Från början till slut kan krypto vara komplicerat. Kedjeöverskridande tillgångar, insatsinnehav och särskilt volatiliteten är snabbt överväldigande för nya användare (och till och med rutinerade investerare). Market Ledger, tidigare känt som MoonX, nylanserades nyligen för att hjälpa till att lösa dessa problem och förenkla investeringar för användare. Projektet, som är några månader gammalt, har svängt bort från sitt mem-värdiga varumärke (termen “måne” i tokens blev kraftigt populär efter Safemoons meteoriska uppgång), och har antagit en mycket mer seriös moniker med ambitioner om bredare och mer mainstream adoption.

En token & plattform

Under Market Ledger-flaggan är detta kryptovalutaprojekt både en token och en plattform. Som en token är den tillgänglig på Binance Smart Chain (BSC) med köpinstruktioner tillgängliga här. Som en plattform är Market Ledger en allt-i-ett-lösning som konsoliderar tokennyheter, trendprojekt, portföljvikt och annan analytisk data för att göra det möjligt för användare att enkelt hantera sina innehav samtidigt som de hittar nya investeringsmöjligheter.

Webbplatsen sammanfattar detta värdeförslag som: “Förenklat överväga att bara behöva gå till en enda plats – Market Ledger, för att samla all information, medan du för närvarande behöver gå till Poocoin, PancakeSwap, Uniswap, YouTube, Telegram, CoinMarketCap, etc. .” Andra funktioner som de planerar att integrera är limit buys och stop loss trading som ofta är otillgängliga när man handlar med altcoins på decentraliserade börser. Med en fiat onramp inkommande kommer Market Ledger också att underlätta kreditkortsköp av kryptovalutor.

Skydda investerare och projektutvecklare

Utöver sin instrumentpanel för analys och portföljhantering, syftar Market Ledger också till att skydda både investerare och projektutvecklare. Deras kommande startplatta kommer att tillåta projekt att samla in pengar via Market Ledger men kommer också att kräva att utvecklare privat KYC. Detta minimerar risken för dåliga aktörer i Market Ledger-ekosystemet. Token- och stablecoin-insättningar kommer också att krävas för att säkerställa att utvecklare inte kan springa iväg med alla insamlade medel och likviditet. Detta syftar till att lindra investerarnas oro eftersom krypto ofta anses vara vilda västern, med så många honungskrukor och mattor.

Även om det finns strikta krav för utvecklare som lanserar via Market Ledger, erbjuder plattformen även tjänster som är avsedda att underlätta framgången för nya kryptovalutor. Market Ledgers depositionstjänst tillhandahåller “en förmedlingstjänst mellan klienten och skaparen. Om du till exempel ger en smart kontraktsskribent i uppdrag att skapa ett kontrakt åt dig, kommer vi att tillhandahålla en förmedlingstjänst för att skydda båda parter mot utebliven betalning och/eller utebliven leverans.”

En hausseartad utsikt

För transparens och förtroende även hos investerare är Market Ledger-ledargruppen doxxed. Medgrundarna Gemini & Zack tar med sig erfarenheter inom TV/filmindustrin, mjukvaruutveckling, företagsinkubation med mera. De har också samarbetat med andra projekt för att lansera en tidigare NFT-kollektion som ger passiva belöningar i form av Market Ledger-tokens, och de kommer att luta sig mer mot NFT:er genom att erbjuda en marknadsplats för icke-fungibla tokens. Andra strategiska partnerskap är under arbete och deras färdplan inkluderar YouTuber-uppsökande och mer riktade marknadsföringskampanjer. Som ett ganska nytt projekt var en av deras stora milstolpeprestationer notering på en centraliserad börs (LBank). Medan andra team kan kämpa för att komma till denna punkt, verkar Market Ledger bocka av objekt snabbt på sin färdplan, och vi ser fram emot att se hur projektet fortsätter att utvecklas.Source link