Loopring, ett decentraliserat och skalbart utbytesprotokoll byggt på Ethereum Network, har släppt detaljer om sitt nya avgiftsschema.

Schemat kommer också att påverka alla tillverkarorder som går tillbaka till 29 april 2020 på Loopring. Dessa backdaterade beställningar återbetalas 8% av alla deras handelsavgifter. Före detta tillkännagivande debiterade plattformen 0% som tillverkaravgift. Alternativt kommer Loopring nu att ta ut mellan 0,06% och 0,2% som en avgiftsavgift jämfört med dess tidigare maximigräns på 0,1%. Intressant nog kommer Loopring nu att stödja post-only order.

För de oinformerade är tillverkare de som gör begränsade beställningar i orderboken. Takers tar å andra sidan bort order från orderboken.

Från och med nukommer alla tillverkarorder att ersättas med 8% av handelsavgiften från mottagarna på plattformen. Detta nya avgiftsschema gäller för alla tillverkarorder på plattformen. Tidigare behöver tillverkare på plattformen inte betala någon avgift. Nu får de en betalning när en tagare fyller sin beställning, även vid transaktioner som går tillbaka till den 29 april.

Belöningen beräknas dagligen klockan 11:00 (UTC). Rabattbelopp som är större än totalt $ 5 kommer att betalas ut varje månad. Belopp som är mindre än $ 5 kommer att rulla över till nästa månad.

Varför behovet av ett nytt avgiftsschema?

Det är en enorm uppgift att säkerställa likviditet i valutor. Med den stora tillströmningen av kunder till DeFi protokoll, hålla koll på användare och likviditet kan visa sig vara ganska svårt.

Att säkerställa att din plattform får rätt besökarmängd är ganska viktigt för dess framgång. Ett sätt att driva trafik, besökare och affärer är att ge användarna incitament. För att göra detta kan börsen ge ut en procentandel av sin handelsavgift till användarna. Detta är vad Loopring syftar till att uppnå med sitt nyligen omarbetade avgiftsschema. Takers på plattformen måste nu betala i genomsnitt 0,2% som avgifter. Detta är fortfarande en av de lägsta avgifterna som finns tillgängliga i hela DeFi-sfären. Tillverkare, istället för att betala handelsavgifter, kommer att få cirka 8% av den totala avgiftsavgiften.

Andra viktiga uppdateringar

Förutom de planerade nya avgifterna har Loopring också släppt information om flera andra uppdateringar på sitt protokoll. Börsen introducerade nyligen likviditetsbrytning, liksom flera handelspar. Handelsparen inkluderar LRC / USDT, USDT / DAI, renBTC / USDT och BZRX / ETH. För att ytterligare förbättra likviditeten designade och lanserade Loopring två handelsbots, vilket gjorde det möjligt för tillverkare på plattformen att distribuera sina tillgångar.

Mer avancerade handelsalternativ förväntas bli live inom en snar framtid. Under de senaste åren har plattformen finjusterat sin tekniska kapacitet för zkRollup. Protokollet syftar till att driva högpresterande, låg latens, inga gasavgifter och dessutom överträffa sina CEX-motsvarigheter.

Intressant nog har Loopring varit det hänvisas till en av de möjliga lösningarna på Ethereums upprörande höga avgifter. Detta beror främst på dess zkRollup-funktion. Flera Viktig uppdateringar ägde också nyligen rum på plattformen, inklusive lanseringen av version 3.6 i augusti.

LRC-pris

I skrivande stund var Loopring (LRC) handel till $ 0,176121, med ett börsvärde på $ 209,210,648 och en 24-timmars handelsvolym på $ 35,921,264.

Ta reda på mer om Loopring (LRC) på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link