Tortola, BVI, 16 december 2021,

MahaDAO-grundarna, Steven Enamakel och Pranay Sanghavi har nyligen köpt tillbaka en stor del av $MAHA från olika privata försäljningsinvesterare i en bulk OTC-transaktion. Affären leddes av Simon Dedic från Moonrock Capital, vilket gjorde att grundarna kunde ha ett mer egenintresse i projektet.

Affären markerar en ny början för MahaDAO när projektet börjar ta nya höjder med lanseringen av dess värdemynt ARTH, en stabil kryptovaluta som slår inflationen i höginflationsländer som Venezuela, Argentina, Turkiet genom sin mobilapp med öppen källkod.

Sedan lanseringen av MAHA-tokenet i december 2020 har MahaDAO sett en hög inflation på 2% av MAHA-utbudet per månad. Denna inflationstakt minskar dock till 0,6 % per månad från december 2021, eftersom privata försäljningsinvesterare slutar ta emot tokenupplåsningar, vilket gör MAHA-tokenen mer knapp.

På grund av den stora volymen av denna handel som står för ungefär 3 % av MAHA:s cirkulerande utbud, kommer MahaDAO-teamet att kunna skydda ledningen av DAO från alla illvilliga valar.

“Vi är otroligt tacksamma mot Simon Dedic och Moonrock-teamet för att de tillåter oss att bli mer förtrogna med det vi bygger. Som grundare har vi en långsiktig syn på projektet och den här affären säkerställer att vi kan skydda MahaDAOs styrning på lång sikt. Vi är tacksamma att VCs som Simon också delar en långsiktig vision för MahaDAO” – Steven Enamakel, MahaDAO

“Vi har arbetat med MahaDAO-teamet i mer än ett år nu och tror fullt ut på deras förmåga att genomföra sin vision. Eftersom det är avgörande för att deras DAO ska bli så decentraliserad som möjligt, beslutade vi att sälja en majoritet av våra MAHA-innehav tillbaka till teamet, för att vara mer förtrogna med deras framgång, samtidigt som vi fortfarande har en betydande exponering kvar. Vi kommer att fortsätta att stödja projektet för att bli ett av de ledande DeFi-projekten i detta område.” – Simon Dedic, Moonrock Capital

Om MahaDAO

MahaDAO är DeFi-projektet bakom algoritmiska värdemynt ARTH. Valutmyntet ger innehavarnas ekonomiska frihet utan volatilitet, eftersom det är värdestabilt och kontrolleras av dess gemenskap via en separat styrningstoken, med innehavare som kan rösta på sparräntor, stabilitetsavgifter, riktning, strategi och framtida utveckling för ARTH-tokenet .

KontakterSource link