Singapore, Singapore, 13 december 2021,

OKEx Blockdream Ventures— venture arm av en topp kryptovalutabörs och blockkedjeekosystem OKEx — tillkännagav idag sin allians med play-to-earn blockchain-spelet SYN CITY som kommer att lansera sin maffiametavers inom några dagar. Att vara en partner till OKEx Blockdream Ventures innebär att SYN CITY kommer att få utvecklingsåtkomst från en toppkrypteringsfond under världens ledande kryptobörs såsom driftsrådgivning, ett globalt kundsupportsystem och andra resurser.

SYN STAD, ett gratisspel som grundats av Trons tidigare affärschef Roy Liu, är det första i sitt slag syndikat- och blockkedjespel med maffia-tema. Den föreslagna “maffiametaversen” kommer att introducera ett unikt styrningssystem som kallas Mafia-as-a-DAO (MaaD). MaaD uppmuntrar varje spelare och låter dem gå med eller skapa sina egna syndikat. SYN CITYs utvecklare är spelveteraner från Disney, Ubisoft, Roblox, EA och Gameloft.

OKEx Blockdream Ventures är en investeringsinstitution under den världsomspännande bästa handelsplattformen OKEx.com. De fokuserar på att utforska de bästa blockkedjeprojekten globalt, stödja den mest banbrytande blockkedjeteknologiinnovationen, främja en sund utveckling av den globala blockkedjeindustrin och fokusera på långsiktiga strukturella värdeinvesteringar. Startkapitalet för OKEx Blockdream Ventures är 100 miljoner USD. De är engagerade i att hjälpa de idealiska entreprenörerna som bidrar till utvecklingen av blockkedjeindustrin att bygga fantastiska företag och ta med globala resurser och historisk erfarenhet till blockkedjeprojekt.

“Vårt exponentiellt växande samhälle har nu tydlig och viktig medvetenhet om de fulla dimensionerna av OKEx Blockdream Ventures sammanlänkning med resten av blockkedjeekosystemet”, säger SYN CITYs medgrundare Roy Liu. “Det här är en spännande allians eftersom en världsledande börs tokenfond nu ger verklig fungibilitet till en av de få vintergröna genrerna bland alla underhållningsprodukter över hela världen.”

SYN CITY är historiskt och unikt med sitt tillvägagångssätt som ett helt gratis att spela och spela för att tjäna spel. Således har SYN CITY fått stöd av flera framstående investerare och VC-företag. Dagar innan SYN CITYs tillkomstlansering ledde Twitchs medgrundare Justin Kan och Robin Chans Goat Capital en finansieringsrunda på 8 miljoner dollar, med ytterligare ekonomiskt stöd från Spartan Group, Hack VC, A&T Capital, Animoca Brands och mer.

Om SYN CITY

SYN STAD är det första i sitt slag “mafia metaverse”-spel byggt för blockkedjan. SYN CITY, som är byggt av ett team av erfarna spelutvecklare, tar med maffia- och syndikatliknande spel på kedjan samtidigt som det introducerar en unik funktion för spelstyrning som kallas Mafia-as-a-DAO (MaaD). Plattformens infödda token, SYN, ger spelare tillgång till flera intjäningsmöjligheter som evenemang och styrningsbelöningar. Spelare kan delta i dagliga evenemang, inklusive PvP-, PvE- och syndikatbaserade tävlingar som turneringar med flera kedjor.

KontakterSource link