Litecoin är en peer-to-peer-internetvaluta som möjliggör omedelbara, nästan nollkostnadsbetalningar till alla i världen.

Litecoin är ett globalt betalningsnätverk med öppen källkod som är helt decentraliserat utan några centrala myndigheter. Matematik säkrar nätverket och ger individer möjlighet att kontrollera sin egen ekonomi. Litecoin har snabbare transaktionsbekräftelsestider och förbättrad lagringseffektivitet än den ledande mattebaserade valutan. Med stort branschstöd, handelsvolym och likviditet är Litecoin ett beprövat handelsmedium som kompletterar Bitcoin. Hur kommer detta att påverka LTC-priset?

gemenskap

Litecoin har en av de mest aktiva grupperna i kryptoekosystemet med hundratusentals följare över olika sociala medieplattformar.

Open Source-programvara

Litecoin är ett program med öppen källkod som släpptes under MIT / X11-licensen. Detta ger dig möjlighet att köra, modifiera, kopiera och distribuera programvaran. Du kan också distribuera modifierade kopior av programvaran. Programvaran släpps i en transparent process som möjliggör oberoende verifiering av binära filer och deras motsvarande källkod.

Blockchain

Litecoin blockchain kan hantera högre transaktionsvolym än dess motsvarighet – Bitcoin. På grund av mer frekvent blockgenerering stöder nätverket fler transaktioner utan att behöva ändra programvaran i framtiden.
Som ett resultat får handlarna snabbare bekräftelsestider, samtidigt som de fortfarande kan vänta på fler bekräftelser när de säljer större biljettartiklar.

Plånbokskryptering

Med plånbokskryptering kan du säkra din plånbok så att du kan se transaktioner och ditt kontosaldo, men måste ange ditt lösenord innan du använder litecoins.
Detta ger skydd mot plånbok-stjälande virus och trojaner samt en sanity check innan du skickar betalningar.

Gruvbelöningar

Gruvarbetare belönas för närvarande med 12,5 nya litecoins per block. Detta belopp halveras ungefär vart fjärde år (vart 840 000 block).
Litecoin-nätverket är därför planerat att producera 84 miljoner litecoins, vilket är fyra gånger så många valutaenheter som Bitcoin.
Låt oss granska LTC-pris.

LTC / USD – Prediction

LTC

LTC handlar för närvarande nära motståndszonen till $ 244. Om LTC kan göra anspråk på denna motståndszon kan vi börja se ett steg mot $ 263, $ 290, $ 369, $ 496 och $ 623. Om $ 244 avvisas kan vi se ett drag tillbaka mot $ 211, $ 190 och $ 162. Det kan vara bra områden att länge om motståndet avvisas. Så du kan placera dina långa beställningar antingen över $ 244 när motståndet vänds till support eller i de lägre supportområdena $ 211 till $ 162.

LTC handlas för närvarande till 229 $ med ett börsvärde på 15320316448 $. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 6107,288,687.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link