Wilmington, Delaware, 17 januari 2022, Chainwire

METABLAZE har officiellt tillkännagett det kommande Presale-erbjudandet av sin unika BSC-baserade verktygstoken, $MBLZ, som börjar den 14 februari 2022. METABLAZE är ett kommande projekt med en framväxande färdplan som kommer att skaka kryptovalutavärlden .

Vad är METABLAZE?

METABLAZE är en snabbväxande decentraliserad finans (DeFi) spel- och NFT-plattform som kombinerar några av de mest populära aspekterna av blockchain och introducerar användare till Web 3.0-världen. Plattformen bygger på Binance Smart Chain (BSC), vilket säkerställer att METABLAZE kommer att ge en högkvalitativ upplevelse för sina community-medlemmar.

METABLAZEs primära mål är att förse sina innehavare med många sätt att passivt tjäna kryptovaluta och lägga till värde till sin portfölj. Den gör detta genom sin ursprungliga $MBLZ-token och en mekanism som tillåter innehavare att passivt ackumulera ytterligare METABLAZE-tokens med varje transaktion. Dessutom lägger dess decentraliserade applikation (BLAZEdApp) till ytterligare en mekanism som låter användaren välja vilken BSC-baserad token som helst som belöning. Tokenen innehåller också en automatisk deflationsprocess som bränner tokens med varje transaktion, vilket gradvis minskar utbudet av token och hjälper till att stabilisera priset över tiden.

Den belöningscentrerade plattformen kommer att innehålla ett uppslukande RPG-baserat strategispel för att tjäna pengar – BLAZIVERSE som ger ytterligare sätt att tjäna, spendera och passivt generera ytterligare tokens och utmärkelser i spelet. Det expansiva projektet kommer att rullas ut under de kommande åren och kommer stegvis att lägga till mer nytta och funktionalitet för sina användare och token-innehavare.

Token Presale Phaser

$MBLZ-tokenen har en total fast tillgång på 420 000 000 000 tokens, varav 5% kommer att erbjudas under förköpet. Deltagare i det första förköpserbjudandet kommer att få 20 % rabatt på $MBLZ-tokenpriset, ytterligare 10 % i bonuspoletter och Founders Club NFTs till alla som bidrar med minst $10 000 till projektet.

Efter den första förköpet påbörjar METABLAZE en andra fas med förköpserbjudande. Deltagarna kommer att belönas med en symbolbonus på 5 % i denna fas.

Tokens kommer att överföras via airdrop till förköpsdeltagares BSC-plånböcker, vilket kommer att sammanfalla med slutet av förköpsfaserna och lägga till likviditet till PancakeSwap.

METABLAZE NFT

METABLAZE innehåller också en av de mest populära Web 3.0-trenderna, Non-Fungible Tokens (NFT), som kommer att kunna användas i BLAZIVERSE-spelet och kommer att präglas på OpenSea för öppen handel. Försäljningsperioden introducerar en samling i begränsad upplaga som är centrerad kring 10 000 troll, och nya mystiska varelser kommer att släppas varje kvartal.

För att belöna tidiga bidragsgivare som visar sitt förtroende för projektet kommer alla som innehar en mycket exklusiv Founders Club NFT att få 10 % av royalties som erhålls för all sekundär försäljning av METABLAZE NFT som säljs på OpenSea, i all evighet.

Framtidsplaner

METABLAZE har en ljus framtid framför sig med ambitiösa planer. Utvecklingsteamet arbetar med flera initiativ som kommer att ge mer användbarhet och tillgänglighet för samhället i både kortsiktiga och långsiktiga mål. Kommande funktioner inkluderar noteringar på stora centraliserade börser i slutet av 2022, en NFT-marknad som lanseras nästa år (2023), ett djupt uppslukande strategispel centrerat kring ett Metaverse av mystiska varelser NFT, såväl som deras egen blockchain: “BLAZECHAIN”-erbjudande aldrig tidigare skådade verktyg som ska skaka om världen av allt Metaverse.

Kärnlag

METABLAZE-projektet utvecklades kring kärnprinciperna ärlighet och transparens. Med förekomsten av bedrägerier och misslyckade projekt är METABLAZE dedikerade till att etablera ett transparent och pålitligt projekt genom konstant kommunikation och öppna register inom sitt community.

METABLAZEs ledningsgrupp består av sex medlemmar med över 90 års kombinerad erfarenhet inom entreprenörskap, fintech, bank, informationsteknik, grafisk design, projektledning, marknadsföring och mjukvaruutveckling.

Framtiden för DeFi och Web 3.0

Med en het färdplan framför sig är försäljningen av $MBLZ-token bara den inledande fasen av en växande plattform. METABLAZE planerar att införliva kommande teknik och funktioner som aldrig tidigare setts i kryptovaluta och blockchain. Med fortsatt utveckling siktar METABLAZE på att vara go-to-ekosystemet för alla, oavsett erfarenhet eller medel.

Om METABLAZE

METABLAZE bygger en stark grund för att stödja och förbättra metaversen, vilket skapar nya och spännande möjligheter för människor över hela världen. METABLAZEs plattform kommer att göra det möjligt att konstruera en värld som är vad du vill att den ska vara. METABLAZEs robusta färdplan kommer att inkludera P2E-strategispel, OpenSea-präglade NFT, implementering av hologram NFT med verkliga användningsfall och mer.

För mer information eller för att lära dig mer om förköp, besök METABLAZE hemsida eller gå med i projektet Telegram

Kontakter

vdSource link