London, England, 29 september, 2021,

XDEFI plånbok, en nästa generations webbläsarplånbok, är stolta över att tillkännage en runda på 6 miljoner dollar som leds av Mechanism Capital med deltagande av DeFiance Capital, Alameda Research, Sino Global Capital, Animoca Brands, Morningstar Ventures, CoinGecko och några av världens främsta DeFi-användare inklusive , Darren Lau (The Daily Ape), Mark Zeller (Aave), Scoopy Trooples och Mariano Conti.

Mechanism Capital General Partner, Andrew Kang kommenterade:

”Kryptolandskapet har genomgått en enorm förändring under det senaste året genom explosionen av DeFi-, NFT- och Multichain -ekosystem. Vi är glada att stödja XDEFI -teamet, som byggde en vacker produkt för användare att dra full nytta av den verkliga Web3 -upplevelsen. ”

Webbläsarens plånbok har dominerats av MetaMask, som enbart är inriktat på Ethereum -kompatibla kedjor och inte byggdes för att tillgodose DeFi -användares behov. Andra webbläsarplånböcker som Terra Station eller Phantom utvecklades för att stödja en specifik Blockchain. Som en konsekvens slutar DeFi -användare att ladda ner flera plånböcker för att interagera med olika ekosystem på bekostnad av snabbhet och säkerhet.

XDEFI Wallets Chrome -tillägg är konstruerat för att leverera den snabbaste möjliga upplevelsen för DeFi och NFT. Till skillnad från sina konkurrenter uppnår den detta genom inbyggda integrationer med nio blockchains, proprietära gasprissättningsalgoritmer för att säkerställa att användarna aldrig missar ett block och genom att automatiskt lägga till nya tokenkontrakt i användarnas plånböcker.

VD för XDEFI Wallet, Emile Dubié, säger:

”I DeFi och NFT är hastigheten alfa. Ju snabbare du kan komma in i en mynta, desto snabbare kan du röra dig över kedjor, desto snabbare kan du teckna en transaktion – dessa saker avgör din förmåga att ta ett tillfälle eller inte. XDEFI Wallet har byggts för att ge DeFi -användare en snabbhet. “

Projektet slutförde nyligen en inbjudan som bara är inbjuden med över 20 000 användare och kommer att vara tillgänglig för offentliggörande i början av oktober här: Chrome -länk

Sedan starten i augusti 2020 har XDEFI Wallet skalat från ett team på 4 till ett team på 25 med talanger tidigare på Bloomberg, Consensys, B2C2 och Boston Consulting Group.

XDEFI Wallet kommer att använda medlen för att starta egna integrationer med Terra och Solana och fördjupa sina befintliga integrationer med THORChain, Ethereum och andra EVM -drivna nätverk. Teamets vision på lång sikt är att skapa en serie produkter som överbryggar olika Blockchain-ekosystem tillsammans i ett försök att förbättra tillgängligheten till de bästa DeFi- och NFT-möjligheterna.

Om XDEFI Wallet

XDEFI Wallet är en plånbok för webbläsartillägg som är konstruerad för att ge DeFi- och NFT -användare ett försprång. Det är världens enda plånbok med inbyggda integrationer på THORChain, Terra, Ethereum och flera EVM -nätverk.

Kontakter

Ekosystemens blySource link