också för att lägga till smarta kontrakt till XRP Ledger. På detta sätt kommer XRP-användare att ha möjlighet att interagera med ett brett utbud av lösningar relaterade till den decentraliserade finansmarknaden (DeFi).

Litecoin (LTC) är en av de största kryptovalutorna på marknaden. Samtidigt har det fungerat sedan 2011 och lockat ett stort antal användare sedan dess. Numera har Litecoin en marknadsvärdering på 11 miljarder dollar och ett pris per mynt på nästan 170 dollar.

Litecoin Foundation anser att de är mycket glada över att se de möjligheter som Flare erbjuder. Det är värt att påpeka att det inte är första gången som smarta kontrakt kommer till Litecoin. Tidigare erbjöd Abra-handelsplattformen begränsade lösningar till Litecoin-användare som ville hantera smarta kontrakt.

I framtiden kan nya funktioner läggas till Litecoin via Flare Networks. Detta kan vara ett bra sätt för Litecoin-communityn att hitta nya och spännande lösningar för den virtuella LTC-valutan.

Litecoin utvecklare arbetar nu med sekretesslösningar för att hjälpa LTC-communityn att ha mer integritet när de hanterar digitala valutor. Genom att använda MimbleWimbles integritetslösning kommer Litecoin att ha möjlighet att ge användarna svaghet och integritet. Detta skulle göra LTC till den största kryptovalutan med sekretessfunktioner.

Source link