Singapore, Singapore, 6 december 2021,

Spela för att tjäna blockchain-spel SYN STAD kommer att lansera sin Binance-maffia-metavers via Binance Initial Game Offering (IGO) den 9 december kl. 16.00 UTC. Som en del av denna lansering kommer SYN CITY-teamet att erbjuda en lista över NFT:er i begränsad upplaga och andra tillgångar i spelet som är speciellt designade exklusivt för Binance.

Konceptet med Initial Game Offerings (IGO) har vunnit betydande dragkraft de senaste månaderna. Alla IGO:er är exklusiva för Binance, där blockkedjespel i toppskiktet släpper sina NFT-samlingar på Binance NFT-plattformen. Dessa samlingar kan listas via auktioner, försäljning till fast pris, mysterieboxar och mer. Binance tillåter spelutvecklare att installera flera omgångar av IGOs ​​för sina kommande spel. Detta hjälper kreatörer att erbjuda obegränsade tillgångar i varje omgång via flexibla prisstrukturer.

IGO:er är begränsade till spel så allt släppt innehåll på Binance NFT-plattformen får endast inkludera tillgångar i spelet. Dessa kan inkludera tillgångar som erfarenhetspoäng, åtkomstkort, legendariska vapen, skinn och exklusiva föremål i spelet för Binance-communityt.

SYN CITY, ett gratis-att-spela-spel grundat av Trons tidigare affärschef Roy Liu, är det första i sitt slag syndikat- och blockkedjespel med maffia-tema. Den föreslagna “maffiametaversen” kommer att introducera ett unikt styrningssystem som kallas Mafia-as-a-DAO (MaaD). MaaD uppmuntrar varje spelare och låter dem gå med eller skapa sina egna syndikat. SYN CITYs utvecklare är spelveteraner från Disney, Ubisoft, Roblox, EA och Gameloft.

SYN CITY är historiskt och unikt med sitt tillvägagångssätt som ett helt gratis att spela och spela för att tjäna spel. Således har SYN CITY fått stöd av flera framstående investerare och VC-företag. Dagar innan SYN CITYs tillkomstlansering ledde Twitchs medgrundare Justin Kan och Robin Chans Goat Capital en finansieringsrunda på 8 miljoner dollar, med ytterligare ekonomiskt stöd från Spartan Group, Hack VC, A&T Capital, Animoca Brands och mer.

Om SYN CITY

SYN STAD är det första i sitt slag “mafia metaverse”-spel byggt för blockkedjan. SYN CITY, som är byggt av ett team av erfarna spelutvecklare, tar med maffia- och syndikatliknande spel på kedjan samtidigt som det introducerar en unik funktion för spelstyrning som kallas Mafia-as-a-DAO (MaaD). Plattformens infödda token, SYN, ger spelare tillgång till flera intjäningsmöjligheter som evenemang och styrningsbelöningar. Spelare kan delta i dagliga evenemang, inklusive PvP-, PvE- och Syndicate-baserade tävlingar som turneringar över kedjan.

KontakterSource link