NFT-lanseringar fortsätter att locka ett stort antal krypto- och blockkedjeentusiaster runt om i världen. Men det har aldrig funnits något NFT-projekt som t.ex Meta Legends. Om du vill veta vad Meta Legends är, hur de planerar att rädda mänskligheten och vad som kommer att bli deras inverkan på kryptomarknaden, bör du läsa den här guiden.

Vad är Meta Legends-projektet?

År 2051 är inte som många förväntade sig; det är långt ifrån ett paradis av lycka och frid. Efter att konflikter och girighet tagit över har mänskligheten hamnat i en nedåtgående spiral som verkar aldrig ta slut. Vad som är ännu värre, det kan innebära slutet för oss alla. Finns det något sätt för mänskligheten att överleva? Lyckligtvis finns det, och det kräver att vi laddar upp vårt medvetande till Meta Legend-former.

Dystopiska framtider som man tänkte på förr är nu verklighet. Det är därför teamet bakom Meta Legends ger oss 12345 unika Meta Legends NFTs som kommer att vara redo att rädda mänskligheten från dess egen förstörelse.

Dessa NFTs har olika sällsynthetsnivåer och som har genererats från olika frön (element). Meta Legends representeras som ERC-721-tokens som körs på blockkedjan Ethereum (ETH) och är här för att förändra mänsklighetens framtid.

Men vad är den större ambitionen för Meta Legends team? De har siktet inställt på att bli nästa stora fantasyserie som konkurrerar med bland annat Disney, D.C. Comics och Star Wars.

Teamet bakom Meta Legends inkluderar grundarna Robin Janssens, Salim Elhila och Maxime Hacquard, tillsammans med 40 andra anställda. Under årens lopp har teamet hanterat och övervakat tiotals miljoner dollar i intäkter och även hundratals anställda. Genom att kombinera sina färdigheter och kunskaper om kryptovalutamarknaden har de redan byggt upp den snabbast växande NFT-gemenskapen genom tiderna. Och de har data för att visa det, eftersom deras Discord-server (http://discord.gg/meta-legends) har nått 90 000 medlemmar på cirka två veckor.

Motion Design och Real-World Utility

Konstverket tar traditionella NFT till en helt ny nivå. Deras otroliga rörelsedesign ger verkligen liv åt dessa konstgjorda och futuristiska varelser. Medan de flesta andra NFT-projekt utvecklar platt 2D-design, är det väldigt få som har resurserna att faktiskt skapa en full motion designkollektion, vilket är anledningen till att Meta Legends har lockat så många fans och följare.

Utöver konsten och bortom deras uppdrag att rädda mänskligheten från utrotning, planerar Meta Legends att ge verklig nytta till innehavare. Genom organiserade evenemang runt om i världen, gåvor och bonusar och andra samhällsinitiativ, erbjuder Meta Legends-teamet innehavare mer än bara en fantastisk NFT att lägga till i sin samling.

Meta Legends lansering förväntas och planeras till slutet av november. Det är alltså inte för sent att bli medlem i deras Twitter, Instagram och Disharmoni där du kan få den senaste informationen om deras officiella myntdatum, partnerskap, smygtittar, giveaways och mer.

Source link