Mask Network, med stöd från Uniswap och CoinMarketCap (CMC), har avslöjat detaljer om en nyligen lanserad widget för Twitter.

Mask Network-widgeten är utformad för att underlätta inköp av ERC-tokens på Twitter sociala medieplattform. Twitter-användare kan nu enkelt få tillgång till marknadspriser och handla krypto utan att lämna plattformen för sociala medier.

Mask Network gjorde detta tillkännagivande i en serie tweets den 24 september 2020. Plattformen tillade vidare att det finns planer på att utöka denna tjänst. SOciala medieplattformar som Facebook är inte det enda målet, eftersom Mask Network hoppas kunna utöka dess widgetfunktion till DeFi-ekosystemet.

Hur det fungerar

Nu, istället för att flytta till CMC-plattformen för att utföra en handel, behöver intresserade användare bara sväva på widgeten på Twitter. Mask Network öppnar ett fönster som ger tokenpriser på Uniswap. Användare kan sedan handla alla ERC-tokens som är tillgängliga på Uniswap direkt på Twitter.

Sedan lanseringen 2019 har Mask Network uppnått flera prisvärda bedrifter. Först lanserade den en widget som hjälpte användare att kryptera inlägg på både Facebook och Twitter.

Med tiden lanserade den flera andra widgets. Ett enastående exempel är möjligheten att finansiera olika Ethereum-projekt via Gitcoin Grants-programmet. Användare kan direkt finansiera ett brett utbud av projekt via Maskbook, ett Chrome-tillägg för Twitter och Facebook.

Framtida uppdateringar

Bortsett från Twitter-widgeten ser Mask Network också ut till främja enkel migrering från Web 2 till Web 3-appar. Dessutom finns planer för att introducera andra funktioner som “Initial Twitter Offerings”, avkastningsaggregat, portföljanalys och en NFT-marknadsplats snart.

Den nyligen introducerade widgeten stöder också peer-to-peer-betalningar (P2P), tokenutgivning och decentraliserad lagring för Web 2-användare.

Plattformen har också blickar mot den snabbt växande e-handelssfären. Teamet ser en framtid för icke-fungibla tokens (NFT) som oundvikliga. Därför planerar den att snart lansera en NFT-marknadsplats.

Crypto fintech-plattform Dharma i april lanserades en Twitter-baserad mikropayments and tips-plattform.

Source link