Med Lition som en aktiv rådgivare har den tyska regeringen nyligen godkänt nya blockchainregler.

Tyskland har legaliserat elektroniska värdepapper som är baserade på blockchain. Den tyska regeringen var rekommenderas av Lition i utformningen av bestämmelserna.

Enligt lagstiftningen kan blockchain-teknik användas för att lagligen registrera alla elektroniska värdepapper. Detta är istället för att förlita sig på pappersbaserade certifieringar. Med detta på plats kan också den administrativa arbetsbelastningen på säkerhetsutgivare och innehavare minskas.

Tyska regeringen planerar Blockchain-strategi

Enligt det tyska finansministeriet är denna nya lagstiftning ett resultat av landets blockchain-strategi. Sedan mars 2019 har det tyska finansministeriet varit det vill godkänna legalisering av blockchainbaserade värdepapper som en form av digitala finansiella instrument.

Under arbetet med lagstiftningen begärde den federala regeringen för Tyskland Litions tjänster som konsult. Under lagstiftningsprocessen spelade Lition rollen som rådgivare till senator Thomas Heilmann. Han är medlem av Tysklands regerande politiska parti – Kristdemokratiska unionen (CDU).

Dr. Richard Lohwasser, en rådgivare för Lition Blockchain, säger att frånvaron av djupreglering kan leda till problem när man hanterar säkerhetstecken i Europa. För att lösa de flesta problemen har den nya lagstiftningen godkänts så att en juridisk synvinkel inte är likvärdig med att inneha en symbol.

Den nya lagen gör det också tydligt att utdelningar inte är lagliga. Försäljningen av en token betyder inte heller att köparen har lagliga rättigheter att få utdelning. Eftersom den tyska regeringen har tillhandahållit en rättslig ram för blockchain kommer fler möjligheter att finnas för blockchain-företag i Tyskland.

Antagande av Blockchain Technology on the Rise

Bortsett från Tyskland, andra stater arbetar också för antagande och legalisering av blockchain-teknik. En intressant del är att de flesta av dessa stater har erkänt blockchain-företagens expertis när det gäller att genomföra sin lagstiftning. Mycket nyligen har Vietnams utbildningsministerium (MOET) samarbetade med TomoChain på ett blockchain-projekt.

Målet med projektet är att göra det möjligt för TomoChain att utveckla ett blockkedjebaserat arkivsystem för erkända certifikat och examensbevis. Målet med programmet är att förhindra akademiska bedrägerier genom användning av transparens och effektivitet som erbjuds av blockchain-teknik. Några veckor efter tillkännagivandet av detta projekt förklarade den vietnamesiska premiärministern Nguyen Xuan Phuc att blockchain-tekniken nu kommer att prioriteras som en viktig teknikinnovation i Vietnam.

Eftersom de tyska och vietnamesiska regeringarna använder blockchain-teknik i sina finans- och utbildningssektorer, Lition och TomoChain tror också att avancerad blockchain-teknik kommer att dyka upp för att tjäna stora institutioner, såsom regeringar och banker.

Innan nu, Lition samarbetar med Sparwelt och RTL genomför ett blockchain-driven grönt energiprojekt i Tyskland.

Litionspris

Från tidpunkten för publicering, Lition (LIT) pris var $ 0,04149037 med en handelsvolym 24 timmar på 295 814 $. LIT-priset sjönk med 4,8% under det senaste dygnet. LIT har en tillgång på 59 miljoner mynt och en maximal tillgång på 120 miljoner. Uniswap (v2) är den nuvarande mest aktiva LIT-marknaden.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link