Fuse meddelade att MANTRA DAO har utökat sitt samarbete med Fuse genom att lansera likviditets- och belöningspooler på FuseSwap.

Som en Polkadot-baserad plattform med flera kedjor och flera tillgångar utför MANTRA DAO finansiella tjänster som går igenom flera ekosystem och blockkedjor.

MANTRA DAO har varit partner med Säkringsnätverk MANTRA DAO är en av de första validerarna i Fuse Network. Detta nya projekt är en förlängning av deras redan existerande partnerskap och anpassade mål.

Fuse Networks partnerskap med MANTRA DAO

Båda plattformarna har liknande mål i DeFi-rymden. Som ett DeFi-protokoll som styrs av samhället, MANTRA DAO hjälper användare att få tillgång till decentraliserad insats, upplåning, utlåning och andra finansrelaterade tjänster. Eftersom det är en decentraliserad autonom organisation (DAO) styr innehavare av dess inhemska OM-token protokollets aktiviteter.

När det gäller Fuse vill den göra DeFi och dess fördelar tillgängliga för alla. FuseSwap är Fuse Networks tillägg till DeFi-rymden. Som en decentraliserad börs (DEX) fokuserar FuseSwap på att öka sin tillgängliga likviditet och handelsvolym. Tidigare har MANTRA DAO kört en valideringsnod på Fuse. Nu kommer MANTRA DAO att lansera en likviditetspool på FuseSwap.

Lanserar likviditetspool på FuseSwap

MANTRA DAO är lanserar en OM / USDC-pool på FuseSwap. Denna pool kommer att ge OM-belöningar och initial likviditet.

Eftersom MANTRA DAO lanserar en OM / USDC-handelspool på FuseSwap kommer den också att bidra med USD 25 000 USDC och OM-tokens till poolen. Bidraget kommer att användas för att starta handeln och tillhandahålla poolens initiala likviditet.

Belönar användare med FUSE-token

Fuse ansvarar för sin del för att driva ett likviditetsbelöningsprogram för poolen. Användare som tillhandahåller likviditet i poolen kommer att belönas som en del av programmet. Sådana användare kommer att ha sin andel av 35 000 FUSE-token som kommer att distribueras. Denna fördelning är baserad på det proportionella bidraget till poolen.

Programmet för likviditet och belöningar lanserades klockan 15.00 UTC den 6 mars och varar i en månad. Båda plattformarna planerar också att genomföra ett dubbelbelöningsprogram för likviditetsbrytning. I det kommande programmet kommer användare som tillhandahåller likviditet att få både FUSE- och OM-token som belöning.

Innan nu, Fuse Network samarbetade med Chainlink för att garantera säker, tillförlitlig och effektiv prägling och granskning av dess säkerställda stablecoin, FuseDollar (fUSD).

SÄKRING och OM-pris

Från tidpunkten för publicering, Fuse Network Token (FUSE) pris var $ 0,204205, med en handelsvolym 24 timmar om 53,974 $. FUSE-priset ökade också med 2,4% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång på 61,8 miljoner FUSE-mynt och en maximal tillgång på 306,49 miljoner. Uniswap (v2) är också den mest aktiva marknaden för FUSE.

När det gäller OM är det handel till $ 0,399935. Det har ett börsvärde på 109 456 761 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 29 049 999 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link