Litecoin (LTC) har passerat $265 efter Bitcoin (BTC) steg till över $68 000 för första gången i historien. Hela kryptomarknaden blir hausse och Litecoin blir en tydlig ledare vid sidan av andra virtuella valutor. Litecoin kan fortsätta växa under de kommande dagarna och nå topp 10 kryptovalutamarknaden igen, efter flera månader nära topp 20.

Litecoin överstiger $265

Litecoin har blivit en tydlig ledare på marknaden dagen då Bitcoin översteg 68 000 dollar för första gången i historien. Eftersom kryptovalutamarknaden fortsätter att expandera visar Litecoin att den är redo att leda denna tjurmarknad under de kommande dagarna och veckorna.

Enligt CoinGecko, Litecoin har expanderat 35% under de senaste 7 dagarna och 17,6% under de senaste 24 timmarna. Detta är den tredje största prisökningen bland de 100 bästa mynten på kryptomarknaden. Dessutom är det också den 8:e största prisökningen bland de 100 bästa förra veckan.

Detta visar att Litecoin, som har degraderats i flera månader, fortsätter att leva. Det finns faktiskt olika projekt som kan hjälpa LTC att bli ett av de största och mest användbara mynten under de kommande åren. Mer specifikt kan integritetsfunktioner hjälpa LTC att bli det största sekretessmyntet på kryptovalutamarknaden.

Det är värt att ta hänsyn till att andra legacy-mynt som Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), ZCash (ZEC) och NEO (NEO) också har vuxit under de senaste dagarna. Det verkar som att dessa virtuella valutor som har varit underpresterande de senaste åren kan börja röra sig högre under de kommande dagarna.

En av de mest erkända investerarna på kryptovalutamarknaden, CryptoBirb, har varit mycket hausse om Litecoin. Faktum är att han delade olika diagram där han visar att detta gamla mynt är tekniskt redo att flytta högre under de kommande dagarna och veckorna.

Dessutom har det varit flera investerare som ansett att Litecoin var ett dött projekt och att det inte skulle pumpa som det gjorde under de senaste dagarna. Flera analytiker anser att det kan vara möjligt för Litecoin att nå $1 000 under denna bullrun, men detta återstår att se.

Vid tidpunkten för att skriva denna artikel rapporterar CoinGecko att Litecoin har ett pris på $265 per mynt och en marknadsvärdering på $18,3 miljarder. Om Litecoin når 1 000 dollar per mynt skulle det bli den 7:e största virtuella valutan med en marknadsvärdering på 69 miljarder dollar.

Source link