MANTRA DAO utökar sin ETH / OM-likviditetspool till AMM DEX PlasmaSwap. Det här är goda nyheter för MANTRA DAO, som i allmänhet är känt som en förstklassig samhällsstyrd insats- och utlåningsplattform.

Enligt tjänstemannen blogginlägg, MANTRA DAO ETH / OM-likviditetspoolen gick officiellt live på PlasmaSwap den 8 mars 2021, exakt klockan 15:00 (UTC). Enligt DeFi-plattformen har den letat efter sätt att förbättra sina tjänster. Ett viktigt sätt att göra detta är att engagera sig i meningsfulla partnerskap med olika blockchain-plattformar.

MANTRA DAO avslöjade dessutom att PlasmaSwap toppade listan av alla decentraliserade tekniska plattformar den hade tillgång till. Detta beror speciellt på dess tillförlitliga och effektiva kedjekedjor. Detta, tillsammans med många fler skäl, låg bakom MANTRA DAOs beslut att lansera sin ETH / OM-likviditetspool.

ETH / OM Likviditetspoolinformation

Som tidigare nämnts gick likviditetspoolen i drift den 8 mars 2021 med bytesparet ETH / OM. I linje med detta bidrog den communitystyrda DeFi-plattformen med 25 000 dollar i token till likviditetspoolen för att hjälpa till att “starta” handel på PlasmaSwap.

PlasmaSwap är välkänt i DeFi-rymden och är en ETH-baserad AMM- och tvärkedjig DEX-plattform som bygger på Plasma. Ekonomi, som kan skryta med att vara kompatibel med alla former av Web 3-plånböcker. Plasma.Finance är också känt som helt decentraliserat utan backend alls. Dessutom har alla plattformens kontrakt granskats av Certik.

Införandet av ETH / OM-likviditetspoolen gör det möjligt för användare att få OM-token-belöningar. För närvarande är huvudfokus på att förbättra handelsvolymen samt mängden tillgänglig likviditet på plattformen.

Om MANTRA DAO och Plasma.Finance

MANTRA DAO är ett samhällsstyrt DeFi plattform med stort fokus på staking, styrning och utlåning. Intressant är att plattformen är byggd på Parity blockchain-nätverket och syftar till att ge massorna total kontroll över sina medel. MANTRA DAO är en stark anhängare av att bygga ett decentraliserat, öppet och pålitligt webb 3.0-ekosystem.

Plasma.Finance är populärt känt som DeFi för massorna, och det är också känt för sitt fokus på att säkerställa en verkligt ekonomisk inkluderande värld. Plattformen är för närvarande i drift i över 160 länder globalt och erbjuder betalnings- och remittjänster. I synnerhet, PlasmaSwap är en av Plasma.Finances nyaste innovationer som syftar till att helt störa det decentraliserade finansutrymmet (DeFi).

PPAY-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var PPAY handel till 0,238656 $, med ett börsvärde på 31,082,837 $ och en handelsvolym 24 timmar på 4,001,999 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link