Maker Foundation har tillkännagett de nya medlemmarna i styrelsen den 27 april 2020.

I listan över utnämnda ingår två utestående medlemmar av Maker Foundation-teamet, medgrundare och VD för stiftelsen, Rune Christensen och COO Steven Becker.

Maker Foundations styrelse inkluderar

Enligt a blogginlägg, den första styrelseledamoten är styrelsens ordförande Tonya M. Evans. Hon är docent för akademiska frågor och professor i juridik vid University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law. För närvarande övervakar hon aktivt skolans Blockchain, Cryptocurrency och Law online professionella certifikatprogram. Hon brinner också för utrymmet för digitala tillgångar och ser ut för att förbättra den globala ekonomiska integrationen med det. Detta beundransvärda attribut gör henne i nivå med Maker Foundation-visionen.

När han talade om nyheterna påpekade Evans att hon är mycket glad över att bli ansett värdig att leda stiftelsen. Och att hon ser fram emot att arbeta tillsammans med andra medlemmar. Särskilt eftersom detta är en ganska viktig period för hela Maker-ekosystemet. En period “för att uppfylla styrelsens primära mål för samhällsutveckling och decentralisering och för att säkerställa den ursprungliga visionen om global ekonomisk integration”.

Nästa i laget är oberoende styrelseledamot Shefali Roy, COO och Chief Compliance Officer för TrueLayer. Shefali är ganska erfaren inom ramen för efterlevnad och andra reglerande frågor inom finanssektorn. Innan hon anställde på TrueLayer fungerade hon som Apples regionala compliance compliance officer i Europa, Mellanöstern, Indien och Afrika. Hon har också arbetat med Stripe som MLRO och Chief Compliance Officer för Europa. Hennes rikedom av erfarenhet kommer att vara praktiskt för Maker Foundation. Det kommer att hjälpa dig att leda dem genom blockchain och krypto som alltid utvecklas reglerande terräng.

Diverse Leadership on Maker Foundation

Roy avslöjade att hon är mycket nöjd med att vara i Makers styrelse. Att lägga till att världen vi lever i är en ständigt föränderlig värld att skapa gemenskap och ekonomisk hållbarhet. Och detta är stiftelsen speciellt placerad för att involvera alla sina intressenter i decentraliseringen av sitt globala finansiella transaktionssystem. Roy tillade vidare att ”Jag kunde inte vara mer stolt över att ha en plats vid bordet och hjälpa organisationen att göra det”.

Införandet av två experter och högt respekterade oberoende styrelseledamöter kommer att säkerställa att stiftelsen har allt den behöver för sin nästa fas. Evans och Roy som styrelseledamöter är en pekare till Makers engagemang för att utöka sin skicklighet och mångfald. Betydelsen av mångfaldigt ledarskap kan inte betonas särskilt i den decentraliserade finansiella sektorn.

Styrelsens räckvidd

Enligt en rapport publicerat förra året kommer styrelsen att ansvara för utarbetandet av strategisk och ekonomisk inriktning för stiftelsen. Styrelseledamöterna kommer att utvärdera Makers framsteg från tid till annan och föreslår justeringar vid behov.

Styrelsen kan också anlita tjänster från externa rådgivare och visionärer, särskilt de med erfarenhet av att driva open source och projekt för finansiell integration. Det är viktigt att notera att ingen styrelseledamot har någon speciell eller personlig ”övervakning av MakerDAO, Maker-protokollet eller Maker Community”.

Enkelt uttryckt kommer styrelsen att fokusera på att säkerställa en hållbar och reglerad tillväxt av MakerDAO. Medan ledarskap kommer att övervaka det dagliga interna beslutsfattandet. Vid sidan av Makers Foundation Human Resources Dept är den nyligen inrättade styrelsen på jakt efter ”en tredje oberoende direktör”.

Altcoin Buzz nyligen rapporterad MakerDao gör flera parameterjusteringar efter den ökända Black Thursday-händelsen. Det kanske också står inför en grupptalan kostym över händelsen Black Thursday.Source link