Likviditetsleverantörer på Lition (LIT) kommer att få en månatlig belöning på 100 000 LIT på grund av lanseringen av plattformens likviditetsbelöningsprogram. Den Ethereum-baserade Layer 2-blockkedjeplattformen avslöjade dessutom att likviditetsprogrammet är live på Tomochains nyligen lanserade flerkedjiga AMM-plattform LuaSwap.

Intressant är att detta är det allra första belöningsprogrammet för likviditetsbrytning för Lition (LIT), och det äger rum mellan 27 januari 2021 och 27 februari 2021.

Detaljer om programmet

Enligt en tjänsteman blogginläggkommer likviditetsbelöningsprogrammet att involvera LIT / USDT (TRC21) LP-skivor på Tomochains LuaSwap. Deltagarna får uppskattningsvis 100 000 LIT TRC21-tokens för månaden. Programmet för likviditetsbelöning är ett försök att uppmuntra likviditetsleverantörer på plattformen. Detta kommer i sin tur att öka deras aktivitet. Därefter ökar Litions likviditet i LIT / USDT (TRC21). Ökad likviditet för LIT / USDT kommer också att ge Litions LIT-token långvarigt värdebehållning samt allmän stabilitet och effektivitet för token.

Med LuaSwapkommer intresserade att kunna ansluta sig till eller lämna en likviditetspool utan någon meningsfull prisförändring. De kommer också fortfarande att tjäna belöningar för att förse LuaSwaps likviditetspooler med likviditet.

Bortsett från de 0,35% handelsavgifter som avsatts för LP-skivor via LuaSwap, kommer vitlistade LP-skivor också tilldelas en andel av 100 000 LIT / TRC21-token. Token delas utifrån aktivitet och bidrag till poolen av enskilda LP-skivor.

Steg-för-steg-guide om hur man deltar i programmet för likviditetsbelöning på Luaswap
  • Först måste användarna konvertera sina ERC20-tokens till TRC21-tokens på TomoChain. Detta kommer att göras med TomoBridge. Ta reda på mer om hur du konverterar ERC20-tokens till TRC21-tokens via TomoBridge här.
  • Nästa är att förse minst 5000 LIT TRC21-likviditet i LIT / USDT TRC21-poolen.
  • Börja sedan satsa från 27 januari 2021 (10:00 UTC) till 27 februari 2021 (10:00 UTC).
  • Det är viktigt för användarna att vitlista deras plånböcker. Underlåtenhet att göra detta kommer att förlora sin tilldelning av 100 000 LIT-belöningen.

Belöningar delas ut till alla adresser som är godkända på listan som uppfyller behörighetskraven inom sju arbetsdagar efter att belöningsperioden slutar. Layer 2 blockchain-plattformen förbehåller sig dessutom ensam rätten att ändra eller helt avbryta programmet och dess regler.

Ta reda på mer om att bli en LP här.

Lition (LIT) Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var LIT handel till $ 0,084347, med ett börsvärde på $ 7,408,612 och en handelsvolym 24 timmar om 513,712 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchainutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link